Шта је то Ромарио поручио Жезусу?!

Имај доста секса и мисли на фудбал! Ромарио, бразилска фудбалска легенда, поручио је свом млађем сународнику Габријелу Жесусу да је један од кључних ствари за добро Светско првенство доста секса.

Фудбал 12.05.2018 | 18:00
Шта је то Ромарио поручио Жезусу?!
Жесус има само 21. годину и у Русији ће наступити на свом првом Светском првенству представљајући Бразил.

Легендарни нападач Ромарио поручује Жесусу да он има рецепт за успех и освајање Светског првенства, а то је – концентрација, голови и вођење љубави.

"Имај доста секса је један од савета које могу да дам, као и да што боље проведете слободне дане и, наравно, да се концентришете на фудбал у такмичарским данима и током утакмица", рекао је Ромарио за бразилски портал "Ланце". 

Ромарио, који је и даље четврти најбољи стрелац у историји Бразила са два гола више од Нејмара, у звезди Манчестер Ситија Габријелу Жесусу види много потенцијала. 

"Он је свестан својих фудбалски способности и свиме шта представља бити члан бразилског тима. Када дође на Светско првенство мора да постигне гол, то је најважније", рекао је Ромарио. 

Ромарио де Соуса Фариа, како гласи његово пуно име, помогао је својој репрезентацији да, 1994. у Америци, дође до титуле светског првака. 

"Светско првенство је другачије такмичење него сва остала јер ту морате да будете стопроцентно фокусирани и оставите све своје проблеме са стране. У супротном нећете имати се најбоље провести", закључио је Ромарио. 

Педесетдвогодишњи Бразилац је каријеру у фудбалу заменио каријером у политици, а 2010. постао је члан бразилске коморе народних посланика, а у марту ове године изјавио је како ће се кандидовати на надолазећим изборима за гувернера Рио де Жанеира.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар