Maminjo, pa kako to da ti se desi?!

Mamić slučajno predao sudu uputstva za Lovrena kako da svedoči! Dugogodišnji čelnik zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić, kojem se sudi za proneveru oko 15 miliona evra, inkriminisao je sam sebe na sudu!

Fudbal 14.05.2018 | 20:15
Maminjo, pa kako to da ti se desi?!
Kako prenose hrvatski mediji, Mamić je na suđenje došao sa gomilom papira među kojima se našao i onaj sa uputstvima za Dejana Lovrena kako da svedoči!

Lovren je svoj iskaz sudu dao 1. septembra, a tada je rekao da je pozajmio Mamiću novac koji je dobio od transfera iz Dinama u Lion 2010. godine.

Mamićeva obrana zatražila je da se Mamićev dokument povuče iz zapisnika jer se tamo našao "greškom" i da su to obične "beleške". 

Međutim, tužioci tvrde da se na papiru jasno vidi da su to uputstva Lovrenu kako bi trebalo da svedoči jer tamo piše: "Na eventualno pitanje USKOK-a...", nakon čega je naveden odgovor. 

Sud je već pokrenuo krivični postupak protiv Mamića zbog sumnje da je navodio na lažno svedočenje i zvezdu Real Madrida Luku Modrića. 

Mamić je na prošlom ročištu izbačen iz sudnice jer je vikao na sudiju i pretio da će izvršiti samoubistvo ako bude proglašen krivim.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar