"Nisam srećan što me porede sa Ronaldom i Mesijem!"

Mohamed Salah, fudbaler Liverpula, izjavio je kako nije srećan poređenjima koja javnost pravi između njega i Ronalda i Mesija.

Fudbal 16.05.2018 | 11:00
"Nisam srećan što me porede sa Ronaldom i Mesijem!"
Salah igra najbolju sezonu u karijeru, verovatno i najbolju na svetu, i na 50 mečeva ove sezone postigao je 43 gola i ubeležio 15 asistencija.

Uprkos fantastičnoj statistici, kao i dobrim šansama da osvoji "Zlatnu loptu", Salah i dalje ne misli da bi ga trebalo porediti sa najboljim fudbalerima sveta kao što su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi.

"Nisam srećan što zbog ovakvih poređenja. Oni su na najvišem nivou već deset, jedanaest godina. Njihov nivo je konstantan, a ja moram da održim ovakavv nivo i u narednim sezonama. Nadam se da ću to i uspeti, a oni su veliki igrači i možda ću nekad biti i srećan zbog ovakvih poređenja", rekao je Salah za egipatsku televiziju. 

Na pitanje koji su najbolji igrači koje je ikada gledao, Salah je rekao da su to Zinedin Zidan, bivši brazilski golgeter Ronado i Frančesko Toti. 

"Imao sam sreće da sam mogao da igram sa Totijem. Naš odnos je veoma dobar i ostali smo prijatelji. Maradonu i Pelea nisam imao prilike da gledam", izjavio je Salah. 

Prva zvezda Liverpula imaće priliku da osvoji svoj prvi trofej Lige šampiona, kada će se njegov tim naći u finalu, 26. maja u Kijevu, i odmeriti snage sa madridskim Realom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar