Спиновање: Режим измишља медије?!

До које мјере иду режимски медији, потхрањивани од оних који се боје губитка власти, најбоље показује вијест коју су пренијели данас а која наводно долази од новоформиране фацебоок странице "Војска Републике Српске"!? "Несрећни Давид из вечери у вече постаде ударна вијест у медијима које финансирају оне снаге из иностранства које активно раде на укидању Републике Српске!" О којој врсти подметања и подвале се ради, прочитајте и сами.

Република Српска 09.05.2018 | 18:08
Спиновање: Режим измишља медије?!
Текст преносимо у цјелости:



''Мистериозна смрт једног младића у Бањалуци подигла је емоције, изазвала сузе, натјерала младе да данима протествује и траже истину, пишу срцепарајућа писма, пјевају бунтовничке пјесме, штампају налепнице, и слично. Нехришћански сеире над једном трагичном судбином!
А до тада као да се ништа слично,или много горе није догодило.

А јесте!

-Похапсише нам командни кадар ВРС, отјераше у Хаг, и осудише на доживотно ропство, а да се у Бањалуци не одржа ни један једини протест. Не паде ни једна суза за часним официрима ВРС који су српски народ у БиХ спасли од планираног Јасеновца. Не чу се глас "бораца за истину и правду!"
-Игазише нам ИФОР-ови дјецу, убише Дрљачу и многе друге српске лидере, претукоше породицу Старовлах... И не би протеста, не би ни једног писма подршке,не би искрене сузе...

-Хиљаде ојађених српских мајки још увијек безуспјешно трага за својим синовима изгинулим или несталим у отаџбинском рату,а да се не одржа ни један митинг подршке тим усамљеним женама. Ни "независним" медијима који се ките "објективношћу" такве несрећнице нису интересантне. Њихова туга је,изгледа, само њихова!

-То што у скупштини у Сарајеву сједе наредбодавци клања преко 120 заробљених Срба (бораца ВРС) у Возући током 1995. године, не завређује пажњу, а камо ли протест у Бањалуци да се виновници истјерају из институција и приведу правди.

--Побише нам с леђа српске јунаке, Маузера,белог Вука,војводу Радовића,поручника Миланковића, и многе друге. Младост не диже песницу побуне и не затражи од власти да се расвијетле та убиства. Да се истражи у коме свјетском центу сједе наредбодавци!

-Пре два мјесеца најавише војну вјежбу на Мањачи са употребом осиромашеног уранијума. Никаквог протеста,ником ништа, јер уранијум је изгледа љековит!

- Пре мјесец дана неко уби Васиља Кнежевића (35) са Влашића, најмлађег борца Војске Републике Српске. Не заплака српска младост за овим ратним и послијератним див-јунаком, и нико се не сјети да би требало потражити правду! Није било ударне вијести у медијима о томе.
-Ухпасише и ослободише ратног кољача Насера Орића. Они што сада протествују по Бањалуци тада рекоше "пусти то, то је прошлост, гледај од чега живиш"

-Ухапсише и пустише да се брани са слободе ратни злочинац генерал Атиф Дудаковића. И Срби не одржаше протест испред Боске. Мало, изгледа, Срба побио и српских села попалио?

И онда нестаде Давид.

Напокон, проради код Срба савјест, чак показаше да храбро умију испружити стиснуту песницу, усијаше се друштвене мреже,стиже подршка са свих страна свијета углавном од доказаних српских непријатеља и србомрзаца са изричитом поруком "да се правда и истина морају истјерати на чистац" !
Несрећни Давид из вечери у вече постаде ударна вијест у медијима које финансирају оне снаге из иностранства које активно раде на укидању Републике Српске!''

(Крај текста)

Пошовани читаоци портала,да ли заиста мислите да је ово став грађана Републике Српске или само став једне забринуте фотељашке гарнитуре?!

(БН ТВ/РТРС)

Коментари / 129

Оставите коментар
Name

модрицанин

09.05.2018 16:14

Сами себи јаму копају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За модрицу

09.05.2018 16:37

А ста ако сдс додје, све це бити као у Швицарској ?! Него ко уби Маузера ?!

Name

Никола

09.05.2018 16:59

Колико ја знам, пресудјене су убице маузера... Него, кад си вец код тог, знас ли ти, или си мозда цуо ста је маузер радио по Палама и околини прије 20 година? Становници Пала и околине нису били задовољни силним борцем и патриотом, Љубисом Савицем, висе су га дозивили и осјетили као рецимо Кригера. Понасао се и силио као да је гестаповац.

Name

ре за Модричу

09.05.2018 17:07

И Риста Југовића, и Срђана Кнежевића , и Жељка Марковића и и и и све од 1996 до 2005

Name

Милојко

09.05.2018 17:58

Ради се о бити или не бити. Целни људи јавног сервиса знају да од октобра неце моци ни у киоску да раде. Зато цине све да одрзе ову накарадну власт. А не знају да, дугороцно раде против интереса своје властите дјеце. Мене само интересује има ли неки постен новинар да се побуни или су сви мисхеви мекињари?

Name

Ре за Модрицу

09.05.2018 18:00

Маузера је убио Дјордје Здрале. Али код вас из црвене секте памцење траје 1 дан.

Name

Ре ре

09.05.2018 18:31

А ко је помиловао Ђорђа Здралу!?

Name

Са модрицанина

09.05.2018 18:42

Модрицанине колико ви у затвору онај сто згази дијете у Копривни? Колико онај сто згази старицу у Центру града на пјесацком?колико доби онај сто уби бициклисту у кладарима? Гдје тад би правда? Знас о цему пруцам па одговори

Name

Ре никола

09.05.2018 18:48

Медједе са Пала кад споменес Маузера устани.да Зивис 2000 год нецес имат образа ни карактера ко он. ви висе волите зелене Који су вас клали него Србина Који вас је бранио.и да ти неприцам ста Сте ви глумили све.

Name

Пеђа

09.05.2018 18:51

А ко је требао да позове на протесте због горе побројаних случајева??? Дали неко из "ВЛАСТИ" или су можда чекали да то умјесто њих уради неки конобар.

Name

за ботове

09.05.2018 19:22

А засто додик није ријесио убиства Југовица Маузера Кнезевевица Марковица за 16 година власти,није зато сто је бандит и криминалац.

Name

Земљак - модрицанин

09.05.2018 19:44

Одговор за овога који пита за убиство Риста Југовића, Срђана Кнежевића, Жељка Марковића, и све од 1996. до 2005. године. Драги пријатељу не знам шта ти није јасно ? Управо се залажемо да се сваки криминал расвијетли и санкционише, а поготову таква тешка кривична дјела као што су, ова која сте побројали, али и сва друга која су се догодила и прије и послије њих !!! Залажемо се за институције поред којих се неће догађати такви страшни догађаји као што је напримјер убиство првог човјека полиције Српског Сарајева, Жељка Марковића. Не мислим да су остале жртве мање вриједне, али говорим о томе да не желимо државу у којој се може догодити да неко убије чак и првог човјека полиције. Па шта се онда може догодити "обичном човјеку". Хоћемо институције које су кадре да расвијетле све те догађаје и санкционишу њихове извршиоце. Дали си сада разумио друже који се бринеш за напријед именоване покојнике? Своју и било чију политику остави за неко друго мјесто. И теби, а нарочито твојој дјеци, је потребна уређена правна и безбједна држава.

Name

За модрицу и остале

09.05.2018 19:44

Никад се није сазнало КО је наручио убиство маузера, сто је главно. Онај ко писе ружно о маузеру није Србин. Следеце, највећи криминал у Модрици је био док је владао Новак Гојковиц. Ста ћемо сад ? Ко је одговарао за убиства сто горе човјек написа ? Јос се знаци КО је то урадио а нико није затворио те људе, данас угледне чланове опозиције?!!?!?

Name

модрицанин за са модрицанин

09.05.2018 20:20

Не зелим никог да правдам, ко је годнесто укро или неког убио нека одговара. Ако мислимо на исто, дијете није страдало у Копривни вец у Врањаку. Засто га суд није осудио не знам, ал знам да је власт у то вријеме иста као и сад. Судови не суде по правди, зато не цуди сто нико није осудјен у овим слуцајевима као и у Гарицевом слуцају. Ко има паре мозе да не одговара, ко нема робија.

Name

Јастреб

09.05.2018 20:37

Ово сами себи јос један ексер у ковцег закуцасе.

Name

ре са модрицанина

09.05.2018 20:44

Прво, дијете није страдало у Копривни, вец у Врањаку.Друго, на власти је иста странка као сто је и тад била(снсд).Сто није осудјен треба питат тузиоца. У Кладарима је ако се не варам страдало опет дијете. Са тим цовјеком је увијек на кафи у граду у друству неко од полицајаца. На залост, парама се мозе све купит па тако и људски зивот. Исто тако и кад неко украде 50-60 милиона неки га градјани окивају у звијезде,дају трговима, стадионима његово име, ал његово име мозе само да буде Лопов. Да се мене пита ко је год урадио несто сто није по закону, треба да одговара према тезини дјела. Ти ако си из Модрице,знас ко је ста имао од садасњих Политицара и Тајкуна, а ста сад има.

Name

Зоран

09.05.2018 20:48

Удбаске методе Милиних слуга....колико морас битј без морала и срама да ово писес и радус сто ради РТРС...болесно је то....треба угасити РТРС да би РС била боља и јаца....овако је дно дна.

Name

курир

09.05.2018 21:06

Хало удбаши, саветници, зар не мозете схватити да тим покушајима подвала изазивате контраефекат? И то какав!!!

Name

ре за модрицу и остале

09.05.2018 21:10

Нецу бранит новака гојковица, треба одговарат са својим сарадницима из времена док је био нацелник. Ти знас ко су били директори, сефови,командири и ста су радили. Ни ови од 2004 сто су власт нису ниста бољи, само су сакрили криминал из новаковог времена јер је и њих 99% дувало у исту тикву. За страдање дјетета у Врањаку, ста је требо урадит гојковиц ? Осудит сам себе и отиц у затвор или га је неку курцев суд требо осудит.

Name

ре за модрицу и остале

09.05.2018 21:23

Слазем се са тобом апсолутно. Свима у Модрици, који су власт у последњи 26 година, стекли имовину коју не могу доказат поријекло новца за имовину коју посједују, све им треба одузет и осудит их на дуготрајну робију . И гојковица, цвијановица, поповица, мартица, лазаревица, кузмановица, куресевица, крекица, мисица, јовица, као и покојног јелица.

Name

модрицанин

09.05.2018 21:51

Нико није могао у рату и непосредно после рата, постено од своје или зенине плате стеци по 4,5,6,7 или висе пословни простора. Нико није ни процесуиран јер су сви заједно крали. И они сто су били и ови сад сто су власт, а вили су и до 2004 само су промијенили дрес. Поготово је у Модрици закон сутње, изразен као на Сицилији.

Name

За Модрицу

09.05.2018 22:00

Да не мислис да сам снсд бот, само да казем да сваки нормалан човјек зна да је Шумо(Модрицани знају ко је) био лопов свјетски и да је покрао бога оца. Даље, нико не спори да овај случај у бањалуци треба истјерати до краја. Али, прије свега треба бити човјек, па реци да је за вријеме сдс-а у МД, било висе убистава гдје нико од локалних и данашњих сдсоваца није осуђен. Чак су убиства дјеце била у питању. Данас локални бизнисмени... да се разумијемо, ни чланови снсд нису бољи...

Name

Шумо поштени

09.05.2018 22:35

Ко је покрао у Модричи се зна тачније јавна је тајна колико само пословних простора има Перо пенал у наследство шта је добио. СДС је крао на кашику али СНСД краде лоптом. Начелник андол је најгори могући лопов и он и сестра му. Искрено се надам да ће иструнути у затвору. И он а и његова свита. Да небуде најгори бар је жени својој посао нашао експресно. Ето сви имају станове по Београду почев од начелника до Јованчића. Све се поштено стекло. Предсједника скупштине купио диплому, Перла купио докторат. Пола општине купило.... Wц неби могли чистити да држава чему ваља. Факултет у плавој сали штанца дипломе више него штампарија. Култура је лијепа ко Ћирин, привреда ко гудронска јама... Џаба се народ свађа сви политичари су као браћа и један другом дупе чувају. Каква полиција кад им је шеф кркан. Модричани знају о чему причам. Ако је ово идеал правде у РС за коју смо се борили и крварили онда је боље дати нови циљ.

Name

ВРС

10.05.2018 03:41

Ове под хитно НАРОД треба угасити, ртрс је нај веце зло које се десило Српском народу одма после секте зване снсд -е!!! Па дали ико висе нормслсн гледа ту тв станицу???

Name

Једном

10.05.2018 04:26

Је кап прелила цасу!

Name

За Педја

10.05.2018 04:35

Управо тако. Отац је устао, побунио се, народ га је подржао, сад то теско мозе да се заустави!

Name

Вук

10.05.2018 05:26

Милокрадова банда, ово ми лици на оног дупелисца из ветерана и његову лоповску клику из руководства, цуј ВРС, нека се го..а представе именом и презименом.

Name

Ж И К А Ж

10.05.2018 05:27

ДОГОРЈЕЛО ДО НОКАТА!? ВИШЕ СЕ НИЈЕ МОГЛО ИЗДРЖАТИ!? ТУРЦИ ЗА 500 ГОДИНА НИСУ НАНИЛЕЛИ ЗУЛУМА СРБИМА КОЛИКО ЈЕ ЦРВЕНА БАНДА ЗА 20....!

Name

@ модрицанин 09.05.2018 18:14

10.05.2018 05:44

Питајте Предрага Ћеранића. У то вријеме Маузер је био његов сарадник.

Name

Јанко

10.05.2018 07:16

Човјек који је убио Маузера је у затвору, превоснажно осуђен у Суду БиХ! Да му је суђено у судовима РС био би ослобођен као и убице Срђана Кнежевића! Само да се зна.

Name

ре За Модрицу 10.05.2018 00:00

10.05.2018 07:38

Данас су ти исти бизнисмени у снсд-у.

Name

Ин

09.05.2018 16:15

РТРС узима уцесце у затаскавању убиства . Оцекивано.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

09.05.2018 16:37

Ниско јадно,ста оцекивати од њих.БН је врх права телевизија обицних људи

Name

Ре НИКОЛА

09.05.2018 18:01

Де мало се врати у 90 када је српска била дивљи запад и онда се питате сто додик побједјује.

Name

за ре никола

09.05.2018 19:24

Ти си вјероватно дезертер као о додик...

Name

Теслиц зна

09.05.2018 16:15

Вјероватно је и ту Синиша Михаиловић уредник РТРС администратор странице, као што је случај са Дневном Дозом Добоја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

09.05.2018 19:46

Ста није тачно у дневној дози Добоја ? Хајде написи момчино ?!

Name

Фиго

09.05.2018 21:56

А сто дрзавна телевизија цитира такав извор?

Name

За Ре Никола

10.05.2018 01:46

А ти си РЕ мајмунчина само тсква.

Name

Боки

10.05.2018 19:29

Да није ртвбн ми обицни градјани ниста неби знали Да ме неко прози ва за несто а нисам крив нема силе да останем на тој функцији.Овдје се сваста мозе оцекивати. Зали Бозе гдје зивимо.

Name

Зззз

09.05.2018 16:19

Насер ослободи судско вијеће од три члана од којих су двоје србске националности. Додик их је ухљебио у суду бих. А као награду за слободу Миле је преко свога послушни из Рогатице поклонио му коње арапске расе. Насер Орићу. Толико о српству и патриотизму!

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган лукац

09.05.2018 17:01

И успут тај исти лукац кривотвори документе. даде том истом насеру орицу лазну лицну карту са србским именом и презименом, како република србија не би хапсила орица када лови по фруској гори....

Name

Која

09.05.2018 16:19

Ову вијест је пренијела и АТВ - млађа сестра РТРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

09.05.2018 18:15

Она је од мајке занемарене , па ју је узео под хранитељство , хранитељ Милин кум, па кум кума помаже.

Name

!!!

09.05.2018 18:16

Какав провидан текст??? Да ли је аутору ових глупости познато на примјер да је др. Никола Поплашен хтјео да изда наредбу генералу Талићу да ВРС својом противваздушном одббраном дејствује по нато-авијацији кад су прелијетали РС често узлијетајући са Тузланског аеродрома и убили трогодишњу Милицу Ракић у њеном кревету док је дијете спавало. Зна ли аутор ко је Поплашена спријечио у томе? Тај што је спријечио је једне прилике љубио бисту генерала Талића пред камером ртрс-а. Било би коректно од аутора чланка да објави своју ратну биографију а да то потпише генерал Савчић. Једино што по мени у овом тексту стоји (ако занемаримо и зажмиримо на очиту подвалу) је то да све побројано је нама као народу пунило чашу жући што је неспорно. Ето смакнуће Давида сина борца 1. категорије и РВИ мислим барем 70% ако не и више је та кап која је ето прелила ту чашу и сад по систему домино-ефекта чим се овом злу види крај, а егзекутори и налогодавци нађу иза решетака, а Давидова Душа у смирају да ако не сви, а оно барем неколико случајева који се отежу добију правни епилог. Правда за Давида!!!

Name

ВОЈНИК РС КАД ЈЕ ПУЦАЛО

09.05.2018 16:20

Сваки имало постен цовјек мисли да је ,,СЛУЦАЈ ДАВИД,, кап која је прелила цасу, ДА ТРЕБА ДА ДОДЈЕ КРАЈ НЕВИДЈЕНОЈ БАХАТОСТИ ОВЕ ВЛАСТИ. Само ко не зели да види ,не види ста се у овој јадној земљи ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крај

09.05.2018 19:13

Близи се крај РС, тацно је да се ради на томе активно, масовно исељавање помазе томе. Истоцни дио је готово празан, нема ту људи, остали старци да умру и пустиња. Бањалука се такодје убрзано празни. Пропаст.

Name

за КРАЈ

10.05.2018 07:05

Не брини се ти за Р. Српску, она је трајна категорија. Отићиће и ова власт, и још много васти после ње али Р. Српска је вјечна.

Name

XXX

09.05.2018 16:20

Који лицемјери сте ви? Што борци нису организоовали протесте? Није дао шеф. Народ би изашао, али мора бити неко организатор. Додик је пљувао по Николи Поплашену и није га било брига због те смјене. О чему причате? Мијешате бабе и жабе. Борци су се довели у биједно стање стављајући се у службу режима. Зато није било окупљања. Режим је чувао себе. Додик је Краџића и Младића прозивао за ратне злочине. Имају трагови свега што се дешавало....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

09.05.2018 17:23

Тај коментар су направили ови сто су сад сконтали да им садасње убиство неце проци као она прије њих. Није то никакав профил војске РС него неког од сауцесника у Давидовом убиству

Name

РСРС

09.05.2018 16:21

Сувисано је коментарисати сва подметања,спиновања,и дезинформисања јавности од стране СНСД-а. Могли су просипати овом опљацканом народу разне прице,спиновати прицу о издајницима,Бакировцима,али људи,ОНИ СУ ПОЦЕЛИ ДА УБИЈАЈУ И ХОЦЕ ОПЕТ ДА СПИНУЈУ И ТО САКРИЈУ ОД НАРОДА НЕКОМ ПАТРИОТСКОМ ПРИЦОМ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило

09.05.2018 16:22

Који смрадови ста све неце да пису да лопове покрију

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПТПЦ = АТБ

09.05.2018 16:22

Борац сам ВРС од првог до задњег дана рата. И сада ви "фејсбуковци ВРС" се управо бавите оним сто вам није посао. Убиство младица управо ви доводите у сасвим други контекст. Какве везе има Давид са свим овим сто сте написали. Али РТРС и АТВ када несто смисле онда то изгледа управо тако. Срам да вас буде. Дезертери и ратни профитери коло воде. Треба одбранити пљацку народа , убиства и све гадости које сте уцинили до сада овом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

09.05.2018 16:24

Немају обаза нити стида низаста висе. Ми борци смо требали бити несто свето у овој земљи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

09.05.2018 18:00

Хало борци цаст изузецима али сте се многи продали резиму и висе вам ниста није свето

Name

Светозар

09.05.2018 16:26

Медији су чудо, само је питање ко их и за кога финансира.Ова госпођа што помиње Маузера стид ме написати велико слово али речице неко неписмен.Па исти тај Маузер је радио то што данас ради Лукац за Додика убијо и истраге усмеравао у контра правцу : Поздрав његовом налог су убијени Владимир Неретљак и Срђан Кнезевиц, а онда је и он дошао на ред од исти тих кои су за њега радили,мафија на власти од 98.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

09.05.2018 16:26

Ста ту није тако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.05.2018 18:43

Није ниста тако,сто ти борци који пису нису изасли и протествовали против Хага и тог свега сто су навели.Просипају ту неку демагогију ! Ето сад су на залост убили дјете,па је вец сензибилисан народ на све и сваста одлуцио да се пробуди !!! То је лосе само за ову мафију која плацка и ради ста хоце,они су давно урусили институције и РС.Најпродуктивнији дио популације напуста из дана у дан РС,никад рањивија није била и недај Бозе да сад неко намигне Изетбеговицу са запада,за три дана би сви газили Саву и Дрину.То је истина !!!

Name

дијаспора_А

09.05.2018 16:27

Домаца власт је горе зло од свих побројаних. Ако изузмемо слуцај Давидов треба резимирати да је власт сваки темељ опстанка свјесно или несвјесно разорио: банкарски систем, сколски систем, увео непотизам и криминал као мјерило вриједности. Резултат је исељавање младих из цијеле БиХ. Ста јос треб да се наведе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоле

09.05.2018 16:28

Заправо свака теза стоји али стоји и то да се мора утврдити да ли је Давид убијен и ако јесте утврдити ко је убио Давида и убица мора бити кажњен!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја сам

09.05.2018 16:28

Не скреците тему

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ја сам

09.05.2018 18:25

Намјерно разводњавају причу, скрећу с теме. Најбоље да се бавимо 90-им кад већина ових генерација што су на тргу није ни родјена. Овим нам гурају прсте у очи, да нас ослијепе. Све је напад на РС. Ал су напорни

Name

Ђоле

09.05.2018 16:28

Заправо свака теза стоји али стоји и то да се мора утврдити да ли је Давид убијен и ако јесте утврдити ко је убио Давида и убица мора бити кажњен!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПУТАР

09.05.2018 16:28

Е овако, ја бих волио да ова власт падне ссутра и да СЗП преузме све, па да они воде истрагу и ако не могу за два мјесеца ријесити опет мјењати, па да видимо таји ли се ишта у овоме случају око Давида, па мјењати на крају нека тотално истрагу преузму можда отац и приватни детективи или нека друга полицијска агенција па да видимо ста је то, јер ово је више страшно, конфузно је. коментар објавите молим вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нако

09.05.2018 16:30

Власт и остати на власти по сваку цијену. Гаде ми се. Људи, издрзите и борите се за истину. Ови протести се не смију исполитизирати, сто зели власт да уцини. Правда за Давида, цитава Босна и Херцеговина је уз вас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

09.05.2018 16:31

Ха ха ха...Сада је за РТРС ИЗВОР информација нека измишљена ФАЦЕБООК група без имена и презимена!? Па ако већ користе такве групе као извор информација зашто то нису учиниле са групом ПРАВДА ЗА ДАВИДА , групом која има име и презиме иза које поименце стоји преко 100 000 људи. Ово све само говори да се режиму ситуација отела контроли, да су отворено из свих оружја кренули у РАТ против сппственог народа. На данашњој конференцији за штампу у Београду смо имали очит примјер понашања режима, сви у тој борби су добили КОНКРЕТНЕ ЗАДАТКЕ! У РТРСу су сви мобилизирани, јеxни су отишли у Београд са задатком да " уништи " Давора и цинелу конференцију за новинаре. Други су основали ФАЦЕБООК ГРУПУ ВОЈСКА РС, трећи преносе информације са ре групе на портал и тв РТРСа., четврти снимсју скупове подршке Давору и снимке достављају СНСД централи и ДБу итд. Шта смо доживјели...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајина

09.05.2018 18:27

Група Правда за Давида, броји преко 225 000 људи. Мало ли је? ! Мислим да више прате ту групу ови из "Институција " него ико. Страх је чудо!

Name

Зоран

09.05.2018 16:31

Ове резимлије це сахранити сами себе. Зар је могуце да толико глупу стратегију имају

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

09.05.2018 16:32

Само нека аутор таксативно по својим цртама наброји гдје је био током поменутих догадјаја и ста је радио инаце у рату.Имам своје идеје,али це ме администратори бановати због непристојности.А сад озбиљно-игнор свих њих је једино рјесење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

09.05.2018 16:32

Власт вец преко 10 година спинује и при томе ставља паре у дзепове својих слуга. Додик 15 пута процесуиран, али безуспјесно? Давид це бити први пут "процесуиран" али успјесно: ПРАВДА ЗА ДАВИДА! Нема назад! Крај криминалној влади!

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

09.05.2018 16:32

Јадни били Реп.Српска је већ уништена од вас великих патриота ,наведите само једно предузећ установу која није задужена, опљачкана,под стечајем,итд.СНСД+ДНС+СПРС=ГРОБАРИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

09.05.2018 16:33

Не зна се ко је гори! Или владајући који лазу о овоме случају, или опозиција која покушава да Искористи ово да хуска породици да добије мало гласова, јер су били на понору. Страшно !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

09.05.2018 20:28

Па ваљда су гори ти што су убили.

Name

Младенко Шепур

09.05.2018 16:41

Убијена је једна младост,будућност свих нас,убијена је са том младошћу и сама смисао Отадбинског рата.Нису гинули,рањавани очеви да би им у миру неко убијао дјецу.Правда за сву дјецу и боља будућност за све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

09.05.2018 16:44

Јесте став градана.Конференција за стампу је све рекла и изазвала сумње у правицан рад институција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

09.05.2018 16:46

Хало људи дали је овај сто је написао ово нормалан какве сад има везе једно с другим овдје се ради о убиству младог цовјека децка који волијо музику који је хтјео да зиви други зивот а не вас националистцки волијо је људе без обзира на вјеру и нацију није гледао дали црн и бјел само је хтјео да узива свој младацки зивор е сад ово сто ртрс писе је дно од дна испаде да су давида убиле ај да казем муслимани а не ови криминалци сто нам дјецу убијају вец 23 године срамота па ви нисте људи ви сте сотоне дусе продане спавате ли мирно да једе те мирно јели вас негризе савјест васа ово мора да стане ови нељуди морају да иду у затвор морају да одговарју за своја дјела јер то су сотоне а не људи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

09.05.2018 16:58

Ако смијете пронадјите убице и ријесите овај слуцај! И тиме ставите тацку на све!? П.С.Осим ако ви нисте убице!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капетан

09.05.2018 17:00

Срамите се резимлије. Како сте сад бризни према борцима, породицама погинулих, ратни војним инвалидима оптузеним официрима ,само како бисте спрали љагу која вас изједа ових дана а коју сте сами себи припремили. Ни опозиција неби боље против вас одрадила као ви сами против себе. Мијесати рат и десавања из рата са овим је циста бљувотина од стране новинара који би требало да ср стиде због оваквог наступања у мрдијима. Нигдје вас нема кад борацка популација гладује ,остаје без посла ,без људских права а све од стране власти коју ви тако здусно подрзавате. Новинари , резимски ботови стидите се свог недјела и свег оног сто вас цини нељудима. Никад висе нам ви нецете дрзати слово ста је уреду а ста није ,јер кад год сте ви водили главну ријец неко је настрадао . Цаст постеним новинарима БН ТВ и њиховом сефу који годинама стоје уз народ указујуци на неморал владајуце коалиције па и опозиције. Савјетујем постеним новинарима којих надам се има јос у ове друге двије телевизије(АТВ И РТРС) да дају отказ како у будуцности неби били зигосани као сауцесници у прогону сопственог народа .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко

09.05.2018 18:29

Ртрс силује здрав разум! Ето , и оно почели правити фб групе

Name

ре Капетан

09.05.2018 18:40

Да ли је аутору овог ругла позната чињеница да РС непуних 20 година из буџета финансира одбрану горе поменутих честитих имена нешто мање на годишњем нивоу него што на примјер Словенија уплати свом друштву спортских руболоваца као државну субвенцију?

Name

Милан

09.05.2018 17:04

У свим овим горе наведеним ситуацијама требало је реаговати. Да је народ реаговао, неке би ствари могуће ишле другим путем. Међутим, у животу се често дешава да се у једном момнту прелије чаша и онда нема назад. Тада се многе ствари ријеш. Мислим да је то сада случај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја сам

09.05.2018 17:12

Није слуцај

Name

доми

09.05.2018 17:11

Па п.....да вам материна,вама са ртрс.па докле мозете ици тако далеко,да убиство,монструозно невиног дјетета поредите са овим стварима.па ко је позивао карадјица, мадица и српске генерале да се предају,да тобозе не трпи српски народ.ко је позиви,јел мој покојни отац или вас идиот.фуј гадови,оврацами се на вас.ад см сигуран да је ово дијете убио неки гузоњин син,ал доце истина и платицете за то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јгв

09.05.2018 17:44

Вјероватно. Неке гузаре или гузоње.

Name

Славицка

09.05.2018 17:23

Давор Драгицевиц је стварао Републику Српску. Док је он ратовао, велики број оних који су сада у владајуцим структурама су се богатили прљавим работама. Добио је Давор заузврат мртво дијете. И сад су они патриоте, а он, ето, издајник. Проблем је сто је његов син пусио траву, а није проблем сто нецији син крвавих руку хода слободно по НАСЕМ граду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

09.05.2018 17:30

Пуно приче и свађе. Јели мислите да ће ико прве вечери изаћи на трг кад се сазна истина ко је организовао и убио дјечака!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицни Цојк

09.05.2018 17:38

Све ово је тацно,нико се није бунио,док кап није прелила цасу,бахатост ,,неких људи,,је пресла све границе и то мора да престане а нацин на који це то престати у опсте није битан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда за Давида

09.05.2018 17:52

Иде Октобар!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Који сте ви борци??

09.05.2018 17:54

Ја сам вецерас био на тргу,Ја који сам провео на првим линијама од првог дана,отац мој од првог до последњег дана,брат ми је нестао и никад није надјен.Какви сте ви борци,уредници РТРС-а вам напису саопстење,дају вам за пиво и вас неколико стоји иза саопстења,дајте именујте се да видимо гдје сте се борили !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прашинар ВРС

09.05.2018 19:06

Нису се нигдје ни борили, то су они који су себе називали ПВЛ а које смо ми у рату називали јајарама, они који су били дубоко у позадини гдје су себи давали унапређења и ордења,јели по ресторанима а у 15.00 часова ишли кући,они који су имали спонзоре и организовали шверц а примали плату из Србије, назив им је 30 Кадровски центар ( част малом броју часних официра тога центра). Након рата су наплатили ратне дневнице и све друго што су могли наплате,те се високо позиционирали у професионалној ВРС, гдје су опустошили војне магацине а онда када су се пензионисали постали су слуге дезертера и профитера као којекакви савјетници или предсједници удружења које плаћа Додик. Умјесто да бране оно што је ВРС бранила у рату, основна људска права гдје спадају и право на слободу и живот они бране оне који то ускраћују.

Name

Није него

09.05.2018 18:02

А ко је бранио удрузењу ВРС да организује овакво или слично окупљање? Само лични интерес појединих особа на челу удружења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

09.05.2018 18:03

Да то је став сад вецине градјане РС-а.Ста це нам и оваква република гдје јуце један бивси возац и кум Миле Додика продаје зграду за 100 милиона.Гдје убију дијете и казу да је самоубица,гдје истински борци гладују,а борацке организације представљају овакви сто стоје иза оваквих изјава ако су истините.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАСНО КАО ДАН

09.05.2018 18:08

РТРС данас = РТС 90-их.

ОДГОВОРИТЕ
Name

З.Б.

09.05.2018 18:15

Ово је писао неко од Милорадових смрадова хоце на национализам да се народ упеца, Милорад звани ронхил куне се сад у српство сто га није бранио у рату кад је требало него сад просипа прицу о српству.Народ ти висе невјерује пакуј пидзаму идес на робију сто си покро ову дрзаву и ојадио овај народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е моји новинарцици

09.05.2018 18:31

Ја никако не могу схватити ове новинаре са РТРС-а .Ста мислите да це васи уредници Миле,Зељка и остала клапа бити иза вас довјека.Ста це те од октобра,сви на АТВ,нзн само гдје це те стати толики.Ви који радите као подобни новинари немате морала ама ни трун,а ни професионализма .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

09.05.2018 18:37

Мислим да и о овоме треба расправљати, само посебно. У противном ово мозе бити схвацено само као покусај намјерног скретања са сада актуелне теме. Осим тога, гдје су ти борци са Фацебоока кад је Додик продао Брцко, да га спријеце да то уцини? Слободан Милосевиц је у преговорима у Дејтону славодобитно рекао "имамо Брцко" да би га 4 године касније Додик преписао на дрзаву БиХ, а сто је уједно једина територија у власниству БиХ. Дзаба Додик говори да је то кондоминијум тј. заједницко власниство РС и ФБиХ. Лазе цим зине. Треба говорити и томе у вријеме које власти су многе надлезности РС пренесене на ниво БиХ попут оног несрецног Суда и Тузиластва БиХ који су смјестени у згради гдје је у рату био концентрациони логор за Србе. Цак мислим да истог дана и о овоме треба расправљати или сутра послије расправе о слуцају смрти Давида Драгицевица и то цитав дан, од раног јутра па све до поноци или послије поноци ако треба, али прво сто је вец данима и седмицама унапријед договорено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дирецт за тебе

09.05.2018 19:49

Није Додик ниста потписао и препустио Брчко, него представник декретом и силом. Не лази висе Овај народ.

Name

МОФ СУВ

09.05.2018 19:02

Нешто ми препознатљив овај текст душебрижника за ВРС и часне хашке испоснике. Па пробуђена савјести зашто си споро реаговала, ко те спријечи да подигнеш глас у свим тим случајевима.Спречило те слаба понуда количине КМ. Закашњела савјести сметати глас родитеља и пријатеља погинуле дјеце а њих је двадесетак само на Бањалучкој регији а печат полиције не РС већ приватне од камариле на власти. Ти закашњела савјести зар за личну корист испали толико напалм бомби по својим комшијама по ојађеном обесправљеном народу. И на крају подрепашу дођи на трг Давида у 18.00 и саопшти то пред овим плаћеницима пред дјецом која пјевају да -неће никуд да иду и ако живе у Гету- који су им такви одредили. Ти знаш да ја знам и потврдио ми Синиша Михаиловић да сам погодио у сриду. Чекам те манипулативна савјести. Правда за Давида и Слобода за грађане РС!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воx попули

09.05.2018 21:02

Васиц. Тако смрди.

Name

Бањалука

09.05.2018 19:09

Па пизде једне сто ви на целу са председником не изадјосте на тргове да дате подрску саборцима својим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Павао ДНС

10.05.2018 05:10

Нисмо имали времена, има топли оброк у руднику Љубија.

Name

Ееее

09.05.2018 19:19

За оволико година мигли сте досподо и ви открити ова убиства али нисте. А доказе за давида имате скоро деведесет посто, па ниста не радите. Давид је брутално убијен а неко лаже ли лаже....ово ни у најгорем рату није виђено...јадни сте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зззззз

09.05.2018 19:35

Орића је ослободили судско вијеће суда БиХ.од троје судија два су српске националности. Нажалост. Додик их је ухљебио за вријеме "његовог столовања у Сарајеву". А послије ослобађања Орића Миле му је преко свог поданика из Рогатице поклонио све коње арапске расе са Борика.Па што се тиче српства и србовања чињенице вам не иду нимало у прилог.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

09.05.2018 19:59

Ово је толико прозирно да се аутор овога текста, иако није човјек, вјероватно црвени. Када помињете Хаг, ваш лидер је све чинио да они тамо дођу. Што се точе Јасеновца, ваш лидре даде грађу Хрватима. Драги мој дупелишче, ово није прво убиство тих твојих мафијаша за које ти пишеш ове небулозе. Питај шефа у чијој је он војсци војевао и чији је он дашак вјетра са Балкана. Упитај га и за смрт Ђуровића, Вукелића, Благојевића, Смиљане... Не крију се узалуд налогодавци и убице, он зна одговоре као и ти. Страни плаћеници сте ви пошто сте ви ишли са Вељом Илићем код Сороша по упуте и паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курир

09.05.2018 20:16

Све истина.... од ријечи до ријечи.... а истина боли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НИ

09.05.2018 20:16

Читам коментаре кад погину Југовић кад Маузер и још неки ако су убијени у владавини сдса зашто ова власт која је на власти овако дуго НЕОТКРИ убице имали су пуно времена да открију убице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.05.2018 07:34

Зато што су они сада у снсд, сп и днс.

Name

СРПСКИ СОКО

09.05.2018 20:58

МИСЛИ ЛИ РЕЗИМ И РЕЗИМСКА ТВ ДА СМО МИ ЛУД НАРОД,,ЗА СВЕ НАВЕДЕНО О УБИСТВИМА,,ХАПСЕЊИМА ВОЈНИКА И ОФИЦИРА ВРС,,ПУСТАЊЕ НЕКИХ ОСУМЈИЦЕНИХ ЗА ЗЛОЦИНЕ НАД СРБИМА ИТД,, ТРЕБАЛО ЈЕ ДА ДЕЗЕРТЕР МИЛОРАД ДОДИК,,ВЛАДА Р.С КАО ИНСТИТУЦИЈА,,А НАРОЦИТО МИНИСТАРСТВО РАДА И БОРС ТЕ ПРЕДСЕДНИЦИ РАЗНИХ БОРАЦКИХ НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА ДА ПОДИГНУ ГЛАС,,АЛИ НИСУ ПИТАТЕ СЕ ЗАСТО,,ОДГОВОР ЗАТО: СВЕ СУ ТО УХЛЕБИ КОЈИ СУ ПРЕКО НАСЕ КРВИ,,НАСИХ ПОГИНУЛИХ И ПОПАЉЕНИХ ИМАЊА ТЕ РАСЕЉЕНИХ НЕСТАЛИХ ДОСЛИ НА ЦЕЛО НВО,,НА ФУНКЦИЈЕ У ОРГАНИМА ДРЗАВЕ БиХ И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ СВЕ СУ ТО ДЕЗЕРТЕРИ И РАТНИ ПРОФИТЕРИ КОЈИ СУ НАРЕДИЛИ ДА СЕ НЕ ИСПИТУЈЕ КО УБИ проф др НИКОЛУ КОЉЕВИЦА ,,МАУЗЕРА,,ЗА ВЕЉКА МИЛАНКОВИЦА СЕ ЗНА ТАКОДЈЕ РЕЗИМ /ЦИТАЈ ПРОФИТЕРИ И ДЕЗЕРТЕРИ,,КОЈИ СУ САД НА ВЛАСТИ ТЛАЦЕ НАС,,НАСЕ ПОРОДИЦЕ УБИЈАЈУ,,НАС УБИЈАЈУ НАМ ДЕЦУ УБИЈАЈУ ПРАВДУ ПРАВДА ЗА ДАВИДА..СВИ СМО МИ ДАВИД СТОКО РЕЗИМСКА НЕОСОЉЕНА, ИМАТЕ ЛИ ИМАЛО ОБРАЗА,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

09.05.2018 21:19

Каква фејсбук страница ВРС,ко је то дозволио,у ције име је направио.Ми борци ВРС не дозвољавамо да неко на своју руку прави фејсбук страницу под тим називом,а поготово да писе такве бљувотине.Мозе ли се открити ко је ту страницу направио ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бунџије

09.05.2018 22:02

Па што не погледају преко плота и угледају се на колеге бојовнике у Федерацији..?? Они не траже да неко други протестује за њих и у име њих. И не одвајају официре од борачког састава. Када им нешто није по вољи они одмах скачу, за тили час се скупе и са свих страна похрле у СА. И оштро буде, опасно чак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

09.05.2018 22:30

Бозе сацувај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо

09.05.2018 23:15

Е сваста... Прозвасе људи сами себе и то јавно... Па сто све сто изјависе не урадисе? Ко је коме ста бранио? Јел то отац крив сто му нема дјетета? То као урадили медији и опозиција... Ма невјеројатно која колицина глупости на једном мјесту...Зашто сви не раде свој посао и заврсе агонију која траје предуго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риалити соуу

09.05.2018 23:41

Питам ВрС ...када минимизирате групу правду за давида..ок јос вам преноси та Фамозна куца. АТВ...АТВ....АТВ.. које купио ту куц ветеран,борац са прве борбене линије,....јој борци о цему прицамо...прави борци нису у васим удрузењима...имам их 3 у куци...висте борци као ови многи газде и власници велики некретнина...басу били на првој линији сазнојили се. Од борбе...да ср те борци и ветерани небих дозволили да вам та куца преноси иста..

ОДГОВОРИТЕ
Name

дно дна одавно

10.05.2018 00:52

Ртрс је резимски медиј који је пао на прениске гране и вриједја интелигенцију свакоме ко размисља својом главом и раде само на стету одлазецој гарнитури. Нормални им се смију а они су на циркуском трапезу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

10.05.2018 01:39

Зар још неко гледа овај усрани РТРС осим додикови мишева који морају јер се боје за своје положаје .РЕЖИМСКА МЕДИЈА БОТОВСКА СПИНОВАНА ФУЈ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

10.05.2018 03:45

Које лицемјерство И зла намјера! Замисљам их као звијери ухвацене у кавез које на све нацине покусавају изаци из њега. Нецете успјети злотвори, сигурно. Сувисе сте далеко отисли. Оном ко је писао овај текст И оном ко му је наредио да писе нека Бог да исто сто И Давидовим родитељима. Фуј! Љигави сте до поврацања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈСО

10.05.2018 04:32

Добар текст и један и други само се пише,пише и чита и коментарише била је побуна ВРС па су хтјели да промјене много тога па су исти ухапшени,била је побуна ЈСО исто су прошли као ВРС е,сад шта треба неко убије дјете и кад се ✊дигне народ то јест један борац ВРС 100% инвалид и отац тог дјетета шта треба чекат кукат не треба се и остали дигнут и показат да закон постоји и устав и народ бира и бираће а,ако Бог да и наће убице не Давида само него и остали невини који су на суров начин ликвидирани .✊Правда за све !!!✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маткович Предраг

10.05.2018 04:41

Засто ви који пишете ниста неурадисте за те жртве, јадно И залосно је да ви нас називате издајницима. Толико криминала пљацки а ви ко папагаји издајници. ПОДРСКА ПРАВДА ЗА ДАВИДА. Поздрав из Словеније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

10.05.2018 05:04

Па И овај пресједник борацке вјероватно це у савјетнике јер се мозе цути И водјети само кад полазе вјенце сретно борцине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрачајски прото

10.05.2018 05:59

РТРС није само режимска телевизија него приватна телевизија Миле Ронхила. Сјетите се само од 1996. године када постаје "вишестраначка", па сорошова до брзе пропасти извршиоца државног удара, да би поновним доласком црвени кмера на власт наставили свој пир све до данас. Само ратни дезертери и профитери могу данас да воле и поштују ову телевизију и власт коју води Миле Ромхил, Маркан Павић и секретар скоја Ћокица Перо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

10.05.2018 07:16

Постојала је нада у боље сутра,Давидова смрт је само кап која је прелила чашу безнађа,тортуре,бахатости ,лоповлука,најраће неправде коју овај народ трпи.Како год ово је реакција народа која је морала кулминирати,а и данашња скупштина и закључци ће само долити уље на ватру.Другим ријечима дешава се освјешћење народа,док су владајући преокупирани своим лоповлуком и не могу то да препознају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

10.05.2018 07:34

Ста друго оцекивати од накупаца и сверцера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Десимир

10.05.2018 07:35

Ха...хааа када се додик поцне сикирати за похапсене борце...јадна мајко.ниједан није био ухапсен док он није досао на власт! А вјезбу на мањаци је додик и најавијо и одјавијо...Нико други није ни споменуо ту вјезбу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац Врс

10.05.2018 08:02

Гдје сте ви дудуковци што не протестујете за наведено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

10.05.2018 09:15

Страница Војска Републике Српске постоји одавно годинама у назад, и никако није новоформирана страница са које се шире лажи (како ваши "непристрасни" новинари пишу)

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

10.05.2018 12:14

Опасно. бице весело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко из масе

10.05.2018 15:39

Ово ка да је Његош написао! Свака част!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

11.05.2018 10:12

Јаму су себи давно ископали још само мало својим изјавама и масовним хопнозама људи односно они су масони само народ мисли да му је добро,ако нисте упућени или случајно не знате ко су масон,мосони су људи кои брину да само њима буде добро ноје их брига за друге тако и наши политичари из снсд су масони видите само шта причају и раде нетраже правду низакога само са себе скидају љагу.Чулисте јуче Жељку ја у ово нећу прва ријеч масона ја па ја нико други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Миха

11.05.2018 10:53

Брука и срамота дезертерска странка СНСД се усудила да користи име Војске РС за своје најпрљавије странчаке пропагандне трикове.

ОДГОВОРИТЕ