Јелисавета ужива у изласцима

Од када је дошла у Београд, Јелисавета је редован гост ноћних кубова, па је тако без свог супруга Милоша Теодосића уживала у наступу фолкерке Александре Пријовић која ће јој у јуну постати кума.

Забава 07.05.2018 | 22:12
Јелисавета ужива у изласцима
Млада глумица Јелисавета Теодосић већ десетак дана је у Београду, а осим што снима серију „Ургентни центар“ и игра представу „Хотел 88“, она је као љубитељ ноћног провода, искористила прилику да ужива и у песмама будуће куме Александре Пријовић.

Госпођи Теодосић друштво је правила њена сестра Милица, а алкохол није био потребан да дамама дигне расположење. Уз обичну воду, Јелисавета и Милица су ђускале уз хитове „Сенке“, „Тотална анестезија“, „За нас касно је“...

Иако Јелисаветин супруг успешни кошаркаш Милош Теодосић није био поред своје лепше половине, глумица је редовно држала телефон у руци, вероватно га је извештавала како је у клубу код будуће куме.



- Јелисавета је неко ко воли да ужива у изласцима. Њој ниједан жанр није стран. У свему ужива, само јој је најбитније да је окружена драгим људима. Неки су се зачудили када су је видели на Пријином наступу, али када је Александра запевала, Јелисавета је већ почела да игра и опуштено се понашала - каже извор за „Блиц“.
 
Јелисаветин супруг Милош је добар друг Филипа Живојиновића, па ће му тако уједно бити и кум на свадби коју је Бренин пасторак заказао за 21. јун у једном београдском ресторану.

- Филип и Милош се друже годинама. Јелисавета и Александра су почеле да се друже, па када је сазнала да Прија има наступ у Београду одмах је пожелела да оде. Милош, због других обавеза, није могао да јој прави друштво па је повела сестру, која је пре неколико месеци постала мама, и другарице - објашњава извор за „Блиц“.



Извор „Блица“ каже да ће на свадби Филипа и Александре годишњицу брака прославити и кумови, Тео и Јелисавета:
 
- Тео и Јелисавета ће уједно на свадби прославити и прву годишњицу брака, јер ће четири дана након венчања Филипа и Александре бити тачно годину дана од њихове свадбе.



Како је десет месеци провела у Лос Анђелесу како би била уз супруга Милоша, Јелисавета се трудила да време употпуни упознавањем града. Но, једна ствар јој је највише недостајала из Србије, а то је храна.

 - Највише ми је недостајала породица. Када то кажем, мислим на маму, тату, сестру и Павла (сестрића). Осим тога и дуван-чварци. Доста сам их појела од када сам стигла - признала је Јелисавета Теодосић.

Завршила снимање „Ургентног центра“

Јелисавета је одмах након доласка у Београд ушла на сет како би почела да снима серију „Ургентни центар“ у којем игра стажисткињу Меги. Она је раније рекла да јој је глума недостајала, те да је са задовољством прихватила улогу у овој серији, чије је снимање завршено. Организатори серије су објавили да ће серија почети са емитовањем ускоро, а у новим епизодама ће се осим Јелисавете наћи и њена колегиница из серије „Убице мог оца“ Ивана Дудић, као и Дубравка Мијатовић.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар