Пијани Џони Деп тукао човјека на сету

Најплаћенији глумац на свету Џони Деп (55) потпуно губи контролу у последње време, а последњи инцидент догодио се када је насрнуо на локацијског менаџера филма "ЛАбyринтх".

Забава 10.05.2018 | 10:00
Пијани Џони Деп тукао човјека на сету
Деп је изазвао инцидент након што му градске власти нису дозволиле додатних пола сата снимана на улици. Човек на кога је насрнуо му је само рекао да он ради свој посао, да слуша своје надређене, и онда је Деп потпуно полудео, како тврди сведок инцидента. 

Он истиче да је Деп дошао на сет потпуно пијан, чак "токсичан од алкохола". Џони га је ударио у ребра и наставио да га млати, али су их посматрачи раздвојили. Деп је почео тада да виче: "Удари ме ако смеш, ево ти 100.000 долара", тврди један од сведока, пише Недељник. 

Деп се сусреће и са тужбама бивших запослених, који су почетком маја поднели тужбу против њега на суду у Калифорнији. 

"Третирао нас је као дадиље уместо као телохранитеље, били смо недовољно плаћени, а превише смо радили", рекли су Евген Ареола и Мигел Санчез. 

Они тврде да им није плаћен прековремени рад од априла 2016. године до јануара 2018. године и да им је Деп ускраћивао храну и време за одмор. 

У тужби наводе и да су му једном по изласка из ноћног клуба брисали трагове дроге да други не би приметили "бели прах који му је остао око носа". 

"Не само да смо пазили на њега да не потроши превише новца, како је тражио, већ смо били дадиље и његовој деци што нам никако није у опису посла", тврде они.


Б 92
фото:интернет
 

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мирко

11.05.2018 03:18

Деп добар с Кустурицом,Кустурица с Додиком.Јбг Дзони :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џони је краљ доброг укуса

18.05.2018 06:41

Одје...те од Депа, једне од ријетхих живих легенди умјетности. Годинама му нико није могао присмрдити па би сада да се мало очешу од његову славау. Један је Џони Деп а осталиу су епизодне нуле.