Парламентарци БиХ код Вучића

Предсједник Србије Александар Вучић састао се данас са делегацијом Колегијума Дома народа и Представничког дома Парламентарне скупштине Босне и Херцеговине.

Босна и Херцеговина 10.05.2018 | 14:18
Парламентарци БиХ код Вучића
Предсједник је, како је саопштила Прес служба, парламентарну делегацију БиХ примио  у згради Генералног секретаријата предсједника Републике.



Парламентарци из БиХ јуче су разговарали на премијерком Аном Бранбиоћ, када је истакнуто да је за Србију и Босну и Херцеговину изузетно важан регионални развој, јер без заједничког економског и привредног успјеха свих земаља региона не могу се очекивати ни значајнија постигнућа на пољу европских интеграција.

Висока парламетарна делегација јуче је имала разговори и са предсједницом Народне скупштине Србије Мајом Гојковић, која је оцијенила да је ово историјски чин за односе двије земље што је ово први пут у историји билатералних односа Србије и БиХ дошло до посјете парламентарне делегације Србији, коју чине свих шест чланова, те да је ово први пут уопште и да је Парламент БиХ у пуном саставу посјетио једну државу.

Парламентарну делегацију БиХ чине предсједавајући Представничког дома и Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић и Огњен Тадић, као и њихови замјеници Сафет Софтић, Бариша Чолак, Шефик Џаферовић и Борјана Кришто.

(БН/Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

тб

10.05.2018 14:06

Ту једино гос.Босић вриједи и има шта паметно да каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

11.05.2018 02:33

Он је давон своје исприцо.

Name

Милица

10.05.2018 14:08

И прелетач Огњен је ту,...видјећемо колико це убудуће гласова добити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рикица

10.05.2018 14:44

Треца лига политицара из РС су ту,Они не могу заврсити било какав посао за РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

10.05.2018 20:55

И Вуциц је био цетврта лига ..па види сад.