Gdje mijenjaju trenere? Dortmund, Lester, Nica...

Počelo je. . . !

Fudbal 10.05.2018 | 23:45
Gdje mijenjaju trenere? Dortmund, Lester, Nica...
Veća očekivanja, atraktivniji fudbal, slabi rezultati, teško nalaženje "zajedničkog jezika" i budućnost koja ne deluje svetlo samo su neki od razloga zbog kojih ćemo ovog meseca više puta čuti da je došlo do sporazumnog raskida ugovora trenera i kluba.

Jedan od prvih koji će napustiti sadašnje prebivalište jeste Klod Puel koji će drugu godinu zaredom ostati bez kluba po završetku sezone.

Lester ne želi da nastavi saradnju sa francuskim stručnjakom, koga je Sautempton lane oterao nakon što su završili kao osmoplasirani (sad se bore za opstanak), pa su na "King Pauer" stadionu već "nanišanili" čoveka koji igra "lepše".

U pitanju je David Vagner iz Hadersfilda, a za sada nema informacija ko bi njega mogao da zameni na klupi "terijera" koji su uspešno "preživeli" sezonu u Premijer ligi.

Slično će postupiti i Borusija iz Dortmunda koja je posle otkaza Peteru Bosu angažovala Petera Štegera, nekadašnjeg trenera Kelna, ali ni sa njim nije do kraja zadovoljan.

Stoga će ovog leta krenuti za Lusijanom Favrom iz Nice, nemački mediji prenose da je već postignut verbalni dogovor, pa će dugogodišnja želja čelnika Dortmunda konačno biti ostvarena ovog leta, a očekuje se i da dobije solidan budžet za pojačanja.

Za sada se ne spominje ko bi mogao da bude naslednik Favra koji je u Nici proveo dve odlične sezone, a pre toga je vodio Borusiju iz Menhengladbaha, Hertu, Cirih...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar