"Нисам срећан што ме пореде са Роналдом и Месијем!"

Мохамед Салах, фудбалер Ливерпула, изјавио је како није срећан поређењима која јавност прави између њега и Роналда и Месија.

Фудбал 16.05.2018 | 11:00
"Нисам срећан што ме пореде са Роналдом и Месијем!"
Салах игра најбољу сезону у каријеру, вероватно и најбољу на свету, и на 50 мечева ове сезоне постигао је 43 гола и убележио 15 асистенција.

Упркос фантастичној статистици, као и добрим шансама да освоји "Златну лопту", Салах и даље не мисли да би га требало поредити са најбољим фудбалерима света као што су Кристијано Роналдо и Лионел Меси.

"Нисам срећан што због оваквих поређења. Они су на највишем нивоу већ десет, једанаест година. Њихов ниво је константан, а ја морам да одржим овакавв ниво и у наредним сезонама. Надам се да ћу то и успети, а они су велики играчи и можда ћу некад бити и срећан због оваквих поређења", рекао је Салах за египатску телевизију. 

На питање који су најбољи играчи које је икада гледао, Салах је рекао да су то Зинедин Зидан, бивши бразилски голгетер Ронадо и Франческо Тоти. 

"Имао сам среће да сам могао да играм са Тотијем. Наш однос је веома добар и остали смо пријатељи. Марадону и Пелеа нисам имао прилике да гледам", изјавио је Салах. 

Прва звезда Ливерпула имаће прилику да освоји свој први трофеј Лиге шампиона, када ће се његов тим наћи у финалу, 26. маја у Кијеву, и одмерити снаге са мадридским Реалом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар