Парламентарци БиХ данас код Вучића

Предсједник Србије Александар Вучић састаће се данас са делегацијом Колегијума Дома народа и Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ.

Босна и Херцеговина 10.05.2018 | 07:53
Парламентарци БиХ данас код Вучића
Предсједник ће, како је саопштила Прес служба, парламентарну делегацију БиХ примити у 13.00 часова у згради Генералног секретаријата предсједника Републике.

Парламентарци из БиХ јуче су разговарали на премијерком Аном Бранбиоћ, када је истакнуто да је за Србију и Босну и Херцеговину изузетно важан регионални развој, јер без заједничког економског и привредног успјеха свих земаља региона не могу се очекивати ни значајнија постигнућа на пољу европских интеграција.

Висока парламетарна делегација јуче је имала разговори и са предсједницом Народне скупштине Србије Мајом Гојковић, која је оцијенила да је ово историјски чин за односе двије земље што је ово први пут у историји билатералних односа Србије и БиХ дошло до посјете парламентарне делегације Србији, коју чине свих шест чланова, те да је ово први пут уопште и да је Парламент БиХ у пуном саставу посјетио једну државу.

Парламентарну делегацију БиХ чине предсједавајући Дома народа и Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Огњен Тадић и Младен Босић, као и њихови замјеници Сафет Софтић, Бариша Чолак, Шефик Џаферовић и Борјана Кришто.

(БН/Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

А резултати рада?

10.05.2018 06:00

Одових парламентараца вец добијамо одлицне радне резултате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тр

10.05.2018 06:20

САМИ.КРИМИНАЛЦИ.И.МАФИЈА.СЛОБОДА.НАРОДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предлог

10.05.2018 07:01

НАЈБОЉЕ БИ БИЛО ДА СЕ УЈЕДИНЕ БИХ СРБИЈА У ВЕЛИКУ СЕРБИЈУ. А ВУЦИЦА БИРАТИ ЗА ДОЗИВОТНОГ КРАЉА. ВЈЕРУЈЕМ ДА ВИ У ТАКТ ПРОСПЕРИТЕТНУ ЗАЈЕДНИЦУ ПОХИТАЛИ И ЦРНОГОРЦИ И СИПТАРИ И ЗАПАДЊАЦИ КРВАТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стане

10.05.2018 07:48

јесул понијели дедине слике...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛД

10.05.2018 11:38

Тај цовек је дволицан хтео би са једном гузицом на 100 столица Нисам видео цовека да колико хода и проси да би презивео бедни српски народ.

ОДГОВОРИТЕ