Гдје мијењају тренере? Дортмунд, Лестер, Ница...

Почело је. . . !

Фудбал 10.05.2018 | 23:45
Гдје мијењају тренере? Дортмунд, Лестер, Ница...
Већа очекивања, атрактивнији фудбал, слаби резултати, тешко налажење "заједничког језика" и будућност која не делује светло само су неки од разлога због којих ћемо овог месеца више пута чути да је дошло до споразумног раскида уговора тренера и клуба.

Један од првих који ће напустити садашње пребивалиште јесте Клод Пуел који ће другу годину заредом остати без клуба по завршетку сезоне.

Лестер не жели да настави сарадњу са француским стручњаком, кога је Саутемптон лане отерао након што су завршили као осмопласирани (сад се боре за опстанак), па су на "Кинг Пауер" стадиону већ "нанишанили" човека који игра "лепше".

У питању је Давид Вагнер из Хадерсфилда, а за сада нема информација ко би њега могао да замени на клупи "теријера" који су успешно "преживели" сезону у Премијер лиги.

Слично ће поступити и Борусија из Дортмунда која је после отказа Петеру Босу ангажовала Петера Штегера, некадашњег тренера Келна, али ни са њим није до краја задовољан.

Стога ће овог лета кренути за Лусијаном Фавром из Нице, немачки медији преносе да је већ постигнут вербални договор, па ће дугогодишња жеља челника Дортмунда коначно бити остварена овог лета, а очекује се и да добије солидан буџет за појачања.

За сада се не спомиње ко би могао да буде наследник Фавра који је у Ници провео две одличне сезоне, а пре тога је водио Борусију из Менхенгладбаха, Херту, Цирих...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар