Богата Украјинка убијена у Котору?

Украјинка Анастасија Лашманова, директорка компаније која газдује са пар хотела и ресторана у Црној Гори, пронађена је мртва у петак навече у њеном стану у насељу Доброта у Котору.

Регион 12.05.2018 | 21:03
Богата Украјинка убијена у Котору?
Полиција је потврдила да Лашманова пронађена мртва и да је истрага у току.

Дневни лист "Побједа" наводи да је Лашманова убијена ножем и да је полицију позвала њена пријатељица сумњајући да се Лашмановој нешто догодило.

"Покушала је да ступи у контакт с њом, али јој се није јављала. Отишла је код ње, али Лашманова није отварала. Ватрогасци су разбили блиндирана врата, гдје су истражитељи затекли језив призор", преноси лист и додаје да је на лешу било више убодних рана, а у стану трагови крви.

Анастасија Лашманова је директорка компаније Сеа Траде и Мимоза Гроуп која је прије двије године купила тиватски хотел Мимоза. Власник је хотелског комплекса Перла, три ресторана у Порто Монтенегру и салона љепоте у Будви, наводе медији. У Црну Гору је дошла прије неколико година.

Према незваничним информацијама, иза фирме Мимоза Гроуп стоји руски бизнисмен Валериј Задорин. Он је власник једне од највећих фирми за трговину луксузним производима у Русији, компаније Арома.

Задорин је у Тивту, у Кртолима, изградио луксузну вилу на Обали Ђурашевића, док је у Порто Монтенегру држао своју јахту која такође носи име Арома.

(Дневно.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мафија

13.05.2018 05:08

А ста се треба цудит . Цитајуци како је од конобарице постала милионерка? Ово је сасвим оцекивани крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Десимир

13.05.2018 08:07

Гдје им је нато ...реси це он ако не стоје управо они иза тога.. нису они досли у ц.гору сто им фали 1000 војника вец за прање пара...а ста следи.. убиства и то увијек не разјасњена...

ОДГОВОРИТЕ