Šta je to Romario poručio Žezusu?!

Imaj dosta seksa i misli na fudbal! Romario, brazilska fudbalska legenda, poručio je svom mlađem sunarodniku Gabrijelu Žesusu da je jedan od ključnih stvari za dobro Svetsko prvenstvo dosta seksa.

Fudbal 12.05.2018 | 18:00
Šta je to Romario poručio Žezusu?!
Žesus ima samo 21. godinu i u Rusiji će nastupiti na svom prvom Svetskom prvenstvu predstavljajući Brazil.

Legendarni napadač Romario poručuje Žesusu da on ima recept za uspeh i osvajanje Svetskog prvenstva, a to je – koncentracija, golovi i vođenje ljubavi.

"Imaj dosta seksa je jedan od saveta koje mogu da dam, kao i da što bolje provedete slobodne dane i, naravno, da se koncentrišete na fudbal u takmičarskim danima i tokom utakmica", rekao je Romario za brazilski portal "Lance". 

Romario, koji je i dalje četvrti najbolji strelac u istoriji Brazila sa dva gola više od Nejmara, u zvezdi Mančester Sitija Gabrijelu Žesusu vidi mnogo potencijala. 

"On je svestan svojih fudbalski sposobnosti i svime šta predstavlja biti član brazilskog tima. Kada dođe na Svetsko prvenstvo mora da postigne gol, to je najvažnije", rekao je Romario. 

Romario de Sousa Faria, kako glasi njegovo puno ime, pomogao je svojoj reprezentaciji da, 1994. u Americi, dođe do titule svetskog prvaka. 

"Svetsko prvenstvo je drugačije takmičenje nego sva ostala jer tu morate da budete stoprocentno fokusirani i ostavite sve svoje probleme sa strane. U suprotnom nećete imati se najbolje provesti", zaključio je Romario. 

Pedesetdvogodišnji Brazilac je karijeru u fudbalu zamenio karijerom u politici, a 2010. postao je član brazilske komore narodnih poslanika, a u martu ove godine izjavio je kako će se kandidovati na nadolazećim izborima za guvernera Rio de Žaneira.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar