Чудо се догодило у Хрватској!

Филијала одложила Динамову шампионску журку! Локомотива славила против Модрих - 2:1.

Фудбал 08.05.2018 | 21:15
Чудо се догодило у Хрватској!
Шампионска журка Динама је одложена! До даљег. Још једно чудо се догодило у Хрватској. Годинама су Локомотива и Динамо били једна душа у два тела, Модри су млађег брата побеђивали када год је требало...Међутим, овог пролећа ствари су почеле да се мењају.

Локоси су у марту шокирали Динамо, а данас су одложили њихову промоцију. Локомотива је славила са 2:1 и пружила шансу Хајдуку и Ријеци да се још мало надају...

Праву лекцију добио је тим Николе Јурчевића и Крањчевићевој. Локомотива је просто била бржа и у првом полувремену убила Динамо. Већ у четвртом минуту домаћин је повео преко Дејана Радоњића, врло брзо некадашњи нападач Динама Крстановић је удвостручио предност.

Могли су Локоси да унереде Динамо. Беспомоћно је деловала чета Николе Јурчевића, као да нису имали шампионску титулу на талону.

У 64.минуту Локомотива је промашила нестварну шансу... Било је то вештачко дисање за Динамо. Појачали су притисак Модри. Стигли до пенала који је у погодак претворио Судани. Надали су се Динамовци да могу до преокрета, али није вредело.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар