Video: Sa ovakvim sudijom, srpski fudbal će ''procvjetati''!

Kako je moguće da ovaj čovek još uvek ima posao sudije?! Mnogi su mislili da Spartak i Radnički preteruju što traže od FSS da im meč sezone sudi Milorad Mažić, a onda nas je Srđan Obradović uverio da su bili u pravu.  Šta radi ovaj čovek? Superliga, derbi, PLS, omladinci - cirkus je gde god se Obradović pojavi! Sinoć smo u Subotici videli možda i najsmešniji penal sezone, ali Srđanu Obradoviću ovo nije prvi put!

Fudbal 14.05.2018 | 21:45
Video: Sa ovakvim sudijom, srpski fudbal će ''procvjetati''!
Utakmica koja direktno odlučuje o mesto u Evropi morala je biti suđena perfektno, kako bi zaista bolji tim pobedio, međutim, Obradović nam je pokazao zašto su tribine na srpskim stadionima konstantno prazne.

Iskusne sudije često kažu da je najbolji pokazatelj da je arbitar dobro odradio meč onda kada ga niste ni videli ni čuli, a Obradović je u Subotici bio veća "zvezda" od fudbalera. 

Arbitar iz Jagodine je svirao neverovatan penal za domaći Spartak i usmerio tok meča, međutim, glavno pitanje je kako je on uopšte dobio priliku da bude sudija na ovoj utakmici s obzirom na svoju "blistavu" istoriju. 

Pre nekoliko godina je napravio cirkus na meču omladicana Napretka i Jagodine, zatim je primorao i Nenada Milovanovića da povlači svoj tim sa terena, a uspeo je da smešnim crvenim kartonom rasplače Nikolu Anića u derbiju između Vojvodine i Crvene zvezde. 

Ali, svakako je njegovo najveće remek delo bio 153. derbi kada je priznao gol Zvezde nakon što je Ruiz iz gol-auta proigrao Gelora Kangu. 

Tu se njegov opus ne završava, dobro ga pamte i omladinci Napretka i Slobode, Javora, Radnika, potom drugoligaši ČSK i Dinamo Vranje... 

Kada pogledate sve ove snimke, ne možete, a da se ne zapitate kako je moguće da neko dozvoljava ovom čoveku da i dalje sudi, i to u Superligi Srbije, kakva god da je ona?













Svega smo se nagledali u srpskom fudbalu, ali sudiju kao što je Srđan Obradović još nismo videli!

Bilo da sudi omladincima, najveći meč srpskog fudbala, Prvu ligu Srbije ili osrednjim klubovima kao što su Spartak i Radnički, Obradović je uvek u centru pažnje. Arbitar iz Jagodine je autor nekih od najskandaloznijih odluka viđenih u srpskom fudbalu prethodnih godina...

Prosto je neverovatno kakve penale je izmišljao i šta mu se sve priviđalo. Nebitno koje je takmičenje u pitanju, Obradović je uvek video nešto što niko na stadionu ne vidi. O njemu su se već pisale "bajke". Zna se kako je sudio i u čudnovatom duelu omladinaca Napretka i Jagodine, zašto je Nenad Milovanović povlačio ekipu sa terena ili kako je Nikola Antić dobio crveni karton...

Možda i najpoznatiji je po odluci sa večitog derbija prethodne sezone kada kao sudija iza gola nije video da je pogodak Crvena zvezde pao posle Ruzivog dodavanja za Kangu iz gol-auta. A tada se najviše čulo za njega jer je ipak u pitanju derbi na kojem se svaka sitnica stavlja pod posbenu lupu, a kamoli ovako značajne odluke.



Ipak, ta odluka još i spada u rang "normalnijih" koje je Obradović donosio. Još pre šest godina je u duelu omladinske lige između Slobode i Napretka dosudio penal koji niko na stadionu nije mogao da vidi.



Nastavio je da se ističe i ove sezone. Na meču PLS između ČSK Čelareva i Dinamo Vranja pre nekoliko dana je za goste dosudio još skandalozniji penal kada je njihov igrač pao bez bilo kakvog kontakta u duelu.



„Kruna“ Obradovićevog deljenja (ne)pravde je bio sinoćnji penal u Subotici. Koji s pravom na društvenim mrežama nosi status naslov „najsmešniji penal ikada“.



Da li je moguće da neko ovoliko „ne zna“ da sudi?

Izvor: B92/mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar