Parlamentarci BiH danas kod Vučića

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa delegacijom Kolegijuma Doma naroda i Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Bosna i Hercegovina 10.05.2018 | 07:53
Parlamentarci BiH danas kod Vučića
Predsjednik će, kako je saopštila Pres služba, parlamentarnu delegaciju BiH primiti u 13.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsjednika Republike.

Parlamentarci iz BiH juče su razgovarali na premijerkom Anom Branbioć, kada je istaknuto da je za Srbiju i Bosnu i Hercegovinu izuzetno važan regionalni razvoj, jer bez zajedničkog ekonomskog i privrednog uspjeha svih zemalja regiona ne mogu se očekivati ni značajnija postignuća na polju evropskih integracija.

Visoka parlametarna delegacija juče je imala razgovori i sa predsjednicom Narodne skupštine Srbije Majom Gojković, koja je ocijenila da je ovo istorijski čin za odnose dvije zemlje što je ovo prvi put u istoriji bilateralnih odnosa Srbije i BiH došlo do posjete parlamentarne delegacije Srbiji, koju čine svih šest članova, te da je ovo prvi put uopšte i da je Parlament BiH u punom sastavu posjetio jednu državu.

Parlamentarnu delegaciju BiH čine predsjedavajući Doma naroda i Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Ognjen Tadić i Mladen Bosić, kao i njihovi zamjenici Safet Softić, Bariša Čolak, Šefik Džaferović i Borjana Krišto.

(BN/Tanjug)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

A rezultati rada?

10.05.2018 06:00

Odovih parlamentaraca vec dobijamo odlicne radne rezultate.

ODGOVORITE
Name

Tr

10.05.2018 06:20

SAMI.KRIMINALCI.I.MAFIJA.SLOBODA.NARODU.

ODGOVORITE
Name

Predlog

10.05.2018 07:01

NAJBOLJE BI BILO DA SE UJEDINE BIH SRBIJA U VELIKU SERBIJU. A VUCICA BIRATI ZA DOZIVOTNOG KRALJA. VJERUJEM DA VI U TAKT PROSPERITETNU ZAJEDNICU POHITALI I CRNOGORCI I SIPTARI I ZAPADNJACI KRVATI.

ODGOVORITE
Name

Stane

10.05.2018 07:48

jesul ponijeli dedine slike...

ODGOVORITE
Name

LD

10.05.2018 11:38

Taj covek je dvolican hteo bi sa jednom guzicom na 100 stolica Nisam video coveka da koliko hoda i prosi da bi preziveo bedni srpski narod.

ODGOVORITE