Мамињо, па како то да ти се деси?!

Мамић случајно предао суду упутства за Ловрена како да сведочи! Дугогодишњи челник загребачког Динама Здравко Мамић, којем се суди за проневеру око 15 милиона евра, инкриминисао је сам себе на суду!

Фудбал 14.05.2018 | 20:15
Мамињо, па како то да ти се деси?!
Како преносе хрватски медији, Мамић је на суђење дошао са гомилом папира међу којима се нашао и онај са упутствима за Дејана Ловрена како да сведочи!

Ловрен је свој исказ суду дао 1. септембра, а тада је рекао да је позајмио Мамићу новац који је добио од трансфера из Динама у Лион 2010. године.

Мамићева обрана затражила је да се Мамићев документ повуче из записника јер се тамо нашао "грешком" и да су то обичне "белешке". 

Међутим, тужиоци тврде да се на папиру јасно види да су то упутства Ловрену како би требало да сведочи јер тамо пише: "На евентуално питање УСКОК-а...", након чега је наведен одговор. 

Суд је већ покренуо кривични поступак против Мамића због сумње да је наводио на лажно сведочење и звезду Реал Мадрида Луку Модрића. 

Мамић је на прошлом рочишту избачен из суднице јер је викао на судију и претио да ће извршити самоубиство ако буде проглашен кривим.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар