Предсједник Вучић воли да “побјегне“

Председник Србије Александар Вучић признао је да је истина да воли да "побјегне" обезбеђењу и да се вози аутомобилом, те да је пре три дана био са сином на утакмици Рома - Ливерпул, када су му, каже, пришли момци из Сплита и Загреба и питали да ли му је тјелохранитељ наоружан.

Србија 07.05.2018 | 13:22
Предсједник Вучић воли да “побјегне“
Александар Вучић, предсједник Србије, испричао је како је са сином ишао на утакмицу Рома – Ливерпоол те како су им тамо пришли навијачи из Хрватске.

Српски предсједник Александар Вучић рекао је како је прије три дана био са сином на утакмици Рома – Ливерпоол, када су му пришли "момци из Сплита и Загреба" и питали је ли његов тјелохранитељ наоружан.

"Рекао сам тим момцима: 'Е, ово ми је син, немојте да бринете, немамо никакво оружје.' Они су онда рекли: 'Свака ти част, имаш петљу већу него сви други овдје!'" испричао је Вучић за Курир.

Рекао је и да то нису били клинци, већ да мисли да су били навијачи из Сплита и Загреба.

"Нема везе што су били троструко бројнији, ништа им није падало на памет, иако видим да су стигли с негативним предрасудама у првом тренутку", рекао је предсједник Србије и додао:

"Да вам нешто кажем, ја сам обичан и нормалан човек и једва чекам време када нећу да имам обезбеђење и када ћу све оне који ми данас прете и говоре: ''Како ћете да изађете?" смети да погледам у лице и да кажем да нисам украо ни један једини динар и да им у лице кажем да је Србија место у које долази боља будућност. А то ће се догодити свакако."

(БН/Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Карадоз

07.05.2018 12:29

Ма цитао је он прице о Титу и томе како је н бјезао обезбједјењу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сињ

07.05.2018 14:25

Није т од ТИТА.

Name

тимко

07.05.2018 12:37

Које просеравање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики БЛ

07.05.2018 17:16

То су били Цовицеви "Хрвати" вјероватно...

ОДГОВОРИТЕ