Ne nasjedajte na ponude agencija

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je upozorio građane da "ne nasjedaju" na ponude turističkih agencija.

Srbija 11.05.2018 | 05:58
Ne nasjedajte na ponude agencija
On je upozorio građane da, kada putuju na Kipar, treba da "poštuju dostojanstvo i teritorijalni integritet i suverenitet" te države.

Ministar je pozvao građane da "ne ulaze u bilo kakve aranžmane agencija koje obećavaju da će im omogućiti ljetovanje na okupiranom dijelu Kipra" i dodao da će "biti sankcionisane" agencije koje to čine. 

Dačić je to rekao u Beogradu, na konferenciji za novinare sa ministrom spoljnih poslova Kipra Nikosom Hristodulidisom, koji prati predsjednika Kipra Nikosa Anastasijadisa tokom zvanične postete Srbiji. 

(Agencije)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

dzoo

11.05.2018 06:24

A cuj pevaca pa juce pevas na uvo a danas mlati glogovo granje.Agencihe iz citavog sveta nude ljetovanje na Turskom djelu Kipra i to povoljnije od Grckog dijela.Covece dodji sebi neces ti odlucivati gde ce gradani na letovanje.Bas bi volio videti koga ces kaznitti i kako.Dokle ide te niste ni svesni.

ODGOVORITE
Name

BL

11.05.2018 07:37

Cuj okupirani.Nesmijes ti ljudska prava i slobode ogranicavati.Moze svako da ide gdje hoce pa i na Turski Kipar ili Kosovo ili S.Koreja ili ...? Trebao bi ti dobiti jednu krivicnu prijavu,to sti si rekao je krsenje zakona pa i Ustava Srbije.

Name

RE

11.05.2018 08:33

Ovaj pevac poceo pretiti gdadjanima bas kao veliki Baja tj.laktaski kabadahija sto radi u RSu. Vjerovatno su isli u istu skolu, sledeci korak mu je otvaranje crne knjige jer tako je isto sve radio i radi veliki Baja i RSu.