Uzalud Zvezdina ponuda, ode Le Talek!

Le Talek dobio poziv iz Francuske koji je čekao! Štoper crveno-belih napušta klub.

Fudbal 14.05.2018 | 22:00
Uzalud Zvezdina ponuda, ode Le Talek!
Tanke nade da će Demijan Le Talek produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom su sada još tanje jer je francuski štoper dobio ponudu iz domovine kakvoj se nadao.

Monpelje želi da angažuje Le Taleka kojem na kraju sezone ističe ugovor sa Crvenom zvezdom, javlja Žurnal. Francuski prvogligaš koji je zlatna sredina tamošnjeg fudbala hoće da vrati Le Talekau domovinu i ne želi da popusti priliku u kojoj će dobrog igrača dobiti bez plaćanja obeštećenja.

Svi Zvezdini napori da obaveže Le Taleka novim ugovorom za sada nisu urodili plodom. Niti će, kako stvari sada izgledaju...

„Njemu je je još jesenas ponuđen novi ugovor. I posle toga sam više puta pričao sa njim. Mislim da su male šanse da ostane. U poslednjem razgovoru koji smo vodili pre desetak dana rekao je da postoji mala šansa da prihvati našu ponudu, o čemu će nas definitivno obavestiti pre poslednjeg kola“, rekao je sportski direktor Mitar Mrkela za Blic.

Crvena zvezda je bila spremna da Le Taleku maksimalno ponudi 400.000 evra po sezoni sa bonusima umesto dosadašnjih 240.000 evra godišnje. Međutim, Francuz traži oko 700.000 evra godišnje i nada se da će te zatheve ispuniti negde u Evropi, a prvi cilj mu je bio povratak u Francusku.

Le Talek je na Marakani proveo dve i po godine i u aktuelnoj sezoni bio ključni igrač Zvezdine poslednje linije. Posebno je impresionirao igrama u Ligi Evrope, što ljudima iz Monpeljeaočigledno nije promaklo.

Kao moguće zamene Francuza u Crvenoj zvezdi figuriraju porvemeni reprezentativci JagošVuković iz Olimpijakosa za kojeg se intereusje nekoliko italijanskih klubova, kao i Stefan Mitrovićkoji je juče boravio na našem najvećem stadionu.  

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar