Умјерено облачно вријеме с кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас се очекује умјерено облачно вријеме у централним дијеловима, док је на истоку и југу могућа појава краткотрајних пљускова.

Босна и Херцеговина 07.05.2018 | 09:34
Умјерено облачно вријеме с кишом
Ујутро ће бити мало до умјерено облачно на сјеверу и југу земље, а у централним и планинским предјелима могућа је слаба киша. У котлинским предјелима и око ријека на сјеверу јављаће се сумаглица и магла.

Током дана преовладаваће суво и дјелимично сунчано вријеме уз више облака у централном дијелу, док је на крајњем истоку и југу могућа појава краткотрајна слаба киша или пљускови.

Поподне ће у већини предјела бити суво са сунчаним интервалима на сјеверу и западу. На југу, југоистоку и дијелом истоку, уз ријеку Дрину ће бити поподневних пљускова, а на југу и појава грмљавине.

Вјетар умјерен сјеверних смјерова, на планинама и Херцеговини сјевероисточни вјетар на ударе који ће крајем дана слабити.

Највиша дневна температура од 19 до 24, на југу до 27, у вишим предјелима од 14 степени Целзијусових.

Температура измјерена у 7.00 часова : Кнежево девет, Котор Варош и Клековача 10, Мљечаница, Мањача и Хан Пијесак 11, Калиновик, Нови Град, Мајевац, Шипово, Мркоњић Град, Соколац и Рибник 12, Крупа на Уни, Крупа на Врбасу, Источно Сарајево, Рудо и Добој 13, Фоча, Бањалука, Приједор и Бијељина 14, Билећа 16 и Требиње 18 степени Целзијусових.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар