Нећемо дозволити да тучете народ!

Високи функционер Српске демократске странке Драган Мектић дао је данас подршку Давору Драгичевићу и групи "Правда за Давида" да истрају у тражењу истине у вези смрти двадесетједногодишњег Бањалучанина Давида Драгичевића.

Република Српска 06.05.2018 | 18:39
Нећемо дозволити да тучете народ!
"Стојимо иза сваког потеза који повлачи Давор Драгичевић везано за читав овај догађај око смрти његовог сина. СДС у сваком смислу му даје подршку и пружиће му све своје ресурсе на располагање ако полиција крене на народ", казао је Мектић за БН ТВ, реагујући на данашње саопштење МУП РС да ће поднијети кривичну пријаву против Давора Драгичевића.

"СДС ће позвати чланство да заштити народ од ове бруталне власти која жели силом да угуши овај покрет и да на тај начин спријечи да се расвијетли овај догађај", казао је Мектић, који је и министар безбједности БиХ.

Мектић каже да ово што МУП РС пријети кривичним пријавама против народа који се окупља у оквиру групе Правда за Давида у Бањалуци, је очигледан знак да су власти РС изгубиле сваку врсту стрпљења и да су дубоко почеле да политизују читав овај догађај око смрти Давида Драгичевића.

"У окупљање народа  они виде политичку пријетњу у читавом скупу иако је то само у питању рјешавање проблема смрти једног бањалучког младића за  којег се претпоставља да је и сам врх МУП-а РС увучен у читав тај догађај или је значајно дао допринос да се не расвијетли овај случај", казао је Мектић.

Он је мишљења да треба скинути све маске и не обазирати се на те квалификације, прије свега СНСД-а и политичког врха РС, предсједника Републике Српске и предсједника Владе РС, да се не смију томе давати политичке конотације.

 "На крају, оваква политика и овакво стање и однос политике према оваквој врсти догађаја у РС је и допринијело да дође до овога на овакав начин, да се случај не расвијетли, да се ово тако закомпликује, тако да је почео народ да реагује", рекао је Мектић.

Он сматра да иза, Давидовог оца, Давора Драгичевића, и иза овог народа и покрета  "Правда за Давида" треба и политички стати и у сваком другом смислу дати подршку да истрају, јер очигледно да без оваквог притиска и без притиска народа на МУП РС овај се догађај неће ни расвијетлити.

"Наводно постоје информације да МУП РС се спрема да крене на народ који се окупља у Бањалуци, ја могу одмах да кажем да ће сигурно СДС, уколико полиција крене на народ, позвати своје чланство да стане уз народ и да бранимо народ у Бањалуци од полиције", казао је Мектић.

Према његовим ријечима, СДС стоји иза сваког потеза који повлачи Давор Драгичевић везано за читав овај догађај око смрти његовог сина и у сваком смислу му дају подршку и ставиће све своје ресурсе на располагање.

"Још једном понављам да ће ако полиција крене на народ СДС позвати чланство да заштити народ од ове бруталне власти која жели силом да угуши овај покрет и да на тај начин спријечи да се расвијетли овај догађај", казао је Мектић.

Према његовим ријечима, политика  се дубоко умијешала у овај догађај тако што је спријечено да се уради једна квалитетна истрага и због тога што се, како је навео, Милорад Додик драстично умијешао у у овај случај.

"Милорад Додик се ставио на чело истраге и он је мислио да ће умирити Давидовог оца и групу "Правда за Давида", те да ће на тај начин релавитизирати овај догађај, спустити тензије и да ће се преко тога прећи. Њима је сада највећи проблем што се народ почео окупљати", казао је Мектић.

Он је поручио да са тог случаја треба скинути све маске, стати уз народ, уз групу "Правда за Давида" како би се разријешио случај убиства младог Бањалучанина Давида Драгичевића.

БН ТВ

Коментари / 168

Оставите коментар
Name

Браво

06.05.2018 16:58

Браво Србине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

06.05.2018 17:01

Вријеме је за скидање рукавица, стара изрека: са господом господски, са....А зна се ко слави Дјурдјевдан под сатором.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

06.05.2018 17:19

Браво за Мектица, то је примјер људског потеза!

Name

Сињ

06.05.2018 17:19

На наш рачун наравно

Name

Хммм

06.05.2018 17:34

Ово је класицна политизавија од Мектица ово није добро.

Name

неко

06.05.2018 17:35

Несто слицне реце и Слободан па види ста се деси са Србијом.

Name

y

06.05.2018 17:42

Браво Мектићу! Уз тебе је сав поштени народ! Био си и остао људина!!! Ова олоч је узела маха и хоће да нас раселе, побију и понизе. Раде као усташе за вријеме своје владавине. Неће моћи више народ поштен и нормалан народ је прогледао. Неће поштена полиција на свој народ. Доста диктатуре ове власти!!!

Name

1

06.05.2018 17:53

ПОДРСКА ДАВОРУ И НАРОДУ ГОЛОРУКОМ.ПОДРСКА ПРАВДИ И ПОСТЕЊУ,МЕКТИЦУ ЗАСТИТИ ИСТИНУ И ПРАВДУ

Name

РЕ X

06.05.2018 18:03

Појављивањем и поруком мектица ово је крај даворове игре са бањалуцанима-сад се укопао и нека иде у сарајево тамо је као и мектиц сигуран.

Name

Ре за хммм

06.05.2018 18:08

А ста је полиција него политика. Ако полиција не ради како треба и ако полиција лазе, затаскава, сауцествује у злоцину, ста друго него мијењати политицу цији је полиција експонент. Нису дисли на функције зато сто су паметни, вец зато сто их је политика поставила.

Name

ЛЛЛ

06.05.2018 18:18

Поштени бањалучани су уз Давора. Неће они њега напустити. Опозицијо помози нам да ријешимо ово и да не стојимо сваки дан на Тргу. Много сте толерисали овој банди и нисте довољно урадили јер да јесте не би се ово дешавало. Банда се осилила. Правда и истина побјеђује!

Name

Игор

06.05.2018 18:25

Само немојте ви. Запамтили смо и васу владавину и кад је СДС и његова ДБ пљацкала по бањалуци, тукла избјеглице да се неврацају куци да ти ненабрајам Мектицу. Немојте сам некао да ме погресно схвати и казе да сам бот. Исти зликовци су данас у СНСД-у као и тада у СДС-у.

Name

ре Игор

06.05.2018 18:43

Није тако брате Игоре. У опстинама гдје влада сдс је као у Бецу, Минхену и Лондону. Наса омладина не иде у иностранство него у опстине гдје влада сдс, цак у задње вријеме долази и радна снага из ЕУ.

Name

Ре Игор

06.05.2018 18:55

Сваку насу власт обиљезиле су слицне афере. Мозда је вријеме да схватимо да са нама није све у реду. Власт бирамо из својих редова, тако са сви смо г... Залосно али истинито.

Name

ништа

06.05.2018 18:55

Можда вама је сада јасније због чега је Мектић говорио оно у вези оних набилданих београдских шминкера који су били на прослави дана републике.Коме су они парадаирали,дану републике,ма не они су позвани да плаше и застрашују народ,да нас препадну а ако треба и бију.Полиција би наравно опет на наредбу министра само нијемо гледала,а врх полиције их штитио.

Name

Ре Игор

06.05.2018 19:19

У праву сте и вјерујем да сте искрени и нисте бот.Али треба да знате, да све то сто је у вријеме СДС радила бивса ДБ, доста слицно данас раде структуре блиске СНСД,ДНС,СП и УС. Корумпирани кадрови су побјегли из СДС, а у СДС су данас углавном људи који СДС цјене из убједјења,који од СДС не оцекују лицну корист, вец оцекују да СДС крене на један нормалан нацин средјивати лосе стање у свим сегментима друства.Данасњи СДС,ослободјен од папака, водјен Вукотом Говедарицом,цовјеком без афера,цеститим и постеним,има реалан капацитет да ствари покрене у позитивном правцу,са сто је мање могуце криминала,узимања пара и слицно....Зато треба подрзати данасњи СДС. Данасњем СДС недостаје оригинална идеја за развој привреде,али те идеје уопсте нема ни позиција.Данасњи СДС је сигурно најпостенија и најцеститија партија,партија која заиста зели добро овом народу,јер је тако легитимисе њен предсједник Вукота,као цовјек који није спреман на месетарење и коцкање у свом политицком зивоту.То су сконтали кадрови као Тадиц,Бојиц,Бањац,Стевандиц па су отисли за парама и за власцу.Подрска Вукоти и СДС!

Name

Крајина

06.05.2018 19:23

Шта кажеш Мектицу, да ћеш позвати чланство СДС-а да заштитиш народ из групе Правде за Давида? Баш ме насмија! Па нас у групи је око 190 000. За дан ћемо премашити и чланство СНСД-а. Паметном доста! Хвала ти, ал чувајте ви себе!

Name

Анннааа

06.05.2018 19:42

Зивио Мектиц!

Name

Министар ре Правда

06.05.2018 19:54

Говорис ли искрено или као цлан сдс-а? Срамота је ово сто је урадио Мектиц. Овом изјавом само наноси стету Давору Драгицевицу и броби за истину. Ако му је заиста стало до истине и подраске Давору, засто институције које су у његовој надлезности нису ниста предузеле? Мектиц је сада доказао да је љига којој је раван само Лукац. Цетири године говори о хапсењу а ниста није урадио и сад на овом трагицном догадјају покусава уграбити који поен. Повраца ми се се од обојице.

Name

Црни!

06.05.2018 23:10

Сви имамо право на правду а Мектић навлачи воду на свој млин и трабуња по обичају, сељачки, плиткоумно и растројено! Из пијетета према породици покојног Давида, мектић неби требао да закувава сељачке форе и хвата поене за свој нерад и неспособност.

Name

Министре ,

07.05.2018 02:10

Ти сада само потрази гдје су покрадени новци ,имас ти пуно другог недоврсенога посла "пусти ти сада то.

Name

Ре: Хммм

07.05.2018 06:53

"Ово није добро", а за кога @Хммм? Препознао си се???

Name

Ре: Крајина

07.05.2018 06:58

@Крајина. Сигуран сам да се ти зовес Тегелтија док тако зборис, а своје сврставање се у 190.000 је бацање прасине у оци цлановима ФБ "Правда за Давида". Препознат си црвени цмеру.

Name

Ре:Министар ре Правда

07.05.2018 07:11

Немој ти да се представљас као адвокат унесреценог родитеља, без његовог допустења. Зна Давор себи наци адвоката и насао је групу који му не тразе новац (јер припадају ФБ "Правда за Давида". Буди ти адвокат власти, јер она је поцинила злоцин (директно или индиректно). Ти ниси тај који озес помоци и сам себи!!!

Name

Министар

07.05.2018 08:38

За Ре:Министар ре Правда. Опет говори сдс?

Name

Ре ре Крајина

07.05.2018 09:51

Е несрећни човјече, иза имена "Крајина " је самохрана мајка,незапослена,а ти се стиди својих квалификација. ДодјИ на Трг да видиш ко сам. Доста је мени и сдс и снсд. Гадите ми се сви. А ова група Правда за Давида је једино мјесто којем припадам.

Name

xнxx

07.05.2018 10:46

Тачно браво за Мектића, јуче после окупљања каже Давору: '' Добро је ово видиши да су морали дати саопштење. Додји сутра код мене, знаш гдје да се договорим за даље'', толико о томе да нема политике у овом окупљању. Ја сам до синоћ био ваку вече на Тргу али од синоћ када сам видио ПДП омладину не идем више???? НЕМА ПОЛИТИКЕ

Name

Лија

09.05.2018 11:29

Браво Милошев..... Мектићу, ''нико не сме да вас бије, јер је са вама најјачи министар....

Name

Са стране

06.05.2018 17:02

А, ево га и питомац Ленглија! Позива ли то министар грађане на нелојалност институцијама РС? Од кога је велики министар за лафину и празна обећања добио мандат за то? Од грађана РС није, јер је у њој пукао на изборима. А тек ће да пукне!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ПРАВДА

06.05.2018 17:45

МЕКТИЦ пријети а коме е ратовао сам за српску и против таквих као мектиц и бореновиц који позивају опет -тразили сте и имацете

Name

Сале

06.05.2018 17:46

Браво мектицу лафе нисам твој фан али само напред министре 100 година напред терај лопове

Name

Маф

06.05.2018 17:55

Процитај јос једном, па се потруди да схватис ста је Мектиц рекао. Овај пут је био јасан, иако му то није врлина. А ти, братац, кад процитас (надам се да ци ти твој ИQ омогуцити да схватис) видјецес да позива присталице СДС да бране да полиција бије градјане. Ста ти је нејасно овдје? По теби полиција смије да бије градјане јер стоје на тргу и тразе правду? По ком то закону? Ни по ком наравно. Институције постоје због народа ( а не појединаца) , а не да бију народ. Ако бију народ онда и треба да буду срусене. Бтw, питомац Ленглија је Цераниц, савјетник Додика и декан Факултета за безбједност. Мектиц је пајсер који се ето цудом затекао као министар безбједности и нема никакве везе ни са ЦИА ни са цим (сто је најгоре ни са цим). Но цини ми се друзе да ти ја ово дзаба писем. Не дао ти Бог да ти се деси ово сто се десило Давору. Видио бих твоје размисљање тада. Да ти нпр комсија убије дијете, раскомадао би га сјекиром претпостављам (обзиром на твој ИQ) а ако би га неко убио из "институција" ти би рекао " не смију се русити институције?

Name

Моравац Гига

06.05.2018 18:32

Ботови су ту Нервозни и јадни упласени Нема сад тенкова и ИФОРА ПИЦ.... Вам Мате... Доста мрака и Кореје С.

Name

СФОР

06.05.2018 18:58

Кад сте ујахали на власт тенковима СФОРА ваљала вам је улица, зато вас хвата паника сада. Господо васи страхови су поравдани хахахаха

Name

За Маф 06.05.2018 19:55

06.05.2018 21:15

Предраг Цераниц је заједно са Радованом Грајицем по налогу ЦИА исао да руси репетитор на Козари у циљу престанка емитовања радио станице "Свети Јован" са Пала, цији програм је уредјивала Доња Карадзиц. Приликом русења тог репетитора погинуо је један недузни радник обезбједјења (репетитора) и никада нико за то није одговарао, па ни Цераниц ни Р.Грајиц. То "декан" факултета безбједности никада није помињао у својим "колумнама" које писе на патриотским сајтовима!

Name

Ин

06.05.2018 23:11

За ре x. Кад Миле иде породици да смири оца онда то није политика али кад се огласи неко из опозиције то је политика . Па власт је довела до бунта народа . Колико су нас унистили колико нересених слуцајева бунт би требао бити и веци .

Name

Исток

07.05.2018 06:04

Ми борци РС смо пуску дрзали и борили се за народ и Републику. Борицемо се поново Мектицу, за народ и за правду. За праведан поредак и достојанство медју градјанима РС . Ови су све покварили , и време је да иду. Сам зовни Мектицу , има потенцијала у нама старима , а вјеруј и омладина је образована на прави нацин а не ко ове СНСД фукаре. Да напоменем . Послије борбе оцекујем изједнацавање СНСД-а са Мафијом и њено забрањивање. Све цланове СНСД позвади на кривицну одговорност за сву ову патњу коју су произвели својом несавјесносцу , лоповлуком , снисходљивосцу и неактивносцу на промовисању позитивних идеја уместо сегрегације коју проводи СНСД.

Name

Бања лука

06.05.2018 17:02

Хајд политиканту један не изваљуј глупости...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре бања Лука

06.05.2018 17:31

Сви Режими у свијету су пали а пашће и овај.Криминал и корупција изједа друштво а ти се исмијаваш.

Name

Попокатапетл

06.05.2018 18:04

Ај не баљезгај папак!

Name

Тапија

06.05.2018 18:43

"Не сери"

Name

Др Пера

06.05.2018 19:16

Лик је морбидан користи несрецу да се рекламира

Name

Мркоњиц Град

07.05.2018 10:12

Скоро 200 000 чланова броји група Правда за Давида. Највећи број људи се бори против неправде и овог накарадног система. Већина их је против власти! Али то никако не значи да су за опозицију. Чисто да се зна. Нама треба нова снага, што никако нису ни тренутна власт ни опозиција. Све је то у 10 дкг. Већ смо их видјели. А и њихове имовинске картоне!

Name

Туга

06.05.2018 17:04

Није опозиција ни приближно активна колико би морала бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будимо реални

06.05.2018 17:35

Ово су градански протести. Нису мјесто гдје це Бореновиц и Мектиц покусати добити гласове. Назалост ниста није свето.

Name

Јулио

06.05.2018 18:47

За будимо реални. У цему је проблем, ово се тице свих градјана, па и политицара и сваки од њих треба да се изјасни и опредјели. У сваком слуцају је племенитије стати на стану правде и истине него на страну лази и злоцина. 'Нек се види ко је вера, а ко невера!"

Name

Чуј политичари

06.05.2018 20:33

И Мектиц и дружина би се исто понашали да су они у овом тренутку на власти умјесто црвених. Подрска за Давора, фуј за све политичаре позиције и опозиције.

Name

Ре Будимо реални

06.05.2018 21:50

Мислим да су Бореновиц и Мектиц велики људи и истинске патриоте и да има гласови у овом слуцају нису битни ради некаве лицне користе вец да би помогли у стварању нормалне дрзаве укојој це градјани бити равноправни и сигурни. Вама из СНСД-а су испрани мозгови,а добрано сте и дехуманизовани тако да нисте ни свјесни да гласови,моц и новац носу све у зивоту.постоје неке веце вриједности попут људског зивота,пријатеља,добробити свог народа,постења...

