Predsjednik Vučić voli da “pobjegne“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priznao je da je istina da voli da "pobjegne" obezbeđenju i da se vozi automobilom, te da je pre tri dana bio sa sinom na utakmici Roma - Liverpul, kada su mu, kaže, prišli momci iz Splita i Zagreba i pitali da li mu je tjelohranitelj naoružan.

Srbija 07.05.2018 | 13:22
Predsjednik Vučić voli da “pobjegne“
Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, ispričao je kako je sa sinom išao na utakmicu Roma – Liverpool te kako su im tamo prišli navijači iz Hrvatske.

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić rekao je kako je prije tri dana bio sa sinom na utakmici Roma – Liverpool, kada su mu prišli "momci iz Splita i Zagreba" i pitali je li njegov tjelohranitelj naoružan.

"Rekao sam tim momcima: 'E, ovo mi je sin, nemojte da brinete, nemamo nikakvo oružje.' Oni su onda rekli: 'Svaka ti čast, imaš petlju veću nego svi drugi ovdje!'" ispričao je Vučić za Kurir.

Rekao je i da to nisu bili klinci, već da misli da su bili navijači iz Splita i Zagreba.

"Nema veze što su bili trostruko brojniji, ništa im nije padalo na pamet, iako vidim da su stigli s negativnim predrasudama u prvom trenutku", rekao je predsjednik Srbije i dodao:

"Da vam nešto kažem, ja sam običan i normalan čovek i jedva čekam vreme kada neću da imam obezbeđenje i kada ću sve one koji mi danas prete i govore: ''Kako ćete da izađete?" smeti da pogledam u lice i da kažem da nisam ukrao ni jedan jedini dinar i da im u lice kažem da je Srbija mesto u koje dolazi bolja budućnost. A to će se dogoditi svakako."

(BN/Alo)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Karadoz

07.05.2018 12:29

Ma citao je on price o Titu i tome kako je n bjezao obezbjedjenju.

ODGOVORITE
Name

Sinj

07.05.2018 14:25

Nije t od TITA.

Name

timko

07.05.2018 12:37

Koje proseravanje.

ODGOVORITE
Name

Miki BL

07.05.2018 17:16

To su bili Covicevi "Hrvati" vjerovatno...

ODGOVORITE