Манчини се одриче 11 милиона € због Италије!

Све је извесније да ће Роберто Манчини бити нови селектор репрезентације Италије.

Фудбал 14.05.2018 | 22:30
Манчини се одриче 11 милиона € због Италије!
Манћини се одрекао 13.000.000 евра због Италије! У среду потписује...

Вишеструки извори очекују да Манчини преузме "Азуре" најкасније у среду, по окончању сезоне у Русији.

Манчини је због Италије, с којом би требало да потпише двогодишњи уговор вредан два милиона евра годишње, спреман да се одрекне годишње плате од 13 милиона евра у Зениту.

Уколико избори пласман на Еуро 2020, Манчини ће добити бонус, а ту је и опција за продужетак сарадње након лета те године. 

Манчини би на месту селектора Италије, која ће први пут после 40 година пропустити Мундијал, могао да дебитује 28. маја у пријатељској утакмици са Уједињеним Арапским Емиратима.

Роберто Манћини је нови селектор Италије и ту нема више никакве дилеме. Искусни стручњак ће најакасније до среде парафирати уговор са тамошњим Фудбалским савезом, после чега ће се бити уприличена и промоција. 

Оно што је ново у делој причи јесте новац ког ће Манћини одрећи како би сео на клупу Италије. Наиме, из више извора потврђено је да ће по прекиду раскиду сарадње са Зенитом Италијан остати без цирка 13.000.000 евра?! Управо толико он би зарадио да је до краја испоштовао уговор са Русима.    

Манћини ће са Азурима потписати на две године, уз могућнопст продужења на још годину дана, и све то за плату од 2.000.000 евра по сезони. Његов деби биће против селекције Уједињених Арапских Емирата 28. маја. 

Подсетимо, Италијани су без селектора од новембра прошле године када је Ђампјеро Вентура добио отказ након што није успео да прође бараж против Шведске.  

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Уг

14.05.2018 22:33

А наши тужују за 100 000 и мање .

ОДГОВОРИТЕ