Name

Ре:Чуј политичари

07.05.2018 07:17

"И Мектиц и друзина би се исто понасали..." Господине, не мјерите по себи. Не "казњавајте" оне који би се мозда исто понасали, вец казњавајте оне који се недолицно понасају-макар тко да су они. Тако це васа "мјера" бити права. Овако, цутите и не лупетајте!!!

Name

Мени

08.05.2018 13:19

Мектицу користис несрецу момка да би се промовисо на тв

Name

Ре

09.05.2018 04:08

Цуј позива цлансрво СДС ста ако додје цланство снсд.

Name

Заи Јиан

06.05.2018 17:06

Тако је Мектићу. Ту је мјесто и Говедарици. Говедарица је једина личност која има политичку моћ да покрене масовну борбу за политичке промјене, јер ово је политика, него ста друго?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боxон

06.05.2018 17:28

хахахахаха. Дај још мало, баш си ме насмијао.

Name

сдс

06.05.2018 17:42

Напријед Сдс..подрзавати овај скуп..то це нам донијети гласове!

Name

@Боxтон

06.05.2018 18:31

Ма опуштенција!

Name

Ре сдс

06.05.2018 18:49

Сви сте ви го... кад подрзавали ова смеца која нису способни на постен нацин добит изборе вец на трагедији оног момка.питање за вас сдс ботове.ста је вреднији зивоту овог момка од оног једанаестогидисњег дјецака којег уби цлан сдс и неодлеза ни Дан у затвору.сто се тад Нико од вас неогласи и непротестира.стварно Сте јадници кад гледате како је ко и од кога настрадо,а не да свако дијете има родитеље Који остају завијено у црно.

Name

Заи Јиан

06.05.2018 19:20

Црвени , немој се нервирати. Опусти се!

Name

Ре: Боxон

07.05.2018 07:20

Зивис у облацима... а требао би да знадес да сваки облак послије кисе-нестане. Ваљда, толико знадес!??

Name

бранчило

08.05.2018 20:38

Мислим да се каже ЗНАШ ,а не (знадеш)

Name

Дарwилл

06.05.2018 17:06

"Он је поручио да са тог случаја треба скинути све маске". Мислим да су након овог саопштења и скинуте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ајде брадоња

06.05.2018 17:46

Дођи да нас растјераш!

Name

Дарwилл

06.05.2018 18:19

А јест ти и коментар и порука у вражију матер. Баш си фрајер, нема шта. Прво, ниси уопште прочитао текст и поруке у њему које су малтене позив на грађански рат. А други ниси прочитао ни мој коментар или га не разумијеш. Да си сконтао и једно и друго неби тако ни писао.

Name

харе

06.05.2018 21:16

Управу си Дарwилл, Мектиц има неких информација али не мозе ниста, морале би се умјесати дрзавне полицијске агеције.Тад би Додик диго толику буку да питај Бога гдје би то одвело.Једини нацин је ово окупљања и на такав нацин тразити истину.

Name

Заи Јиан

06.05.2018 21:54

Само ти дођи царе и не бој се рата.

Name

Ин

06.05.2018 23:17

За сдс. Ниси ти никакав сдс ти си снсд-ов сендвицар мислис на овакав нацин оценити сдс , бруко људска твоја секта извлаци корист за себе на несрецама и трагедији народа. За твоју информацију другито тако нераде

Name

Бк

06.05.2018 17:12

Коначно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

и ја казем

06.05.2018 17:26

Конацно сви виде ко организује и подстрекава људе на тргу! Ма срам вас било!

Name

Горан

06.05.2018 18:11

За и ја казем. Нико не подстрекава народ, народ је подстрекнула полиција и владајуца политика да изадје на улицу. А ови опозициони политицари стају у заститу народа и у гард полицији. У цему је проблем?

Name

ре

06.05.2018 18:17

За овог "и ја кажем" Твој коментар ако сам добро разумио је да је срамота подржавати оца који је на крајње сумњив начин изгубио сина. Колико образа с' твоје стране, алал ти вера. Да ли имаш потомке то ја незнам, ако их имаш стидет ће те се сигурно. Који то све и шта виде је само ствар виђења појединца. Ја оно што видим је да је скуп из дана у дан све већи, или ћеш рећи да то БН данас на Ђурђев-дан прави монтажу. Надам се да имаш толико соли у глави да за сличном глупошћу нећеш потегнути. У сваком случају што "пуна истина" о овоме не изађе на видјело што пре тиме ће тензије да јачају, а то ни мени ни теби, по најмање Давору није потребно. Правда за Давида, а СДС-у хвала на искреном упозорењу онима који одлучују о нашим судбинама куда ово може да одведе.

Name

лwрст

07.05.2018 15:30

Доле криминална влада!

Name

Правда

06.05.2018 17:21

Тако је СДС-овци. Уз народ. Живела демократија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре правда

07.05.2018 04:38

Тако је,ста ботови,Милетова посета породици,сахрана,испред тузиластва није политика и предизборна игра снсд.Није то посао председника

Name

Буба

06.05.2018 17:27

Вријеме је да се престане радити за криминалце Јбт па купили су полицију и цијели врх, па зато се власт и боји несто реци јер онда ће њихова дјеца завршити у потоку !

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјерник

06.05.2018 17:34

Браво Мектицу! Застити народ,ко зу Давора није на тргу срцем и дусом,цовјек није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ВЈЕРНИК

06.05.2018 18:25

Па мектиц није могао заститити вуцица у сребрници вец га спасио муп српске а вуциц то не заборавља.

Name

рере вјерник

06.05.2018 20:42

Имас ли дијете,ако Бога знас,за дусу те не питам,ЗНАМ.

Name

РС

06.05.2018 17:43

Доста си ти СДС унистио, а сада га увлацис у прављење немира. Бањалуцани који су уз Давора, када виде да се ти јављас окренуце се уз резим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС БЛ

06.05.2018 18:38

Цлан сам СДСа. Када су биле поплаве у РС, СДС је позвао цланство да донира новац за поплављене и одазвао сам се. Нецемо дозволити ни сада да људи који тразе правду да буду на било који нацин угрозени! То је исправно и тако цемо поступити, па иако због тога изгубили изборе!

Name

Ристо

06.05.2018 18:52

Хоце, хоце, ево гледам са прозора Бањалуцани у колоноама трце и лете режиму.

Name

Турбоскара

06.05.2018 17:44

Свака част Мектичу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРБАС

06.05.2018 17:46

Правда за Давида ✊. Доле резим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хелена

06.05.2018 17:59

Нажалост олињалог милета и његових бјесних паса, иза Покрета ПРАВДА ЗА ДАВИДА стоје жене, жене Мајке које штите своју дјецу, а то је необорив бедем. .......Боље да ње.чачкао гдје му мјесто није, а јос боље да се сад сва опозиција и партијска и непартијска свом силом и логистиком, укључи и помете аутократу и несносни аутократски резим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.05.2018 18:32

Вечерас се видјело ко стоји иза покрета. Мектић који изјавом позива на грађански рат. Бореновић. Готово је са "независним протестима". Неко се ту дебело игра са ватром, а јадног оца су само изманипулисали.

Name

РЕ РЕ

06.05.2018 19:10

Ајд полтрону ако опозиција побједи окренућеш плочу. Нису нама само ови лопови на власти ускратили могућност да живимо боље, него прије свега ви ПОЛТРОНЧИНЕ КОЈЕ У ЖИВОТУ НИШТА ДРУГО НИСТЕ НАУЧИЛИ РАДИТИ НЕГО УЛИЗИВАТИ СЕ.ТО ЈЕ ЈЕДИНА ВАША ВЈЕШТИНА!ВИ СТЕ САМО ЗА ЖАЛИТ ЈЕР НЕМАТЕ СВОЈЕ ЈА, ГУБИТЕ СВОЈЕ МИШЉЕЊЕ И ИДЕНТИТЕТ ДА БИ ИМАЛИ НЕКУ СИГУРНОСТ У ЖИВОТУ.

Name

ре ре

06.05.2018 19:43

Мектиц позива на одбрану правде и истине, а ви који то не зелите пријетите градјанским сукобима. Народ је сила, народ је моц, убице цека вас правда.

Name

Петар

06.05.2018 18:05

Браво Мектицу нас како изгледа једини поштени полицајац!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

06.05.2018 18:07

Браво Мектицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моли

06.05.2018 18:12

Мислим да би госн. МЕКТИЋ као "врхунски" стручњак требао да помогне МУП - у РС да ријеши овај случај а не да позива народ да сруши МУП РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ сам зато што он није на његовом челу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зора

06.05.2018 18:55

Да помогне Мупу? У цему? Да наставе и даље лагати? Да наставе и даље пласирати тезу" потукао се, појео бурек, опљацкао куцу, скоцио у поток и убио се"? Није Мектиц хостаплер да помазе у сакривању злоцина.

Name

Моли

06.05.2018 19:59

Наравно да "помогне" не може битно је да помаже Бакиру . Дабро је да он не помаже јер је јадно што искоришћавају смрт тог дечака и његове породице треба да га је СРАМОТА!!!!!!

Name

Ја

06.05.2018 21:54

Ма мектиц незна ста лупа висе, цовјек је пролупо од мрзње према Додику, а то Додику помазе Где нормалан цо јек мозе позивати да сw народ измедју себе туце Зло ми је од Мектица

Name

За Мектица

07.05.2018 05:44

Господине Мектицу, само напријед - руси лопове!

Name

Моли

06.05.2018 18:13

Надам се само да нисмо заборавили владавину СДС!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим да

06.05.2018 19:54

СА ОВОМ ВЛАДАВИНОМ СЕ НЕ МОЗЕ НИ ЈЕДНА ПОРЕДИТИ...

Name

За Моли

07.05.2018 05:56

Моли, нисмо заборавили 90-те године, кад смо са СДС-ом на целу војевали, и стварали Републику Српску. Нисмо заборавили ни да су данасњи 'владари' тада зивјели далеко од РС, и богатили се на нашој несреци, а данас покушавају да нас убиједе да су они заслузни за настанак Републике Српске,и да би иста са њиховим одласком могла нестати!

Name

xyx

06.05.2018 18:13

Мектицу исти си као и власт само скупљате поене, стоко користите мртво дијете у изборну кампању! Којег криминалца си ти хапсио само лапрдас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Мектица

07.05.2018 05:58

Браво господине Мектицу, само напријед!

Name

Горан

06.05.2018 18:30

Пада влада, влада пада. Бице весело у октобру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

06.05.2018 18:34

Свака част Мектићу, Говедарици, Бореновићу и Чавићу. То су једини политичари који су без политиканства дали подршку Давидовом оцу и групи људи који га прате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој пријатељу

06.05.2018 18:51

Еј наивни човјече,Младене......

Name

ре младен

06.05.2018 19:38

Ала брате шта рече и жив оста

Name

Слободан Милошевић

06.05.2018 18:35

Несме нико да вас бије !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко Миха

06.05.2018 18:39

Још само треба да режим организује контрамитнг запослених у јавним предузећима баш на Тргу Крајине и то у 18 часова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика.

06.05.2018 18:40

Ја и многи борили смо се за насу Републику пет година под Србском Заставом са цетити с, нецемо дозволити црвеној багри да се изивљава над напаценим натодом. Покрали су све ста су стигли сад би и да туку народ ради остајања на власти. Е тај филм нецемо гледати. Правда и Истина це да тријумфује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.05.2018 19:39

А како то да си ти ратовао 5 година а рат трајао 3 и по године

Name

дамир

06.05.2018 23:58

Па годину и по се припремао

Name

Ре Зика

07.05.2018 13:33

Припремао се, ваљало је ходат и узимат орузје од муслимана да се не могу бранити.

Name

Матија

07.05.2018 16:14

Мислите да неби изашли на контра митинг из зграде владе би сви кои раде у влади и при влади јер завоси од радног мјеста која су купљена у влади која коштају од чистачице10.000до администрације од20.000 хиљада км да би то сачували образ би продали за гуз.то је бар познато.

Name

Мектиц је бог

06.05.2018 18:42

Купио ме данас до гроба

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уког

06.05.2018 18:44

Мактиц је на ратисту био а не на тргу. То је сасвим нормално. СВЕ ЈЕ ТО НОРМАЛНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мара

06.05.2018 18:45

Свака част Драгане! Ово више није питање политике, ово је питање голог опстанка. Институције РС руше они који су их криминизовали,а Давор те исте институције штити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда!

06.05.2018 18:52

Данас је пао резим Миле Додика!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Косовац

06.05.2018 18:57

Свима је јасно да је режим потпуно изгубио компас па да ли су нормални да након свега још и пријете Давору Драгичевићу и још мисле да ће им то проћи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Q

06.05.2018 19:25

Правда за Давида ! Али ти Мектицу си ми дојадио! Уради несто конкретно мани прицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УХАПСИТИ

06.05.2018 19:32

ОДМАХ мекетица. Позивање на неред и спрецавање рад регуларних институција РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ. Неце нико дозволити да сака фукара руси РЕПУБЛИКУН СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

06.05.2018 19:36

Тооо Мекта увијек уз народ и за истину и правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рационалиста

06.05.2018 19:37

Уз сво дужно уважавање, ово је тако опасан јавни иступ и буквално позив на рушење институција - чуј "чланови СДС-а ће бранити народ од полиције"...ово постаје најгори могући ријалити и нек' нам је свима Бог на помоћи са политичарима овако оскудних менталних могућности...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серб

06.05.2018 21:48

Твој коментар говори о теби ирационални а ви који гласаште за ову багру црвену гори сте од њих Мектићу уз народ.

Name

xyз

06.05.2018 22:33

За кога да гласам ако немам ни једну страначку карту ?

Name

Канада Ре, Рационалиста

07.05.2018 04:06

Уз искрено постовање твог мисљења само бих поставио питање: зар у РС постоје институције ?

Name

Ре Канада

07.05.2018 07:43

Канада не лупај. Нормално да постоје институције али њих не чине појединци. Шта нам паметујеш свако мало. Ти као да си попио сву памет оф свијет.

Name

ЈАНКО

06.05.2018 19:40

Вукота огради се од Мектица. Цовјек је страни плаценик

ОДГОВОРИТЕ
Name

тата

06.05.2018 20:13

Тата ти је плаћеник смраду.

Name

Кики

06.05.2018 19:53

Мектицу ,а преписке да се уклони тузитељица да се потплати свједок који си јазавац

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Кики

06.05.2018 20:41

Какве црне преписке црни кукавче? Је ли оне са РТРС?

Name

БОБА

06.05.2018 19:58

НАЈЖАЛОСНИЈЕ У СВЕМУ ЈЕ ДА УБИЈЕН МЛАДИЋ ОД 21.ГОД.НА НАЈГОРИ МОГУЋИ НАЧИН КАО У ХОРОР ФИЛМУ, ТАКА ДА ЈЕ СВЕ ЈАСНО КАО ДАН.СВЕ ПРИЧЕ СУ СУВИШНЕ САМО ЈЕ ЈЕДНА БИТНА КО ЈЕ УБИЦА ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА..СВИ КОЈИ МИСЛЕ ДРУГАЧИЈЕ НЕМАЈУ ЕМОЦИЈА И НИСУ ЉУДИ .ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

06.05.2018 22:38

"Све је јасно ко дан", само још не знамо да ли је дечко убијен или је несретни случај у питању .Жао ми и њега и породице ,шта друго да кажем. Мислим другачије ,човјек сам и имам емоције ! Шта ћемо сада ?

Name

Зоко

06.05.2018 20:05

Свака част господине Мектицу.Сви поштени људи у Б.луци су уз тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коста

07.05.2018 05:54

Ја нисам .

Name

Wодолија за Коста

07.05.2018 10:39

Па и не односи се на тебе....горе пише сви постени....

Name

БОБА

06.05.2018 20:15

ИЗВИЊАВАМ СЕ ЗБОГ ПИСАНИХ ГРЕШАКА. ПРОРАДИЛЕ СУ МИ ЕМОЦИЈЕ.ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

народ

06.05.2018 20:52

Бјезите крвници,са овог цасног портала.По васим порталима се виде црвене мрље од васих крвавих руку.Зивио Мектиц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АМГ

06.05.2018 21:05

Гдје су сад они смрадови сто писасе да није политицки обојено ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

06.05.2018 21:27

Мектићу браво. Прави потез у ситуацији када је дјелимично група за Давида уморна и исцрпљена од свакодневне подршке, а у ситуацији када су из полиције почели и да пријете хапшењем појединаца из групе, па и оцу покојног Давида, што је заиста несхватљиво и незамисливо. Због тога опозиција треба да стане на страну правде. Сад ја икад у противном ће испасти да је опозиција као и власт и да нема између њих никакве разлике. Зато браво за г-дина Мектића. Овај случај, као и сви предходни нерасвијетљени случајеви не смију проћи некажњено. Мектићу напријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

н

06.05.2018 21:36

Од првог дана зелени су подржали оправдане протесте. Нисмо хтјели даље да се мијешамо да не би неко рекао да на муци ових родитеља и свих других родитеља не сакупљамо болесне политичке поене. Апсолутно као човјек разумијем да опозиција подржава овај достојанствен скуп, разумијем и да то користе за ширење народног незадовољства.Ништа то није, да је Миле на њиховом мјесту, давно би то било радикализовано, ови су још као мале маце. То су чињ3енице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

06.05.2018 22:06

Стетоцино ифиотска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њофра

06.05.2018 22:07

Срамим се сто сам срибин због ваког србина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јеца

07.05.2018 05:23

Па и ниси србин,да јеси онда би написао да се стидис а не срамис.Правда за Давида.

Name

Ин

06.05.2018 23:07

Сви цемо се одазвати позиву јер и цланство сдс је народ . Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како

07.05.2018 08:12

Које цланство, осипа те се као мацка кад се лиња

Name

Браво

07.05.2018 01:59

Овај човјек зна бити овакав и онакав, али за ово, СВАКА ЧАСТ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда стизе

07.05.2018 03:07

Свака ти цаст Драгане Мектицу тиси цовек и људина којој престоји функција коју обављас постовање кадате немогу ни власт купити нитисе бојис ни власти иакоти прјете тим нецес дасе предас зелимти срецу у зивоту и раду само такав остани и немој дате власт купи за ситне јудине сребрењаке

ОДГОВОРИТЕ
Name

биби

07.05.2018 04:21

Цитајуци ове коментара видим дасмо јако ниског образовања.Да институције раде свој посао неби било протеста а протести настају незадовољством и нерадом институција.Дјецак је убијен и бацен у поток.Засто се не открију лица која су се тукла са дјецаком,испаде дасе сам поломио и одсетао 1.5км и оклизнуо се у поток.Јасно је ко дан даје убијен и бацен.Али неразумијем какве ово везе има са тим косе појави на тргу да протестује за нерад институција које су дебело плацене од овога народа а не да сакривају и затаскавају криминал који се десава у РС.Како је могуце , питање за Рајка Васица и Милана Тукица да вс двојица потпуно безвезни ликова дајете наке рузне коментаре а нити једна критикс на рад мупа тузиластва и нити једном дасе огласи Премијерка.Директно питање за вас дбојицу колико сте новца потросили од овога народа када браните несто стоје незамисливо дасе мозе забранити.Јос једно питање за ова два умна цовјека како је могуце да предсједник у Зворнику казе даце укинути суд.Засто отоме неписете и некоментарисете знате да од тога нема ниста,али тако једну бахату изјаву да да предсједник мјесне заједнице билаби смјесна а не РСа.Сви објављују немијесати политику како дасе ријеси ако небуде притиска и бунта народа за нерад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грга

07.05.2018 06:10

Мектицу, народ који је зељан слободе, за себе и за своју дјецу, даје ВАМ пуну подрску. За десавање народа крива је власт, коју је "изгласао" народ, па тој власти, јер се одродила од народа, треба казати ДОВИДЈЕЊА. Јер то није народна власат. Правда за Давида!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

07.05.2018 06:43

Доста је било сијања страха треба да се бојим своје полиције,полиција треба да служи народу а не да је се народ бои.Треба сви нечасни људи да оду из полиције,да се ријеши сав организовани лриминал у полицији да овај народ слободно дише.Када се обратим полицајцу за нешто да ми помогне не да се бојим хоћу ли добити батине од њих и да виде да нисам конзумирала какву дрогу коју они растурају.Нека иду сви неподобни и из правосуђа они што се поткупљују а има их пуно знасе косу.Правда за све правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стане

07.05.2018 08:06

Опрезно са Полицијом,судством,пошто код нас суде по сценарију..Кадија те тужи-суди Говорим из искуства,као жртва,помахниталог режима Енде дер Цхат-Унтерхалтунг

Name

Матија

07.05.2018 16:25

Ма боли ме уво више шта може бити у овој рупи од живота,сваки дан занешто стријепим,у рату сам морала гледати и слушати свашта сада само слушам прелијевање из шупљег у празно.Живот сам потрошила и излозала у овој земљи дјецу школовала низашто да напусте државу да стријепим хоћели доћи кући живи,ништа нисам украла немам кућу немам стан упркос што и ја и супруг радимо у добрим фирмама. Немам ни бицикл крпим дан за даном дјецу научила поштењу.Шта ће самном бити није битно некад кажем нај боље је ономе ко је умро негледа ово зло очима својим правде нема а сви је чекамо.

Name

Марија

07.05.2018 07:28

Да ли је ово господо правда ти можеш да живиш ја не могу ни моје дјете,да ли неко има право на овом свијету некоме да одузме живот и да га осуди на смрт.Варате се нем само Бог је мјеродаван ви нисте Богови већ обични смртници коима ће бит суђено од људи и Бога. Господин Мектић има право да свима саспе остину у очи јер није ни у рату био кукавица био је частан човјек као и сада човјек из народа а народ је заборавио како треба изгледати часно слушајући хипнозу ове власти и мисле добро је имам за хљеб довољно је имам пиштољ од власти лако је окинути и убити отићи напити се и заборавити шта је било.Није господо смрт у рату је била нешто друго бранио си се од непријатеља друге вјере да те не убије а сада се бранимо од самих себе док други уживају гледајући како срби србе убијају и ликују што нас је сваки дан све мање.Борци кои сте дали руке ,ноге дјелове тјела породице погинулих отворите очи знате шта сте изгубили у рату а гледајте шта губимо у миру нашу дјецу јесте се за то борили размислите добро браните част ових родитеља што су изгубили дјецу у миру од руке криминала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јојо

07.05.2018 07:57

Одох зарадити 50км,каните се протеста треба радити а тамо је доста оних који неце да раде Од протеста и немира се не зиви Да сам исао на протесте неби зарадјивао и губио дане,ко год гоце радит зарадит це,не користите нецију смрт за своје појене

ОДГОВОРИТЕ
Name

те

07.05.2018 08:48

А шта радиш такав писмен, баш ме занима..

Name

да

07.05.2018 08:48

Да ниси министар?

Name

дрина

07.05.2018 08:39

Мектицу нетреба Давор да повлаци потезе него Ти за ста примас плату

ОДГОВОРИТЕ
Name

јован

07.05.2018 10:15

Мектиц за преседника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

08.05.2018 19:51

Ма демагогија за наивне народне масе...

Name

Дервента

07.05.2018 12:05

Мислим да резим нема храбрости да употријеби силу против народа,црвена секта врло добро зна да би тај цин био њихов крај прије октобра! Ја мислим да це резим појединацно нападати и застрасивати људе као сто пријете Давору Драгицевицу да це га привести или у слуцају хапсења Александра Глувица који је покусао да спријеци делозацију једне породице или казнама против цланова организације Рестарт Српска... Сто се тице убиства Давида Драгицевица мислим да це резим максимално одуговлацити истрагу у нади да це народ који трази правду отици са трга! Врх МУП-а је одан резиму и његова основна функција је застита резима од гладног,сиромасног народа,од радника који не добијају плату,пензионера који гладују са 200 км пензије,демобилисаних бораца и свих осталих оплацканих и осиромасених категорија становниства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

07.05.2018 12:25

Борислав Радовановиц поново издоминирао!!!! Драган Л. од муке је заврсио на апаратима! хттп://бориславрадовановиц.блогспот.де/2018/05/правда-за-давида-коме-пријети-драган.хтмл

ОДГОВОРИТЕ
Name

Резимлија добој

07.05.2018 13:12

Госп Мектицу послије ово милосевицке изјаве нектије бог у когаја невјерујем на помоци Упозорити Додика даце СДС пранити правду и истину је последња опомена овом силнику цувај се брате да не слетис с пута у малој бзини али на планираном мјесту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драги

07.05.2018 13:38

Волио бих да су избори сутра па да се све ово у оваквом формату заврши. Нека побједи ко буде имао више гласова. Само је једно сигурно да и једни и други промовишу подобне а не стручне и способне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

07.05.2018 13:40

Господину Мектицу,хвала Вам на подрсци! Сада се морамо сви окупити око Давора Драгицевица и групе Правда за Давида јер људи трпе сваки дан несносан притисак и пријетње сваке врсте од стране црвеног резима! Сто нас висе буде на тргу у 18 цасова због тога це резиму да се дизе коса на глави! Нека зна сваки граданин који изаде на трг Крајине да је самим цином свог изласка вец изврсио притисак на резим и на отудени центар моци у врху МУП-а који је загосподарио МУП-ом и сматра га својим власниством! Црвена секта је иструментализовала МУП и користи га као своју ударну песницу(батинаси,заститници црвене секте,заститници сектиног криминала) Сваки облик ненасилног отпора(Правда за Давида) таквом стању секту доводи до лудила и тјера је на ирационалне потезе хттп://www.ртвбн.цом/3906387/муп-рс-це-тузити-давидовог-оца- и јос хттп://www.ртвбн.цом/3906135/функционер-снсда-назвао-окупљања-за-давида-санаторијумом Резим је у паницном страху од окупљања градана и као сваки диктаторски резим покусаце да одбрани свој криминал и своје злоцине застрасивањем,пријетњама,уцјенама и као задњим цином насиљем над демонстрантима! Зато је од пресудне вазности да се сви у сто вецем броју окупимо око групе Правда за давида и тако одбранимо насе институције од злоупотреба црвене секте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

07.05.2018 16:51

Дајте нешто ново ово је већ застарило нове информације идите напред испред свих тренутно сте нај објективнији али дајте нове информације

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

07.05.2018 18:28

Мектицу прави ти је потез. На силу само силом.Нема друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас разума

07.05.2018 19:51

Не знате ни ко је тај младић био, ни шта се десило. Апсолутно ништа! А сви тражите правду. Не може правда да стигне онај моменат када неко жели, него када се истрага заврши. Ако не износиш чињенице, Мектићу, онда је то само пуко нагађање. Фино си то умотао, али није лијепо политизирати нечији смрт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Г

07.05.2018 21:09

Глас разума тренутно нема ни један политичар јер да имају разума и морала до сада би сви нерјешени случајеви уз слогу међу њима били рјешени и сви би код народа били у плусу и једном сложили народ и државу нормалну имали.

Name

Н

07.05.2018 20:55

Доста људи увлачити политику у овај случај немојмо се политички препуцавати преко смрти јадног дјетета и његових родитеља.Хајмо једном да се сложимо и да кажемо свако убиство мора бити расвјетљено и истина да се зна.Валда у нама има још доста људскости да можемо и хоћемо раздвоити жито од кукоља.Дајте већ једном да се боримо против свих видова криминала и да очувамо нашу дјецу и да помогнемо да се нерасвјетљени случајеви расвјетле и нека одговара ко је крив.Дајмо уразумимо се бојим се да је ово препуцавање нас нормалних људи прешло границе помозимо родитељима за име Бога свим у њиховој борби уа правду свима били Срби,Хрвати,Муслимани да знају како су им дјеца убијена и настрадала,дајте да та дјеца нађу Божји мир бар када нису живаа нека буду анђели.Правда за Давида и сву дјецу било кое вјере и исповјести они то заслужују од Бога.А Бог нека суди нај строжије ономе ко је учинио таква недјела нека их казни то је нај већа казна за недјела .Правда за све

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

07.05.2018 21:20

Људи данас сам први пут видјела Давидову главу односно слику са обдукције у 9 и30 минута јутрос цјели дан плачем треба сви да видите док невидите не може се бол описати ништа теже у животу нисам видјела за ово треба имати желудац и живце.Нађите и погледајте свеће бити јасно свима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драско

08.05.2018 09:52

Са оваквом опозицијом теско против власти мектицем и слицним.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЕРГИЈЕ

08.05.2018 17:01

Мектићу најбоље би било да се манеш политике. Имас одговорност јавне лицности и за поцетак ухапсиш пет шест криминалаца и покажеш да си ефикасан и да се не бавиш обарањем легалне власти преки мртвиг дјететаИ да изјавим Убице овог младића треба гонити на крај свијета и осудити их по Закону нек му је лака земља а злоцинце стигла казна Амин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеит

08.05.2018 20:12

Мислим да је добро што се Мектић огласио и направио је то у правом тренутку. Што се тиче СДС а, мораће допустити да се ријеше и она убиства која су почињена у њихово вријеме иначе ће прије отићи са власти него што сједу. Они немају право коментарисати ниједно убиство док не дигну глас против оног што је било раније. Овај скуп нема политичку боју, тражи се правда за Давида и за све остале, без разлике кад се то десило.

ОДГОВОРИТЕ