EP do 17: “Zmajići” spremni za meč odluke!

“Ekipa je svježa i spremna za današnji izazov", rekao je selektor kadetske reprezentacije BiH pred duel sa Irskom na Evropskom prvenstvu.

Fudbal 11.05.2018 | 09:45
EP do 17: “Zmajići” spremni za meč odluke!
Kadetski reprezentativci BIH juče su u Lafborou obavili posljednji trening pred meč protiv Republike Irske u okviru trećeg kola grupe "C" Evropskog prvenstva.

Na treningu pred meč u kojem je “zmajićima” potrebna pobjeda za prolaz u četvrtfinale prevladavala je pozitivna atmosfera, što je potvrdio i selektor Zoran Erbez.

"Osjeti se da smo dosta svježi i radili smo u lijepom ambijentu. Ekipa je spremna za meč koji će sigurno biti težak i zahtjevan. Momci su raspoloženi i nadamo se dobroj igri, a na koncu i dobrom rezultatu. Svaka ekipa na Euru je kvalitetna i šta god da se desi, neće biti neuspjeh. Mi ćemo se maksimalno potruditi da prođemo dalje, a nakon jučerašnjeg treninga primijeti se da je ekipa svježa i spremna za današnji izazov",rekao je Erbez.

Utakmica BIH - Republika Irska igra se na stadionu "Sent Džordž Park" u Bartonu koji se nalazi u sklopu Trening centra Engleske fudbalske asocijacije.

Stadion može primiti svega 500 gledalaca i najmanji je od svih na kojim se igra ovo Evropsko prvenstvo.

Meč će suditi Halil Umut Meler iz Turske s pomoćnicima Peterom Koborom (Mađarska) i Levanom Todriom (Gruzija), dok će četvrti sudija biti Tihomir Pejin iz Hrvatske.

Izvor: mondo.ba/Anadolija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Samo naprijed

11.05.2018 09:08

Neka je djeci sretno.

ODGOVORITE