Оставили хумано срце на терену Карађорђа!

Асови Војводине загрејали дланове навијача одличним потезима, посебно се истакао Лане Јовановић. Ипак, најважније је да је победила хуманост.

Фудбал 08.05.2018 | 20:45
Оставили хумано срце на терену Карађорђа!
Прелепо поподне на "Карађорђу"!

Пред око 2.000 гледалаца на највећем новосадском стадиону одигран је пријатељски меч хуманитарног карактера између некадашњих фудбалера Војводине са једне, односно Светског синдиката професионалних фудбалера (ФИФПро) са друге стране, а сав приход од продаје улазница биће дониран организацији "Заједно за живот", Јована Симића, за помоћ при лечењу деце.

Уочи почетка меча председник Европског синдиката фудбалера Боби Барнс уручио је Јовану Симићу и овој организацији чек на 10.000 евра.

У фер и коректној борби, резултат је био најмање важан, а публику је са столица дизао Милан 'Лане' Јовановић који је показао да још није 'за пензију', па је поред лепих потеза по крилу успео и да асистира за Петра Пуачу.

Поравнање гостима, који су у Новом Саду због Скупштине ФИФПро, која се први пут одржава ван Европске уније, донео је Мама Карло главом, да би након лоше контре 'синдикатлија', која је морала да се заврши голом - и није, спортски директор 'лала' Саша Дракулић 'сурово' казнио ривала у плавим дресовима.

Гостима није помогао ни 'Бошкић' (Дејан Ћирјаковић) из серије 'Државни посао'.

Цене улазница за данашњи меч биле су 100 и 200 динара, а они који нису могли да дођу - могу да помогну тако што ће послати СМС на 8495.

ВОЈВОДИНА: Жакула, Кривокапић, Танасијевић, Врањеш, Воркапић, Милан Јовановић, Марко Јовановић, Тањга, Дунђерски, Шаула, Белић, Батак, Белада, Степанов, Пуача, Давидов, Дракулић, Јованић, Лазаревић, Вјештица, Алексић, Францишковић и Незири.

ФИФПРО: Парамос, Мекгинис, Јурић, Кумбел, Хулубеи, Јановић, Дамјановић, Стефановић, Барбара, Мама Карло, Валтин, Евангелиста, Кејхил, Раковић, Вучићевић, Нухи, Поледица, Младеновић, Корти, Ђиђић, Лазанас, Леоне, Султана и Бошкић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар