Spinovanje: Režim izmišlja medije?!

Do koje mjere idu režimski mediji, pothranjivani od onih koji se boje gubitka vlasti, najbolje pokazuje vijest koju su prenijeli danas a koja navodno dolazi od novoformirane facebook stranice "Vojska Republike Srpske"!? "Nesrećni David iz večeri u veče postade udarna vijest u medijima koje finansiraju one snage iz inostranstva koje aktivno rade na ukidanju Republike Srpske!" O kojoj vrsti podmetanja i podvale se radi, pročitajte i sami.

Republika Srpska 09.05.2018 | 18:08
Spinovanje: Režim izmišlja medije?!
Tekst prenosimo u cjelosti:



''Misteriozna smrt jednog mladića u Banjaluci podigla je emocije, izazvala suze, natjerala mlade da danima protestvuje i traže istinu, pišu srceparajuća pisma, pjevaju buntovničke pjesme, štampaju nalepnice, i slično. Nehrišćanski seire nad jednom tragičnom sudbinom!
A do tada kao da se ništa slično,ili mnogo gore nije dogodilo.

A jeste!

-Pohapsiše nam komandni kadar VRS, otjeraše u Hag, i osudiše na doživotno ropstvo, a da se u Banjaluci ne održa ni jedan jedini protest. Ne pade ni jedna suza za časnim oficirima VRS koji su srpski narod u BiH spasli od planiranog Jasenovca. Ne ču se glas "boraca za istinu i pravdu!"
-Igaziše nam IFOR-ovi djecu, ubiše Drljaču i mnoge druge srpske lidere, pretukoše porodicu Starovlah... I ne bi protesta, ne bi ni jednog pisma podrške,ne bi iskrene suze...

-Hiljade ojađenih srpskih majki još uvijek bezuspješno traga za svojim sinovima izginulim ili nestalim u otadžbinskom ratu,a da se ne održa ni jedan miting podrške tim usamljenim ženama. Ni "nezavisnim" medijima koji se kite "objektivnošću" takve nesrećnice nisu interesantne. Njihova tuga je,izgleda, samo njihova!

-To što u skupštini u Sarajevu sjede naredbodavci klanja preko 120 zarobljenih Srba (boraca VRS) u Vozući tokom 1995. godine, ne zavređuje pažnju, a kamo li protest u Banjaluci da se vinovnici istjeraju iz institucija i privedu pravdi.

--Pobiše nam s leđa srpske junake, Mauzera,belog Vuka,vojvodu Radovića,poručnika Milankovića, i mnoge druge. Mladost ne diže pesnicu pobune i ne zatraži od vlasti da se rasvijetle ta ubistva. Da se istraži u kome svjetskom centu sjede naredbodavci!

-Pre dva mjeseca najaviše vojnu vježbu na Manjači sa upotrebom osiromašenog uranijuma. Nikakvog protesta,nikom ništa, jer uranijum je izgleda ljekovit!

- Pre mjesec dana neko ubi Vasilja Kneževića (35) sa Vlašića, najmlađeg borca Vojske Republike Srpske. Ne zaplaka srpska mladost za ovim ratnim i poslijeratnim div-junakom, i niko se ne sjeti da bi trebalo potražiti pravdu! Nije bilo udarne vijesti u medijima o tome.
-Uhpasiše i oslobodiše ratnog koljača Nasera Orića. Oni što sada protestvuju po Banjaluci tada rekoše "pusti to, to je prošlost, gledaj od čega živiš"

-Uhapsiše i pustiše da se brani sa slobode ratni zločinac general Atif Dudakovića. I Srbi ne održaše protest ispred Boske. Malo, izgleda, Srba pobio i srpskih sela popalio?

I onda nestade David.

Napokon, proradi kod Srba savjest, čak pokazaše da hrabro umiju ispružiti stisnutu pesnicu, usijaše se društvene mreže,stiže podrška sa svih strana svijeta uglavnom od dokazanih srpskih neprijatelja i srbomrzaca sa izričitom porukom "da se pravda i istina moraju istjerati na čistac" !
Nesrećni David iz večeri u veče postade udarna vijest u medijima koje finansiraju one snage iz inostranstva koje aktivno rade na ukidanju Republike Srpske!''

(Kraj teksta)

Pošovani čitaoci portala,da li zaista mislite da je ovo stav građana Republike Srpske ili samo stav jedne zabrinute foteljaške garniture?!

(BN TV/RTRS)

Komentari / 129

Ostavite komentar
Name

modricanin

09.05.2018 16:14

Sami sebi jamu kopaju.

ODGOVORITE
Name

Za modricu

09.05.2018 16:37

A sta ako sds dodje, sve ce biti kao u Švicarskoj ?! Nego ko ubi Mauzera ?!

Name

Nikola

09.05.2018 16:59

Koliko ja znam, presudjene su ubice mauzera... Nego, kad si vec kod tog, znas li ti, ili si mozda cuo sta je mauzer radio po Palama i okolini prije 20 godina? Stanovnici Pala i okoline nisu bili zadovoljni silnim borcem i patriotom, Ljubisom Savicem, vise su ga dozivili i osjetili kao recimo Krigera. Ponasao se i silio kao da je gestapovac.

Name

re za Modriču

09.05.2018 17:07

I Rista Jugovića, i Srđana Kneževića , i Željka Markovića i i i i sve od 1996 do 2005

Name

Milojko

09.05.2018 17:58

Radi se o biti ili ne biti. Celni ljudi javnog servisa znaju da od oktobra nece moci ni u kiosku da rade. Zato cine sve da odrze ovu nakaradnu vlast. A ne znaju da, dugorocno rade protiv interesa svoje vlastite djece. Mene samo interesuje ima li neki posten novinar da se pobuni ili su svi mishevi mekinjari?

Name

Re za Modricu

09.05.2018 18:00

Mauzera je ubio Djordje Zdrale. Ali kod vas iz crvene sekte pamcenje traje 1 dan.

Name

Re re

09.05.2018 18:31

A ko je pomilovao Đorđa Zdralu!?

Name

Sa modricanina

09.05.2018 18:42

Modricanine koliko vi u zatvoru onaj sto zgazi dijete u Koprivni? Koliko onaj sto zgazi staricu u Centru grada na pjesackom?koliko dobi onaj sto ubi biciklistu u kladarima? Gdje tad bi pravda? Znas o cemu prucam pa odgovori

Name

Re nikola

09.05.2018 18:48

Medjede sa Pala kad spomenes Mauzera ustani.da Zivis 2000 god neces imat obraza ni karaktera ko on. vi vise volite zelene Koji su vas klali nego Srbina Koji vas je branio.i da ti nepricam sta Ste vi glumili sve.

Name

Peđa

09.05.2018 18:51

A ko je trebao da pozove na proteste zbog gore pobrojanih slučajeva??? Dali neko iz "VLASTI" ili su možda čekali da to umjesto njih uradi neki konobar.

Name

za botove

09.05.2018 19:22

A zasto dodik nije rijesio ubistva Jugovica Mauzera Knezevevica Markovica za 16 godina vlasti,nije zato sto je bandit i kriminalac.

Name

Zemljak - modricanin

09.05.2018 19:44

Odgovor za ovoga koji pita za ubistvo Rista Jugovića, Srđana Kneževića, Željka Markovića, i sve od 1996. do 2005. godine. Dragi prijatelju ne znam šta ti nije jasno ? Upravo se zalažemo da se svaki kriminal rasvijetli i sankcioniše, a pogotovu takva teška krivična djela kao što su, ova koja ste pobrojali, ali i sva druga koja su se dogodila i prije i poslije njih !!! Zalažemo se za institucije pored kojih se neće događati takvi strašni događaji kao što je naprimjer ubistvo prvog čovjeka policije Srpskog Sarajeva, Željka Markovića. Ne mislim da su ostale žrtve manje vrijedne, ali govorim o tome da ne želimo državu u kojoj se može dogoditi da neko ubije čak i prvog čovjeka policije. Pa šta se onda može dogoditi "običnom čovjeku". Hoćemo institucije koje su kadre da rasvijetle sve te događaje i sankcionišu njihove izvršioce. Dali si sada razumio druže koji se brineš za naprijed imenovane pokojnike? Svoju i bilo čiju politiku ostavi za neko drugo mjesto. I tebi, a naročito tvojoj djeci, je potrebna uređena pravna i bezbjedna država.

Name

Za modricu i ostale

09.05.2018 19:44

Nikad se nije saznalo KO je naručio ubistvo mauzera, sto je glavno. Onaj ko pise ružno o mauzeru nije Srbin. Sledece, najveći kriminal u Modrici je bio dok je vladao Novak Gojkovic. Sta ćemo sad ? Ko je odgovarao za ubistva sto gore čovjek napisa ? Jos se znaci KO je to uradio a niko nije zatvorio te ljude, danas ugledne članove opozicije?!!?!?

Name

modricanin za sa modricanin

09.05.2018 20:20

Ne zelim nikog da pravdam, ko je godnesto ukro ili nekog ubio neka odgovara. Ako mislimo na isto, dijete nije stradalo u Koprivni vec u Vranjaku. Zasto ga sud nije osudio ne znam, al znam da je vlast u to vrijeme ista kao i sad. Sudovi ne sude po pravdi, zato ne cudi sto niko nije osudjen u ovim slucajevima kao i u Garicevom slucaju. Ko ima pare moze da ne odgovara, ko nema robija.

Name

Jastreb

09.05.2018 20:37

Ovo sami sebi jos jedan ekser u kovceg zakucase.

Name

re sa modricanina

09.05.2018 20:44

Prvo, dijete nije stradalo u Koprivni, vec u Vranjaku.Drugo, na vlasti je ista stranka kao sto je i tad bila(snsd).Sto nije osudjen treba pitat tuzioca. U Kladarima je ako se ne varam stradalo opet dijete. Sa tim covjekom je uvijek na kafi u gradu u drustvu neko od policajaca. Na zalost, parama se moze sve kupit pa tako i ljudski zivot. Isto tako i kad neko ukrade 50-60 miliona neki ga gradjani okivaju u zvijezde,daju trgovima, stadionima njegovo ime, al njegovo ime moze samo da bude Lopov. Da se mene pita ko je god uradio nesto sto nije po zakonu, treba da odgovara prema tezini djela. Ti ako si iz Modrice,znas ko je sta imao od sadasnjih Politicara i Tajkuna, a sta sad ima.

Name

Zoran

09.05.2018 20:48

Udbaske metode Milinih sluga....koliko moras bitj bez morala i srama da ovo pises i radus sto radi RTRS...bolesno je to....treba ugasiti RTRS da bi RS bila bolja i jaca....ovako je dno dna.

Name

kurir

09.05.2018 21:06

Halo udbaši, savetnici, zar ne mozete shvatiti da tim pokušajima podvala izazivate kontraefekat? I to kakav!!!

Name

re za modricu i ostale

09.05.2018 21:10

Necu branit novaka gojkovica, treba odgovarat sa svojim saradnicima iz vremena dok je bio nacelnik. Ti znas ko su bili direktori, sefovi,komandiri i sta su radili. Ni ovi od 2004 sto su vlast nisu nista bolji, samo su sakrili kriminal iz novakovog vremena jer je i njih 99% duvalo u istu tikvu. Za stradanje djeteta u Vranjaku, sta je trebo uradit gojkovic ? Osudit sam sebe i otic u zatvor ili ga je neku kurcev sud trebo osudit.

Name

re za modricu i ostale

09.05.2018 21:23

Slazem se sa tobom apsolutno. Svima u Modrici, koji su vlast u poslednji 26 godina, stekli imovinu koju ne mogu dokazat porijeklo novca za imovinu koju posjeduju, sve im treba oduzet i osudit ih na dugotrajnu robiju . I gojkovica, cvijanovica, popovica, martica, lazarevica, kuzmanovica, kuresevica, krekica, misica, jovica, kao i pokojnog jelica.

Name

modricanin

09.05.2018 21:51

Niko nije mogao u ratu i neposredno posle rata, posteno od svoje ili zenine plate steci po 4,5,6,7 ili vise poslovni prostora. Niko nije ni procesuiran jer su svi zajedno krali. I oni sto su bili i ovi sad sto su vlast, a vili su i do 2004 samo su promijenili dres. Pogotovo je u Modrici zakon sutnje, izrazen kao na Siciliji.

Name

Za Modricu

09.05.2018 22:00

Da ne mislis da sam snsd bot, samo da kazem da svaki normalan čovjek zna da je Šumo(Modricani znaju ko je) bio lopov svjetski i da je pokrao boga oca. Dalje, niko ne spori da ovaj slučaj u banjaluci treba istjerati do kraja. Ali, prije svega treba biti čovjek, pa reci da je za vrijeme sds-a u MD, bilo vise ubistava gdje niko od lokalnih i današnjih sdsovaca nije osuđen. Čak su ubistva djece bila u pitanju. Danas lokalni biznismeni... da se razumijemo, ni članovi snsd nisu bolji...

Name

Šumo pošteni

09.05.2018 22:35

Ko je pokrao u Modriči se zna tačnije javna je tajna koliko samo poslovnih prostora ima Pero penal u nasledstvo šta je dobio. SDS je krao na kašiku ali SNSD krade loptom. Načelnik andol je najgori mogući lopov i on i sestra mu. Iskreno se nadam da će istrunuti u zatvoru. I on a i njegova svita. Da nebude najgori bar je ženi svojoj posao našao ekspresno. Eto svi imaju stanove po Beogradu počev od načelnika do Jovančića. Sve se pošteno steklo. Predsjednika skupštine kupio diplomu, Perla kupio doktorat. Pola opštine kupilo.... Wc nebi mogli čistiti da država čemu valja. Fakultet u plavoj sali štanca diplome više nego štamparija. Kultura je lijepa ko Ćirin, privreda ko gudronska jama... Džaba se narod svađa svi političari su kao braća i jedan drugom dupe čuvaju. Kakva policija kad im je šef krkan. Modričani znaju o čemu pričam. Ako je ovo ideal pravde u RS za koju smo se borili i krvarili onda je bolje dati novi cilj.

Name

VRS

10.05.2018 03:41

Ove pod hitno NAROD treba ugasiti, rtrs je naj vece zlo koje se desilo Srpskom narodu odma posle sekte zvane snsd -e!!! Pa dali iko vise normslsn gleda tu tv stanicu???

Name

Jednom

10.05.2018 04:26

Je kap prelila casu!

Name

Za Pedja

10.05.2018 04:35

Upravo tako. Otac je ustao, pobunio se, narod ga je podržao, sad to tesko moze da se zaustavi!

Name

Vuk

10.05.2018 05:26

Milokradova banda, ovo mi lici na onog dupelisca iz veterana i njegovu lopovsku kliku iz rukovodstva, cuj VRS, neka se go..a predstave imenom i prezimenom.

Name

Ž I K A Ž

10.05.2018 05:27

DOGORJELO DO NOKATA!? VIŠE SE NIJE MOGLO IZDRŽATI!? TURCI ZA 500 GODINA NISU NANILELI ZULUMA SRBIMA KOLIKO JE CRVENA BANDA ZA 20....!

Name

@ modricanin 09.05.2018 18:14

10.05.2018 05:44

Pitajte Predraga Ćeranića. U to vrijeme Mauzer je bio njegov saradnik.

Name

Janko

10.05.2018 07:16

Čovjek koji je ubio Mauzera je u zatvoru, prevosnažno osuđen u Sudu BiH! Da mu je suđeno u sudovima RS bio bi oslobođen kao i ubice Srđana Kneževića! Samo da se zna.

Name

re Za Modricu 10.05.2018 00:00

10.05.2018 07:38

Danas su ti isti biznismeni u snsd-u.

Name

In

09.05.2018 16:15

RTRS uzima ucesce u zataskavanju ubistva . Ocekivano.

ODGOVORITE
Name

re

09.05.2018 16:37

Nisko jadno,sta ocekivati od njih.BN je vrh prava televizija obicnih ljudi

Name

Re NIKOLA

09.05.2018 18:01

De malo se vrati u 90 kada je srpska bila divlji zapad i onda se pitate sto dodik pobjedjuje.

Name

za re nikola

09.05.2018 19:24

Ti si vjerovatno dezerter kao o dodik...

Name

Teslic zna

09.05.2018 16:15

Vjerovatno je i tu Siniša Mihailović urednik RTRS administrator stranice, kao što je slučaj sa Dnevnom Dozom Doboja.

ODGOVORITE
Name

Sa strane

09.05.2018 19:46

Sta nije tačno u dnevnoj dozi Doboja ? Hajde napisi momčino ?!

Name

Figo

09.05.2018 21:56

A sto drzavna televizija citira takav izvor?

Name

Za Re Nikola

10.05.2018 01:46

A ti si RE majmunčina samo tskva.

Name

Boki

10.05.2018 19:29

Da nije rtvbn mi obicni gradjani nista nebi znali Da me neko prozi va za nesto a nisam kriv nema sile da ostanem na toj funkciji.Ovdje se svasta moze ocekivati. Zali Boze gdje zivimo.

Name

Zzzz

09.05.2018 16:19

Naser oslobodi sudsko vijeće od tri člana od kojih su dvoje srbske nacionalnosti. Dodik ih je uhljebio u sudu bih. A kao nagradu za slobodu Mile je preko svoga poslušni iz Rogatice poklonio mu konje arapske rase. Naser Oriću. Toliko o srpstvu i patriotizmu!

ODGOVORITE
Name

dragan lukac

09.05.2018 17:01

I usput taj isti lukac krivotvori dokumente. dade tom istom naseru oricu laznu licnu kartu sa srbskim imenom i prezimenom, kako republika srbija ne bi hapsila orica kada lovi po fruskoj gori....

Name

Koja

09.05.2018 16:19

Ovu vijest je prenijela i ATV - mlađa sestra RTRS.

ODGOVORITE
Name

RAJNA

09.05.2018 18:15

Ona je od majke zanemarene , pa ju je uzeo pod hraniteljstvo , hranitelj Milin kum, pa kum kuma pomaže.

Name

!!!

09.05.2018 18:16

Kakav providan tekst??? Da li je autoru ovih gluposti poznato na primjer da je dr. Nikola Poplašen htjeo da izda naredbu generalu Taliću da VRS svojom protivvazdušnom odbbranom dejstvuje po nato-avijaciji kad su prelijetali RS često uzlijetajući sa Tuzlanskog aerodroma i ubili trogodišnju Milicu Rakić u njenom krevetu dok je dijete spavalo. Zna li autor ko je Poplašena spriječio u tome? Taj što je spriječio je jedne prilike ljubio bistu generala Talića pred kamerom rtrs-a. Bilo bi korektno od autora članka da objavi svoju ratnu biografiju a da to potpiše general Savčić. Jedino što po meni u ovom tekstu stoji (ako zanemarimo i zažmirimo na očitu podvalu) je to da sve pobrojano je nama kao narodu punilo čašu žući što je nesporno. Eto smaknuće Davida sina borca 1. kategorije i RVI mislim barem 70% ako ne i više je ta kap koja je eto prelila tu čašu i sad po sistemu domino-efekta čim se ovom zlu vidi kraj, a egzekutori i nalogodavci nađu iza rešetaka, a Davidova Duša u smiraju da ako ne svi, a ono barem nekoliko slučajeva koji se otežu dobiju pravni epilog. Pravda za Davida!!!

Name

VOJNIK RS KAD JE PUCALO

09.05.2018 16:20

Svaki imalo posten covjek misli da je ,,SLUCAJ DAVID,, kap koja je prelila casu, DA TREBA DA DODJE KRAJ NEVIDJENOJ BAHATOSTI OVE VLASTI. Samo ko ne zeli da vidi ,ne vidi sta se u ovoj jadnoj zemlji radi.

ODGOVORITE
Name

Kraj

09.05.2018 19:13

Blizi se kraj RS, tacno je da se radi na tome aktivno, masovno iseljavanje pomaze tome. Istocni dio je gotovo prazan, nema tu ljudi, ostali starci da umru i pustinja. Banjaluka se takodje ubrzano prazni. Propast.

Name

za KRAJ

10.05.2018 07:05

Ne brini se ti za R. Srpsku, ona je trajna kategorija. Otićiće i ova vlast, i još mnogo vasti posle nje ali R. Srpska je vječna.

Name

XXX

09.05.2018 16:20

Koji licemjeri ste vi? Što borci nisu organizoovali proteste? Nije dao šef. Narod bi izašao, ali mora biti neko organizator. Dodik je pljuvao po Nikoli Poplašenu i nije ga bilo briga zbog te smjene. O čemu pričate? Miješate babe i žabe. Borci su se doveli u bijedno stanje stavljajući se u službu režima. Zato nije bilo okupljanja. Režim je čuvao sebe. Dodik je Kradžića i Mladića prozivao za ratne zločine. Imaju tragovi svega što se dešavalo....

ODGOVORITE
Name

Zoran

09.05.2018 17:23

Taj komentar su napravili ovi sto su sad skontali da im sadasnje ubistvo nece proci kao ona prije njih. Nije to nikakav profil vojske RS nego nekog od saucesnika u Davidovom ubistvu

Name

RSRS

09.05.2018 16:21

Suvisano je komentarisati sva podmetanja,spinovanja,i dezinformisanja javnosti od strane SNSD-a. Mogli su prosipati ovom opljackanom narodu razne price,spinovati pricu o izdajnicima,Bakirovcima,ali ljudi,ONI SU POCELI DA UBIJAJU I HOCE OPET DA SPINUJU I TO SAKRIJU OD NARODA NEKOM PATRIOTSKOM PRICOM!!!

ODGOVORITE
Name

Milo

09.05.2018 16:22

Koji smradovi sta sve nece da pisu da lopove pokriju

ODGOVORITE
Name

PTPC = ATB

09.05.2018 16:22

Borac sam VRS od prvog do zadnjeg dana rata. I sada vi "fejsbukovci VRS" se upravo bavite onim sto vam nije posao. Ubistvo mladica upravo vi dovodite u sasvim drugi kontekst. Kakve veze ima David sa svim ovim sto ste napisali. Ali RTRS i ATV kada nesto smisle onda to izgleda upravo tako. Sram da vas bude. Dezerteri i ratni profiteri kolo vode. Treba odbraniti pljacku naroda , ubistva i sve gadosti koje ste ucinili do sada ovom narodu.

ODGOVORITE
Name

VRS

09.05.2018 16:24

Nemaju obaza niti stida nizasta vise. Mi borci smo trebali biti nesto sveto u ovoj zemlji

ODGOVORITE
Name

Laktasi

09.05.2018 18:00

Halo borci cast izuzecima ali ste se mnogi prodali rezimu i vise vam nista nije sveto

Name

Svetozar

09.05.2018 16:26

Mediji su čudo, samo je pitanje ko ih i za koga finansira.Ova gospođa što pominje Mauzera stid me napisati veliko slovo ali rečice neko nepismen.Pa isti taj Mauzer je radio to što danas radi Lukac za Dodika ubijo i istrage usmeravao u kontra pravcu : Pozdrav njegovom nalog su ubijeni Vladimir Neretljak i Srđan Knezevic, a onda je i on došao na red od isti tih koi su za njega radili,mafija na vlasti od 98.

ODGOVORITE
Name

Zoran

09.05.2018 16:26

Sta tu nije tako

ODGOVORITE
Name

Re

09.05.2018 18:43

Nije nista tako,sto ti borci koji pisu nisu izasli i protestvovali protiv Haga i tog svega sto su naveli.Prosipaju tu neku demagogiju ! Eto sad su na zalost ubili djete,pa je vec senzibilisan narod na sve i svasta odlucio da se probudi !!! To je lose samo za ovu mafiju koja placka i radi sta hoce,oni su davno urusili institucije i RS.Najproduktivniji dio populacije napusta iz dana u dan RS,nikad ranjivija nije bila i nedaj Boze da sad neko namigne Izetbegovicu sa zapada,za tri dana bi svi gazili Savu i Drinu.To je istina !!!

Name

dijaspora_A

09.05.2018 16:27

Domaca vlast je gore zlo od svih pobrojanih. Ako izuzmemo slucaj Davidov treba rezimirati da je vlast svaki temelj opstanka svjesno ili nesvjesno razorio: bankarski sistem, skolski sistem, uveo nepotizam i kriminal kao mjerilo vrijednosti. Rezultat je iseljavanje mladih iz cijele BiH. Sta jos treb da se navede?

ODGOVORITE
Name

Đole

09.05.2018 16:28

Zapravo svaka teza stoji ali stoji i to da se mora utvrditi da li je David ubijen i ako jeste utvrditi ko je ubio Davida i ubica mora biti kažnjen!

ODGOVORITE
Name

ja sam

09.05.2018 16:28

Ne skrecite temu

ODGOVORITE
Name

I ja sam

09.05.2018 18:25

Namjerno razvodnjavaju priču, skreću s teme. Najbolje da se bavimo 90-im kad većina ovih generacija što su na trgu nije ni rodjena. Ovim nam guraju prste u oči, da nas oslijepe. Sve je napad na RS. Al su naporni

Name

Đole

09.05.2018 16:28

Zapravo svaka teza stoji ali stoji i to da se mora utvrditi da li je David ubijen i ako jeste utvrditi ko je ubio Davida i ubica mora biti kažnjen!

ODGOVORITE
Name

PUTAR

09.05.2018 16:28

E ovako, ja bih volio da ova vlast padne ssutra i da SZP preuzme sve, pa da oni vode istragu i ako ne mogu za dva mjeseca rijesiti opet mjenjati, pa da vidimo taji li se išta u ovome slučaju oko Davida, pa mjenjati na kraju neka totalno istragu preuzmu možda otac i privatni detektivi ili neka druga policijska agencija pa da vidimo sta je to, jer ovo je više strašno, konfuzno je. komentar objavite molim vas.

ODGOVORITE
Name

Nako

09.05.2018 16:30

Vlast i ostati na vlasti po svaku cijenu. Gade mi se. Ljudi, izdrzite i borite se za istinu. Ovi protesti se ne smiju ispolitizirati, sto zeli vlast da ucini. Pravda za Davida, citava Bosna i Hercegovina je uz vas

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

09.05.2018 16:31

Ha ha ha...Sada je za RTRS IZVOR informacija neka izmišljena FACEBOOK grupa bez imena i prezimena!? Pa ako već koriste takve grupe kao izvor informacija zašto to nisu učinile sa grupom PRAVDA ZA DAVIDA , grupom koja ima ime i prezime iza koje poimence stoji preko 100 000 ljudi. Ovo sve samo govori da se režimu situacija otela kontroli, da su otvoreno iz svih oružja krenuli u RAT protiv sppstvenog naroda. Na današnjoj konferenciji za štampu u Beogradu smo imali očit primjer ponašanja režima, svi u toj borbi su dobili KONKRETNE ZADATKE! U RTRSu su svi mobilizirani, jexni su otišli u Beograd sa zadatkom da " uništi " Davora i cinelu konferenciju za novinare. Drugi su osnovali FACEBOOK GRUPU VOJSKA RS, treći prenose informacije sa re grupe na portal i tv RTRSa., četvrti snimsju skupove podrške Davoru i snimke dostavljaju SNSD centrali i DBu itd. Šta smo doživjeli...

ODGOVORITE
Name

Krajina

09.05.2018 18:27

Grupa Pravda za Davida, broji preko 225 000 ljudi. Malo li je? ! Mislim da više prate tu grupu ovi iz "Institucija " nego iko. Strah je čudo!

Name

Zoran

09.05.2018 16:31

Ove rezimlije ce sahraniti sami sebe. Zar je moguce da toliko glupu strategiju imaju

ODGOVORITE
Name

X

09.05.2018 16:32

Samo neka autor taksativno po svojim crtama nabroji gdje je bio tokom pomenutih dogadjaja i sta je radio inace u ratu.Imam svoje ideje,ali ce me administratori banovati zbog nepristojnosti.A sad ozbiljno-ignor svih njih je jedino rjesenje.

ODGOVORITE
Name

Laki

09.05.2018 16:32

Vlast vec preko 10 godina spinuje i pri tome stavlja pare u dzepove svojih sluga. Dodik 15 puta procesuiran, ali bezuspjesno? David ce biti prvi put "procesuiran" ali uspjesno: PRAVDA ZA DAVIDA! Nema nazad! Kraj kriminalnoj vladi!

ODGOVORITE
Name

?

09.05.2018 16:32

Jadni bili Rep.Srpska je već uništena od vas velikih patriota ,navedite samo jedno preduzeć ustanovu koja nije zadužena, opljačkana,pod stečajem,itd.SNSD+DNS+SPRS=GROBARI REPUBLIKE SRPSKE

ODGOVORITE
Name

Sa strane

09.05.2018 16:33

Ne zna se ko je gori! Ili vladajući koji lazu o ovome slučaju, ili opozicija koja pokušava da Iskoristi ovo da huska porodici da dobije malo glasova, jer su bili na ponoru. Strašno !!!

ODGOVORITE
Name

Bl

09.05.2018 20:28

Pa valjda su gori ti što su ubili.

Name

Mladenko Šepur

09.05.2018 16:41

Ubijena je jedna mladost,budućnost svih nas,ubijena je sa tom mladošću i sama smisao Otadbinskog rata.Nisu ginuli,ranjavani očevi da bi im u miru neko ubijao djecu.Pravda za svu djecu i bolja budućnost za sve.

ODGOVORITE
Name

Odgovor

09.05.2018 16:44

Jeste stav gradana.Konferencija za stampu je sve rekla i izazvala sumnje u pravican rad institucija.

ODGOVORITE
Name

brecalo

09.05.2018 16:46

Halo ljudi dali je ovaj sto je napisao ovo normalan kakve sad ima veze jedno s drugim ovdje se radi o ubistvu mladog covjeka decka koji volijo muziku koji je htjeo da zivi drugi zivot a ne vas nacionalistcki volijo je ljude bez obzira na vjeru i naciju nije gledao dali crn i bjel samo je htjeo da uziva svoj mladacki zivor e sad ovo sto rtrs pise je dno od dna ispade da su davida ubile aj da kazem muslimani a ne ovi kriminalci sto nam djecu ubijaju vec 23 godine sramota pa vi niste ljudi vi ste sotone duse prodane spavate li mirno da jede te mirno jeli vas negrize savjest vasa ovo mora da stane ovi neljudi moraju da idu u zatvor moraju da odgovarju za svoja djela jer to su sotone a ne ljudi

ODGOVORITE
Name

Nikola

09.05.2018 16:58

Ako smijete pronadjite ubice i rijesite ovaj slucaj! I time stavite tacku na sve!? P.S.Osim ako vi niste ubice!?

ODGOVORITE
Name

Kapetan

09.05.2018 17:00

Sramite se rezimlije. Kako ste sad brizni prema borcima, porodicama poginulih, ratni vojnim invalidima optuzenim oficirima ,samo kako biste sprali ljagu koja vas izjeda ovih dana a koju ste sami sebi pripremili. Ni opozicija nebi bolje protiv vas odradila kao vi sami protiv sebe. Mijesati rat i desavanja iz rata sa ovim je cista bljuvotina od strane novinara koji bi trebalo da sr stide zbog ovakvog nastupanja u mrdijima. Nigdje vas nema kad boracka populacija gladuje ,ostaje bez posla ,bez ljudskih prava a sve od strane vlasti koju vi tako zdusno podrzavate. Novinari , rezimski botovi stidite se svog nedjela i sveg onog sto vas cini neljudima. Nikad vise nam vi necete drzati slovo sta je uredu a sta nije ,jer kad god ste vi vodili glavnu rijec neko je nastradao . Cast postenim novinarima BN TV i njihovom sefu koji godinama stoje uz narod ukazujuci na nemoral vladajuce koalicije pa i opozicije. Savjetujem postenim novinarima kojih nadam se ima jos u ove druge dvije televizije(ATV I RTRS) da daju otkaz kako u buducnosti nebi bili zigosani kao saucesnici u progonu sopstvenog naroda .

ODGOVORITE
Name

Neko

09.05.2018 18:29

Rtrs siluje zdrav razum! Eto , i ono počeli praviti fb grupe

Name

re Kapetan

09.05.2018 18:40

Da li je autoru ovog rugla poznata činjenica da RS nepunih 20 godina iz budžeta finansira odbranu gore pomenutih čestitih imena nešto manje na godišnjem nivou nego što na primjer Slovenija uplati svom društvu sportskih rubolovaca kao državnu subvenciju?

Name

Милан

09.05.2018 17:04

У свим овим горе наведеним ситуацијама требало је реаговати. Да је народ реаговао, неке би ствари могуће ишле другим путем. Међутим, у животу се често дешава да се у једном момнту прелије чаша и онда нема назад. Тада се многе ствари ријеш. Мислим да је то сада случај.

ODGOVORITE
Name

ja sam

09.05.2018 17:12

Nije slucaj

Name

domi

09.05.2018 17:11

Pa p.....da vam materina,vama sa rtrs.pa dokle mozete ici tako daleko,da ubistvo,monstruozno nevinog djeteta poredite sa ovim stvarima.pa ko je pozivao karadjica, madica i srpske generale da se predaju,da toboze ne trpi srpski narod.ko je pozivi,jel moj pokojni otac ili vas idiot.fuj gadovi,ovracami se na vas.ad sm siguran da je ovo dijete ubio neki guzonjin sin,al doce istina i platicete za to.

ODGOVORITE
Name

Jgv

09.05.2018 17:44

Vjerovatno. Neke guzare ili guzonje.

Name

Slavicka

09.05.2018 17:23

Davor Dragicevic je stvarao Republiku Srpsku. Dok je on ratovao, veliki broj onih koji su sada u vladajucim strukturama su se bogatili prljavim rabotama. Dobio je Davor zauzvrat mrtvo dijete. I sad su oni patriote, a on, eto, izdajnik. Problem je sto je njegov sin pusio travu, a nije problem sto neciji sin krvavih ruku hoda slobodno po NASEM gradu.

ODGOVORITE
Name

нн

09.05.2018 17:30

Пуно приче и свађе. Јели мислите да ће ико прве вечери изаћи на трг кад се сазна истина ко је организовао и убио дјечака!

ODGOVORITE
Name

Obicni Cojk

09.05.2018 17:38

Sve ovo je tacno,niko se nije bunio,dok kap nije prelila casu,bahatost ,,nekih ljudi,,je presla sve granice i to mora da prestane a nacin na koji ce to prestati u opste nije bitan.

ODGOVORITE
Name

Правда за Давида

09.05.2018 17:52

Иде Октобар!!!

ODGOVORITE
Name

Koji ste vi borci??

09.05.2018 17:54

Ja sam veceras bio na trgu,Ja koji sam proveo na prvim linijama od prvog dana,otac moj od prvog do poslednjeg dana,brat mi je nestao i nikad nije nadjen.Kakvi ste vi borci,urednici RTRS-a vam napisu saopstenje,daju vam za pivo i vas nekoliko stoji iza saopstenja,dajte imenujte se da vidimo gdje ste se borili !!!

ODGOVORITE
Name

Prašinar VRS

09.05.2018 19:06

Nisu se nigdje ni borili, to su oni koji su sebe nazivali PVL a koje smo mi u ratu nazivali jajarama, oni koji su bili duboko u pozadini gdje su sebi davali unapređenja i ordenja,jeli po restoranima a u 15.00 časova išli kući,oni koji su imali sponzore i organizovali šverc a primali platu iz Srbije, naziv im je 30 Kadrovski centar ( čast malom broju časnih oficira toga centra). Nakon rata su naplatili ratne dnevnice i sve drugo što su mogli naplate,te se visoko pozicionirali u profesionalnoj VRS, gdje su opustošili vojne magacine a onda kada su se penzionisali postali su sluge dezertera i profitera kao kojekakvi savjetnici ili predsjednici udruženja koje plaća Dodik. Umjesto da brane ono što je VRS branila u ratu, osnovna ljudska prava gdje spadaju i pravo na slobodu i život oni brane one koji to uskraćuju.

Name

Nije nego

09.05.2018 18:02

A ko je branio udruzenju VRS da organizuje ovakvo ili slično okupljanje? Samo lični interes pojedinih osoba na čelu udruženja.

ODGOVORITE
Name

Odgovor

09.05.2018 18:03

Da to je stav sad vecine gradjane RS-a.Sta ce nam i ovakva republika gdje juce jedan bivsi vozac i kum Mile Dodika prodaje zgradu za 100 miliona.Gdje ubiju dijete i kazu da je samoubica,gdje istinski borci gladuju,a boracke organizacije predstavljaju ovakvi sto stoje iza ovakvih izjava ako su istinite.

ODGOVORITE
Name

ЈАСНО КАО ДАН

09.05.2018 18:08

РТРС данас = РТС 90-их.

ODGOVORITE
Name

Z.B.

09.05.2018 18:15

Ovo je pisao neko od Miloradovih smradova hoce na nacionalizam da se narod upeca, Milorad zvani ronhil kune se sad u srpstvo sto ga nije branio u ratu kad je trebalo nego sad prosipa pricu o srpstvu.Narod ti vise nevjeruje pakuj pidzamu ides na robiju sto si pokro ovu drzavu i ojadio ovaj narod

ODGOVORITE
Name

E moji novinarcici

09.05.2018 18:31

Ja nikako ne mogu shvatiti ove novinare sa RTRS-a .Sta mislite da ce vasi urednici Mile,Zeljka i ostala klapa biti iza vas dovjeka.Sta ce te od oktobra,svi na ATV,nzn samo gdje ce te stati toliki.Vi koji radite kao podobni novinari nemate morala ama ni trun,a ni profesionalizma .

ODGOVORITE
Name

Direkt

09.05.2018 18:37

Mislim da i o ovome treba raspravljati, samo posebno. U protivnom ovo moze biti shvaceno samo kao pokusaj namjernog skretanja sa sada aktuelne teme. Osim toga, gdje su ti borci sa Facebooka kad je Dodik prodao Brcko, da ga sprijece da to ucini? Slobodan Milosevic je u pregovorima u Dejtonu slavodobitno rekao "imamo Brcko" da bi ga 4 godine kasnije Dodik prepisao na drzavu BiH, a sto je ujedno jedina teritorija u vlasnistvu BiH. Dzaba Dodik govori da je to kondominijum tj. zajednicko vlasnistvo RS i FBiH. Laze cim zine. Treba govoriti i tome u vrijeme koje vlasti su mnoge nadleznosti RS prenesene na nivo BiH poput onog nesrecnog Suda i Tuzilastva BiH koji su smjesteni u zgradi gdje je u ratu bio koncentracioni logor za Srbe. Cak mislim da istog dana i o ovome treba raspravljati ili sutra poslije rasprave o slucaju smrti Davida Dragicevica i to citav dan, od ranog jutra pa sve do ponoci ili poslije ponoci ako treba, ali prvo sto je vec danima i sedmicama unaprijed dogovoreno.

ODGOVORITE
Name

Direct za tebe

09.05.2018 19:49

Nije Dodik nista potpisao i prepustio Brčko, nego predstavnik dekretom i silom. Ne lazi vise Ovaj narod.

Name

MOF SUV

09.05.2018 19:02

Nešto mi prepoznatljiv ovaj tekst dušebrižnika za VRS i časne haške isposnike. Pa probuđena savjesti zašto si sporo reagovala, ko te spriječi da podigneš glas u svim tim slučajevima.Sprečilo te slaba ponuda količine KM. Zakašnjela savjesti smetati glas roditelja i prijatelja poginule djece a njih je dvadesetak samo na Banjalučkoj regiji a pečat policije ne RS već privatne od kamarile na vlasti. Ti zakašnjela savjesti zar za ličnu korist ispali toliko napalm bombi po svojim komšijama po ojađenom obespravljenom narodu. I na kraju podrepašu dođi na trg Davida u 18.00 i saopšti to pred ovim plaćenicima pred djecom koja pjevaju da -neće nikud da idu i ako žive u Getu- koji su im takvi odredili. Ti znaš da ja znam i potvrdio mi Siniša Mihailović da sam pogodio u sridu. Čekam te manipulativna savjesti. Pravda za Davida i Sloboda za građane RS!!!

ODGOVORITE
Name

Vox populi

09.05.2018 21:02

Vasic. Tako smrdi.

Name

Banjaluka

09.05.2018 19:09

Pa pizde jedne sto vi na celu sa predsednikom ne izadjoste na trgove da date podrsku saborcima svojim

ODGOVORITE
Name

Pavao DNS

10.05.2018 05:10

Nismo imali vremena, ima topli obrok u rudniku Ljubija.

Name

Eeee

09.05.2018 19:19

Za ovoliko godina migli ste dospodo i vi otkriti ova ubistva ali niste. A dokaze za davida imate skoro devedeset posto, pa nista ne radite. David je brutalno ubijen a neko laže li laže....ovo ni u najgorem ratu nije viđeno...jadni ste

ODGOVORITE
Name

Zzzzzz

09.05.2018 19:35

Orića je oslobodili sudsko vijeće suda BiH.od troje sudija dva su srpske nacionalnosti. Nažalost. Dodik ih je uhljebio za vrijeme "njegovog stolovanja u Sarajevu". A poslije oslobađanja Orića Mile mu je preko svog podanika iz Rogatice poklonio sve konje arapske rase sa Borika.Pa što se tiče srpstva i srbovanja činjenice vam ne idu nimalo u prilog.!

ODGOVORITE
Name

Borac

09.05.2018 19:59

Ovo je toliko prozirno da se autor ovoga teksta, iako nije čovjek, vjerovatno crveni. Kada pominjete Hag, vaš lider je sve činio da oni tamo dođu. Što se toče Jasenovca, vaš lidre dade građu Hrvatima. Dragi moj dupelišče, ovo nije prvo ubistvo tih tvojih mafijaša za koje ti pišeš ove nebuloze. Pitaj šefa u čijoj je on vojsci vojevao i čiji je on dašak vjetra sa Balkana. Upitaj ga i za smrt Đurovića, Vukelića, Blagojevića, Smiljane... Ne kriju se uzalud nalogodavci i ubice, on zna odgovore kao i ti. Strani plaćenici ste vi pošto ste vi išli sa Veljom Ilićem kod Soroša po upute i pare.

ODGOVORITE
Name

Kurir

09.05.2018 20:16

Sve istina.... od riječi do riječi.... a istina boli.

ODGOVORITE
Name

NI

09.05.2018 20:16

Čitam komentare kad poginu Jugović kad Mauzer i još neki ako su ubijeni u vladavini sdsa zašto ova vlast koja je na vlasti ovako dugo NEOTKRI ubice imali su puno vremena da otkriju ubice.

ODGOVORITE
Name

re

10.05.2018 07:34

Zato što su oni sada u snsd, sp i dns.

Name

SRPSKI SOKO

09.05.2018 20:58

MISLI LI REZIM I REZIMSKA TV DA SMO MI LUD NAROD,,ZA SVE NAVEDENO O UBISTVIMA,,HAPSENJIMA VOJNIKA I OFICIRA VRS,,PUSTANJE NEKIH OSUMJICENIH ZA ZLOCINE NAD SRBIMA ITD,, TREBALO JE DA DEZERTER MILORAD DODIK,,VLADA R.S KAO INSTITUCIJA,,A NAROCITO MINISTARSTVO RADA I BORS TE PREDSEDNICI RAZNIH BORACKIH NEVLADINIH ORGANIZACIJA DA PODIGNU GLAS,,ALI NISU PITATE SE ZASTO,,ODGOVOR ZATO: SVE SU TO UHLEBI KOJI SU PREKO NASE KRVI,,NASIH POGINULIH I POPALJENIH IMANJA TE RASELJENIH NESTALIH DOSLI NA CELO NVO,,NA FUNKCIJE U ORGANIMA DRZAVE BiH I REPUBLIKE SRPSKE SVE SU TO DEZERTERI I RATNI PROFITERI KOJI SU NAREDILI DA SE NE ISPITUJE KO UBI prof dr NIKOLU KOLJEVICA ,,MAUZERA,,ZA VELJKA MILANKOVICA SE ZNA TAKODJE REZIM /CITAJ PROFITERI I DEZERTERI,,KOJI SU SAD NA VLASTI TLACE NAS,,NASE PORODICE UBIJAJU,,NAS UBIJAJU NAM DECU UBIJAJU PRAVDU PRAVDA ZA DAVIDA..SVI SMO MI DAVID STOKO REZIMSKA NEOSOLJENA, IMATE LI IMALO OBRAZA,,

ODGOVORITE
Name

VRS

09.05.2018 21:19

Kakva fejsbuk stranica VRS,ko je to dozvolio,u cije ime je napravio.Mi borci VRS ne dozvoljavamo da neko na svoju ruku pravi fejsbuk stranicu pod tim nazivom,a pogotovo da pise takve bljuvotine.Moze li se otkriti ko je tu stranicu napravio ?

ODGOVORITE
Name

Bundžije

09.05.2018 22:02

Pa što ne pogledaju preko plota i ugledaju se na kolege bojovnike u Federaciji..?? Oni ne traže da neko drugi protestuje za njih i u ime njih. I ne odvajaju oficire od boračkog sastava. Kada im nešto nije po volji oni odmah skaču, za tili čas se skupe i sa svih strana pohrle u SA. I oštro bude, opasno čak.

ODGOVORITE
Name

zux

09.05.2018 22:30

Boze sacuvaj!

ODGOVORITE
Name

Dado

09.05.2018 23:15

E svasta... Prozvase ljudi sami sebe i to javno... Pa sto sve sto izjavise ne uradise? Ko je kome sta branio? Jel to otac kriv sto mu nema djeteta? To kao uradili mediji i opozicija... Ma nevjerojatno koja kolicina gluposti na jednom mjestu...Zašto svi ne rade svoj posao i zavrse agoniju koja traje predugo.

ODGOVORITE
Name

Rialiti souu

09.05.2018 23:41

Pitam VrS ...kada minimizirate grupu pravdu za davida..ok jos vam prenosi ta Famozna kuca. ATV...ATV....ATV.. koje kupio tu kuc veteran,borac sa prve borbene linije,....joj borci o cemu pricamo...pravi borci nisu u vasim udruzenjima...imam ih 3 u kuci...viste borci kao ovi mnogi gazde i vlasnici veliki nekretnina...basu bili na prvoj liniji saznojili se. Od borbe...da sr te borci i veterani nebih dozvolili da vam ta kuca prenosi ista..

ODGOVORITE
Name

dno dna odavno

10.05.2018 00:52

Rtrs je rezimski medij koji je pao na preniske grane i vrijedja inteligenciju svakome ko razmislja svojom glavom i rade samo na stetu odlazecoj garnituri. Normalni im se smiju a oni su na cirkuskom trapezu.

ODGOVORITE
Name

Turboskara

10.05.2018 01:39

Zar još neko gleda ovaj usrani RTRS osim dodikovi miševa koji moraju jer se boje za svoje položaje .REŽIMSKA MEDIJA BOTOVSKA SPINOVANA FUJ .

ODGOVORITE
Name

Kanada

10.05.2018 03:45

Koje licemjerstvo I zla namjera! Zamisljam ih kao zvijeri uhvacene u kavez koje na sve nacine pokusavaju izaci iz njega. Necete uspjeti zlotvori, sigurno. Suvise ste daleko otisli. Onom ko je pisao ovaj tekst I onom ko mu je naredio da pise neka Bog da isto sto I Davidovim roditeljima. Fuj! Ljigavi ste do povracanja.

ODGOVORITE
Name

ЈСО

10.05.2018 04:32

Добар текст и један и други само се пише,пише и чита и коментарише била је побуна ВРС па су хтјели да промјене много тога па су исти ухапшени,била је побуна ЈСО исто су прошли као ВРС е,сад шта треба неко убије дјете и кад се ✊дигне народ то јест један борац ВРС 100% инвалид и отац тог дјетета шта треба чекат кукат не треба се и остали дигнут и показат да закон постоји и устав и народ бира и бираће а,ако Бог да и наће убице не Давида само него и остали невини који су на суров начин ликвидирани .✊Правда за све !!!✊✊✊

ODGOVORITE
Name

Matkovič Predrag

10.05.2018 04:41

Zasto vi koji pišete nista neuradiste za te žrtve, jadno I zalosno je da vi nas nazivate izdajnicima. Toliko kriminala pljacki a vi ko papagaji izdajnici. PODRSKA PRAVDA ZA DAVIDA. Pozdrav iz Slovenije.

ODGOVORITE
Name

VRS

10.05.2018 05:04

Pa I ovaj presjednik boracke vjerovatno ce u savjetnike jer se moze cuti I vodjeti samo kad polaze vjence sretno borcine.

ODGOVORITE
Name

Мрачајски прото

10.05.2018 05:59

РТРС није само режимска телевизија него приватна телевизија Миле Ронхила. Сјетите се само од 1996. године када постаје "вишестраначка", па сорошова до брзе пропасти извршиоца државног удара, да би поновним доласком црвени кмера на власт наставили свој пир све до данас. Само ратни дезертери и профитери могу данас да воле и поштују ову телевизију и власт коју води Миле Ромхил, Маркан Павић и секретар скоја Ћокица Перо.

ODGOVORITE
Name

Mile

10.05.2018 07:16

Postojala je nada u bolje sutra,Davidova smrt je samo kap koja je prelila čašu beznađa,torture,bahatosti ,lopovluka,najraće nepravde koju ovaj narod trpi.Kako god ovo je reakcija naroda koja je morala kulminirati,a i današnja skupština i zaključci će samo doliti ulje na vatru.Drugim riječima dešava se osvješćenje naroda,dok su vladajući preokupirani svoim lopovlukom i ne mogu to da prepoznaju!

ODGOVORITE
Name

S

10.05.2018 07:34

Sta drugo ocekivati od nakupaca i svercera.

ODGOVORITE
Name

Desimir

10.05.2018 07:35

Ha...haaa kada se dodik pocne sikirati za pohapsene borce...jadna majko.nijedan nije bio uhapsen dok on nije dosao na vlast! A vjezbu na manjaci je dodik i najavijo i odjavijo...Niko drugi nije ni spomenuo tu vjezbu...

ODGOVORITE
Name

Borac Vrs

10.05.2018 08:02

Gdje ste vi dudukovci što ne protestujete za navedeno.

ODGOVORITE
Name

VRS

10.05.2018 09:15

Stranica Vojska Republike Srpske postoji odavno godinama u nazad, i nikako nije novoformirana stranica sa koje se šire laži (kako vaši "nepristrasni" novinari pišu)

ODGOVORITE
Name

goran

10.05.2018 12:14

Opasno. bice veselo.

ODGOVORITE
Name

Неко из масе

10.05.2018 15:39

Ово ка да је Његош написао! Свака част!

ODGOVORITE
Name

Н

11.05.2018 10:12

Јаму су себи давно ископали још само мало својим изјавама и масовним хопнозама људи односно они су масони само народ мисли да му је добро,ако нисте упућени или случајно не знате ко су масон,мосони су људи кои брину да само њима буде добро ноје их брига за друге тако и наши политичари из снсд су масони видите само шта причају и раде нетраже правду низакога само са себе скидају љагу.Чулисте јуче Жељку ја у ово нећу прва ријеч масона ја па ја нико други.

ODGOVORITE
Name

Darko Miha

11.05.2018 10:53

Bruka i sramota dezerterska stranka SNSD se usudila da koristi ime Vojske RS za svoje najprljavije strančake propagandne trikove.

ODGOVORITE