Zvezda spremila milionče za Marina!

I to samo za obeštećenje. . . !

Fudbal 11.05.2018 | 19:00
Zvezda spremila milionče za Marina!
Kada god bi se približio neki prelazni rok u poslednje dve godine - ista priča. Crvena zvezda i Marko Marin! Zvezdan Terzić želi da pokuša još jednom, iako u prethodnih nekoliko navrata nije bio uspešan. Ali možda je zapravo sada pravi momenat...

Kako piše Sportski žurnal momak iz Bosanke Gradiške i nekadašnji reprezentativac Nemačke (16 utakmica, jedan gol) jedna je od glavnih opcija sportskog sektora novog šampiona Srbije za mesto u veznom redu, zapravo za poziciju "desetke" koju je generalni direktor najavio kao jedno od dva TOP pojačanja iz inostranstva. Marin, istina, poslednjih godina uglavnom igra kao krilni napadač, što ne znači da ne bi mogao da se dobro snađe na mestu "polutke". 

Šta je novo u celoj priči i šta Zvezdine šanse ovoga puta čini većim? Prema informacijama Žurnala to je odluka ljudi iz Ljutice Bogdana da za ovaj transfer izdvoje čak 1.000.000 evra i to samo za obeštećenje. Da li je Olimpijakos spreman da svoje skupoceno pojačanje od pre tri godine (Marin je Čelsiju plaćen 3.000.000) pusti za trećinu tog novca, odnosno da li je sam fudbaler spreman na ovakav korak u karijeri - zasad je nejasno. 

Izvesno je i da je Marko Marin osvedočeni zvezdaš, međutim da li bi u svojoj tridesetoj, kada sigurno ima mogućnost da napravi bar još jedan milionski ugovor, odlučio da igra za mnogo, mnogo manju platu nego li čak i u Olimpijakosu - veliko je pitanje. 

Podsetimo, Crvena zvezda je zimus već trgovala sa grčkim velikanom, kada je Ben stigao na Marakanu u transferu vrednom 500.000 evra. 

Novi posao na vidiku ili još jedna uzaludna nada crveno-belih i njihove armije navijača?   

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar