Трамп, Путин и Ђинпинг у Гучи?

Начелник Моравичког округа и предсједник Саборског одбора Сабора трубача у Гучи Слободан Јоловић позвао је бројне познате званице да присуствују сабору.

Свијет 06.05.2018 | 21:22
Трамп, Путин и Ђинпинг у Гучи?
Јоловића није обесхрабрило то што нико од познатих свјетских личности протеклих година није дошао у Гучу, да ове године упути позив лидерима три најмоћније државе свијета – предсједницима САД, Русије и Кине Доналду Трампу, Владимиру Путину и Си Ђинпингу, пише лист “Данас”.

У отвореном писму тројици државника поткрала се, међутим, једна грешка. Кинески предсједник добио је ново име Си ЂинпинК, које се два пута понавља у Јоловићевој позивници.

“Владимиру Владимировичу Путину, председнику Русије, Доналду Џону Трампу, председнику Америке, Си Ђинпинку, председнику Кине; Уважени председници, Позивам Вас да ове године, од 10. до 12. августа, будете наши драги гости на 58. Сабору трубача у Гучи. Да дођете и видите наше лепо Драгачево, чујете народну изворну песму и најбоље српске али и светске трубаче – наводи се на почетку Јоловићевог позивног писма тројици свјетских државника.

Он Путина, Трампа и Ђинпинга позива да уживају уз звук трубе, купус из земљаног лонца, сир, кајмак, проју, хајдучки ћевап, јагњеће и прасеће печење и хладно пиће. Након тога, како наводи, сва тројица ће се много боље разумјети, “а нама и целом свету ће бити боље“.

Јоловић је у два наврата на Сабор трубача позивао глумицу Џулију Робертс. У више наврата позивао је Владимира Путина, а по једном Димитрија Медведева и Барака Обаму.

(б92)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Алан Форд

06.05.2018 21:17

Која будала...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ро

07.05.2018 05:52

Која будала.Одлазе им дијелови територије државе а они распалили Гучу као праву слику Србије.Пијанство и спавање по шанцевима а и наркомана има полијеп број.Шта ова Србија мисли и овај лудак ? Па ко ће му доћи ? Гдје он уопште живи ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОле

07.05.2018 15:07

Има ли мјеста за шатор, а не можеш ставити сву тројицу заједно, овај тртећи је педер, нема смисла...

ОДГОВОРИТЕ