Олердајс: Руни ме није питао да иде у САД!

Менаџер Евертона Сем Олердајс изјавио је да га фудбалер овог клуба Вејн Руни није питао за одлазак у САД и да не постоји сукоб између њих двојице.

Фудбал 14.05.2018 | 08:00
Олердајс: Руни ме није питао да иде у САД!
У четвртак се појавила информација да се енглески фудбалер начелно договорио са вашингтонским ДЦ Јунајтедом о преласку у овај клуб, али је Олердајс истакао да није разговарао са њим на ту тему.

"Комфоран сам да причам са било којим играчем на тему његовог одласка из клуба, али желим да разјасним да ме Руни није питао да напусти Евертон нити је постојао било какав конфликт између мене и њега", изјавио је Олердајс, преноси Скај Спорт.

Како је навео, начуо је да постоји шанса да Руни предје у ДЦ Јунајтед, али да ће нешто више на ту тему знати када у току дана буде разговарао са овим играчем.

"Чуо сам приче да се Руни спрема за одлазак у САД, али колико је то тачно знаћу тек кад поразговарам са њим. Не знам ништа више о трансферу, а сматрам да смо нас двојица одрасле и зреле особе, спремне на дијалог на било коју тему", рекао је Олердајс.

Руни је каријеру почео у Евертону, али је највећи део каријере провео у Манчестер јунајтеду из којег се вратио летос у транферу који је укључивао одлазак Ромелуа Лукакуа у супротном правцу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар