Протест: Горе америчке заставе

Хиљаде Иранаца окупило се на улицама Техерана у знак протеста због одлуке америчког председника Доналда Трампа да се повуче из нуклеарног споразума са Ираном. Осим у престоници, протести одржани у још неколико градова.

Свијет 11.05.2018 | 18:32
Протест: Горе америчке заставе
Иако је било мало узвика "Смрт Америци", велики број Иранаца узнемирен је због Трампове одлуке, што суштински представља подстрек за присталице тврде линије иранске политике, који су и током преговора о нуклеарном споразуму упозоравали на могуће потезе Запада.

Осим повлачења Америке из нуклеарног споразума, Иранци су бесни и због серије израелских напада на Сирију. Јерусалим тврди да су напади били усмерени против припадника иранске Револуционарне гарде у Сирији.

(Агенције) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гдје сте

11.05.2018 21:21

Богами сте се ви пуно замислили.Јевреји су јаци од Америке и Русије.Заједно.Покварио вам се калкулатор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кординирано

12.05.2018 08:14

Далеко било да сам расиста, али моје искуство из мог зивота медју Муслиманима у Босни је да се ниста не десава спонтано и да је све кординирано. Не знам засто пале нецију заставу кад су ССАД оперутали као и све земље које су населили у инвазији на Хрисцанство. Да ме не нападнете пребрзо: прво наведите колико не-Муслимани зиви нормално у некој муслиманској земљи. Немојте о Дубаију, јер то је лаза за наивне.

ОДГОВОРИТЕ