Olerdajs: Runi me nije pitao da ide u SAD!

Menadžer Evertona Sem Olerdajs izjavio je da ga fudbaler ovog kluba Vejn Runi nije pitao za odlazak u SAD i da ne postoji sukob između njih dvojice.

Fudbal 14.05.2018 | 08:00
Olerdajs: Runi me nije pitao da ide u SAD!
U četvrtak se pojavila informacija da se engleski fudbaler načelno dogovorio sa vašingtonskim DC Junajtedom o prelasku u ovaj klub, ali je Olerdajs istakao da nije razgovarao sa njim na tu temu.

"Komforan sam da pričam sa bilo kojim igračem na temu njegovog odlaska iz kluba, ali želim da razjasnim da me Runi nije pitao da napusti Everton niti je postojao bilo kakav konflikt između mene i njega", izjavio je Olerdajs, prenosi Skaj Sport.

Kako je naveo, načuo je da postoji šansa da Runi predje u DC Junajted, ali da će nešto više na tu temu znati kada u toku dana bude razgovarao sa ovim igračem.

"Čuo sam priče da se Runi sprema za odlazak u SAD, ali koliko je to tačno znaću tek kad porazgovaram sa njim. Ne znam ništa više o transferu, a smatram da smo nas dvojica odrasle i zrele osobe, spremne na dijalog na bilo koju temu", rekao je Olerdajs.

Runi je karijeru počeo u Evertonu, ali je najveći deo karijere proveo u Mančester junajtedu iz kojeg se vratio letos u tranferu koji je uključivao odlazak Romelua Lukakua u suprotnom pravcu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar