Видео: Са оваквим судијом, српски фудбал ће ''процвјетати''!

Како је могуће да овај човек још увек има посао судије?! Многи су мислили да Спартак и Раднички претерују што траже од ФСС да им меч сезоне суди Милорад Мажић, а онда нас је Срђан Обрадовић уверио да су били у праву.  Шта ради овај човек? Суперлига, дерби, ПЛС, омладинци - циркус је где год се Обрадовић појави! Синоћ смо у Суботици видели можда и најсмешнији пенал сезоне, али Срђану Обрадовићу ово није први пут!

Фудбал 14.05.2018 | 21:45
Видео: Са оваквим судијом, српски фудбал ће ''процвјетати''!
Утакмица која директно одлучује о место у Европи морала је бити суђена перфектно, како би заиста бољи тим победио, међутим, Обрадовић нам је показао зашто су трибине на српским стадионима константно празне.

Искусне судије често кажу да је најбољи показатељ да је арбитар добро одрадио меч онда када га нисте ни видели ни чули, а Обрадовић је у Суботици био већа "звезда" од фудбалера. 

Арбитар из Јагодине је свирао невероватан пенал за домаћи Спартак и усмерио ток меча, међутим, главно питање је како је он уопште добио прилику да буде судија на овој утакмици с обзиром на своју "блиставу" историју. 

Пре неколико година је направио циркус на мечу омладицана Напретка и Јагодине, затим је приморао и Ненада Миловановића да повлачи свој тим са терена, а успео је да смешним црвеним картоном расплаче Николу Анића у дербију између Војводине и Црвене звезде. 

Али, свакако је његово највеће ремек дело био 153. дерби када је признао гол Звезде након што је Руиз из гол-аута проиграо Гелора Кангу. 

Ту се његов опус не завршава, добро га памте и омладинци Напретка и Слободе, Јавора, Радника, потом друголигаши ЧСК и Динамо Врање... 

Када погледате све ове снимке, не можете, а да се не запитате како је могуће да неко дозвољава овом човеку да и даље суди, и то у Суперлиги Србије, каква год да је она?













Свега смо се нагледали у српском фудбалу, али судију као што је Срђан Обрадовић још нисмо видели!

Било да суди омладинцима, највећи меч српског фудбала, Прву лигу Србије или осредњим клубовима као што су Спартак и Раднички, Обрадовић је увек у центру пажње. Арбитар из Јагодине је аутор неких од најскандалознијих одлука виђених у српском фудбалу претходних година...

Просто је невероватно какве пенале је измишљао и шта му се све привиђало. Небитно које је такмичење у питању, Обрадовић је увек видео нешто што нико на стадиону не види. О њему су се већ писале "бајке". Зна се како је судио и у чудноватом дуелу омладинаца Напретка и Јагодине, зашто је Ненад Миловановић повлачио екипу са терена или како је Никола Антић добио црвени картон...

Можда и најпознатији је по одлуци са вечитог дербија претходне сезоне када као судија иза гола није видео да је погодак Црвена звезде пао после Рузивог додавања за Кангу из гол-аута. А тада се највише чуло за њега јер је ипак у питању дерби на којем се свака ситница ставља под посбену лупу, а камоли овако значајне одлуке.



Ипак, та одлука још и спада у ранг "нормалнијих" које је Обрадовић доносио. Још пре шест година је у дуелу омладинске лиге између Слободе и Напретка досудио пенал који нико на стадиону није могао да види.



Наставио је да се истиче и ове сезоне. На мечу ПЛС између ЧСК Челарева и Динамо Врања пре неколико дана је за госте досудио још скандалознији пенал када је њихов играч пао без било каквог контакта у дуелу.



„Круна“ Обрадовићевог дељења (не)правде је био синоћњи пенал у Суботици. Који с правом на друштвеним мрежама носи статус наслов „најсмешнији пенал икада“.



Да ли је могуће да неко оволико „не зна“ да суди?

Извор: Б92/моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар