Узалуд Звездина понуда, оде Ле Талек!

Ле Талек добио позив из Француске који је чекао! Штопер црвено-белих напушта клуб.

Фудбал 14.05.2018 | 22:00
Узалуд Звездина понуда, оде Ле Талек!
Танке наде да ће Демијан Ле Талек продужити уговор са Црвеном звездом су сада још тање јер је француски штопер добио понуду из домовине каквој се надао.

Монпеље жели да ангажује Ле Талека којем на крају сезоне истиче уговор са Црвеном звездом, јавља Журнал. Француски првоглигаш који је златна средина тамошњег фудбала хоће да врати Ле Талекау домовину и не жели да попусти прилику у којој ће доброг играча добити без плаћања обештећења.

Сви Звездини напори да обавеже Ле Талека новим уговором за сада нису уродили плодом. Нити ће, како ствари сада изгледају...

„Њему је је још јесенас понуђен нови уговор. И после тога сам више пута причао са њим. Мислим да су мале шансе да остане. У последњем разговору који смо водили пре десетак дана рекао је да постоји мала шанса да прихвати нашу понуду, о чему ће нас дефинитивно обавестити пре последњег кола“, рекао је спортски директор Митар Мркела за Блиц.

Црвена звезда је била спремна да Ле Талеку максимално понуди 400.000 евра по сезони са бонусима уместо досадашњих 240.000 евра годишње. Међутим, Француз тражи око 700.000 евра годишње и нада се да ће те затхеве испунити негде у Европи, а први циљ му је био повратак у Француску.

Ле Талек је на Маракани провео две и по године и у актуелној сезони био кључни играч Звездине последње линије. Посебно је импресионирао играма у Лиги Европе, што људима из Монпељеаочигледно није промакло.

Као могуће замене Француза у Црвеној звезди фигурирају порвемени репрезентативци ЈагошВуковић из Олимпијакоса за којег се интереусје неколико италијанских клубова, као и Стефан Митровићкоји је јуче боравио на нашем највећем стадиону.  

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар