Звезда спремила милионче за Марина!

И то само за обештећење. . . !

Фудбал 11.05.2018 | 19:00
Звезда спремила милионче за Марина!
Када год би се приближио неки прелазни рок у последње две године - иста прича. Црвена звезда и Марко Марин! Звездан Терзић жели да покуша још једном, иако у претходних неколико наврата није био успешан. Али можда је заправо сада прави моменат...

Како пише Спортски журнал момак из Босанке Градишке и некадашњи репрезентативац Немачке (16 утакмица, један гол) једна је од главних опција спортског сектора новог шампиона Србије за место у везном реду, заправо за позицију "десетке" коју је генерални директор најавио као једно од два ТОП појачања из иностранства. Марин, истина, последњих година углавном игра као крилни нападач, што не значи да не би могао да се добро снађе на месту "полутке". 

Шта је ново у целој причи и шта Звездине шансе овога пута чини већим? Према информацијама Журнала то је одлука људи из Љутице Богдана да за овај трансфер издвоје чак 1.000.000 евра и то само за обештећење. Да ли је Олимпијакос спреман да своје скупоцено појачање од пре три године (Марин је Челсију плаћен 3.000.000) пусти за трећину тог новца, односно да ли је сам фудбалер спреман на овакав корак у каријери - засад је нејасно. 

Извесно је и да је Марко Марин осведочени звездаш, међутим да ли би у својој тридесетој, када сигурно има могућност да направи бар још један милионски уговор, одлучио да игра за много, много мању плату него ли чак и у Олимпијакосу - велико је питање. 

Подсетимо, Црвена звезда је зимус већ трговала са грчким великаном, када је Бен стигао на Маракану у трансферу вредном 500.000 евра. 

Нови посао на видику или још једна узалудна нада црвено-белих и њихове армије навијача?   

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар