Не насједајте на понуде агенција

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић је упозорио грађане да "не насједају" на понуде туристичких агенција.

Србија 11.05.2018 | 05:58
Не насједајте на понуде агенција
Он је упозорио грађане да, када путују на Кипар, треба да "поштују достојанство и територијални интегритет и суверенитет" те државе.

Министар је позвао грађане да "не улазе у било какве аранжмане агенција које обећавају да ће им омогућити љетовање на окупираном дијелу Кипра" и додао да ће "бити санкционисане" агенције које то чине. 

Дачић је то рекао у Београду, на конференцији за новинаре са министром спољних послова Кипра Никосом Христодулидисом, који прати предсједника Кипра Никоса Анастасијадиса током званичне постете Србији. 

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

дзоо

11.05.2018 06:24

А цуј певаца па јуце певас на уво а данас млати глогово грање.Агенцихе из цитавог света нуде љетовање на Турском дјелу Кипра и то повољније од Грцког дијела.Цовеце додји себи нецес ти одлуцивати где це градани на летовање.Бас би волио видети кога цес казнитти и како.Докле иде те нисте ни свесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

11.05.2018 07:37

Цуј окупирани.Несмијес ти људска права и слободе ограницавати.Мозе свако да иде гдје хоце па и на Турски Кипар или Косово или С.Кореја или ...? Требао би ти добити једну кривицну пријаву,то сти си рекао је крсење закона па и Устава Србије.

Name

РЕ

11.05.2018 08:33

Овај певац поцео претити гдадјанима бас као велики Баја тј.лактаски кабадахија сто ради у РСу. Вјероватно су исли у исту сколу, следеци корак му је отварање црне књиге јер тако је исто све радио и ради велики Баја и РСу.