ЕП до 17: “Змајићи” спремни за меч одлуке!

“Екипа је свјежа и спремна за данашњи изазов", рекао је селектор кадетске репрезентације БиХ пред дуел са Ирском на Европском првенству.

Фудбал 11.05.2018 | 09:45
ЕП до 17: “Змајићи” спремни за меч одлуке!
Кадетски репрезентативци БИХ јуче су у Лафбороу обавили посљедњи тренинг пред меч против Републике Ирске у оквиру трећег кола групе "Ц" Европског првенства.

На тренингу пред меч у којем је “змајићима” потребна побједа за пролаз у четвртфинале превладавала је позитивна атмосфера, што је потврдио и селектор Зоран Ербез.

"Осјети се да смо доста свјежи и радили смо у лијепом амбијенту. Екипа је спремна за меч који ће сигурно бити тежак и захтјеван. Момци су расположени и надамо се доброј игри, а на концу и добром резултату. Свака екипа на Еуру је квалитетна и шта год да се деси, неће бити неуспјех. Ми ћемо се максимално потрудити да прођемо даље, а након јучерашњег тренинга примијети се да је екипа свјежа и спремна за данашњи изазов",рекао је Ербез.

Утакмица БИХ - Република Ирска игра се на стадиону "Сент Џорџ Парк" у Бартону који се налази у склопу Тренинг центра Енглеске фудбалске асоцијације.

Стадион може примити свега 500 гледалаца и најмањи је од свих на којим се игра ово Европско првенство.

Меч ће судити Халил Умут Мелер из Турске с помоћницима Петером Кобором (Мађарска) и Леваном Тодриом (Грузија), док ће четврти судија бити Тихомир Пејин из Хрватске.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Само напријед

11.05.2018 09:08

Нека је дјеци сретно.

ОДГОВОРИТЕ