Ostavili humano srce na terenu Karađorđa!

Asovi Vojvodine zagrejali dlanove navijača odličnim potezima, posebno se istakao Lane Jovanović. Ipak, najvažnije je da je pobedila humanost.

Fudbal 08.05.2018 | 20:45
Ostavili humano srce na terenu Karađorđa!
Prelepo popodne na "Karađorđu"!

Pred oko 2.000 gledalaca na najvećem novosadskom stadionu odigran je prijateljski meč humanitarnog karaktera između nekadašnjih fudbalera Vojvodine sa jedne, odnosno Svetskog sindikata profesionalnih fudbalera (FIFPro) sa druge strane, a sav prihod od prodaje ulaznica biće doniran organizaciji "Zajedno za život", Jovana Simića, za pomoć pri lečenju dece.

Uoči početka meča predsednik Evropskog sindikata fudbalera Bobi Barns uručio je Jovanu Simiću i ovoj organizaciji ček na 10.000 evra.

U fer i korektnoj borbi, rezultat je bio najmanje važan, a publiku je sa stolica dizao Milan 'Lane' Jovanović koji je pokazao da još nije 'za penziju', pa je pored lepih poteza po krilu uspeo i da asistira za Petra Puaču.

Poravnanje gostima, koji su u Novom Sadu zbog Skupštine FIFPro, koja se prvi put održava van Evropske unije, doneo je Mama Karlo glavom, da bi nakon loše kontre 'sindikatlija', koja je morala da se završi golom - i nije, sportski direktor 'lala' Saša Drakulić 'surovo' kaznio rivala u plavim dresovima.

Gostima nije pomogao ni 'Boškić' (Dejan Ćirjaković) iz serije 'Državni posao'.

Cene ulaznica za današnji meč bile su 100 i 200 dinara, a oni koji nisu mogli da dođu - mogu da pomognu tako što će poslati SMS na 8495.

VOJVODINA: Žakula, Krivokapić, Tanasijević, Vranješ, Vorkapić, Milan Jovanović, Marko Jovanović, Tanjga, Dunđerski, Šaula, Belić, Batak, Belada, Stepanov, Puača, Davidov, Drakulić, Jovanić, Lazarević, Vještica, Aleksić, Francišković i Neziri.

FIFPRO: Paramos, Mekginis, Jurić, Kumbel, Hulubei, Janović, Damjanović, Stefanović, Barbara, Mama Karlo, Valtin, Evangelista, Kejhil, Raković, Vučićević, Nuhi, Poledica, Mladenović, Korti, Điđić, Lazanas, Leone, Sultana i Boškić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar