Nećemo dozvoliti da tučete narod!

Visoki funkcioner Srpske demokratske stranke Dragan Mektić dao je danas podršku Davoru Dragičeviću i grupi "Pravda za Davida" da istraju u traženju istine u vezi smrti dvadesetjednogodišnjeg Banjalučanina Davida Dragičevića.

Republika Srpska 06.05.2018 | 18:39
Nećemo dozvoliti da tučete narod!
"Stojimo iza svakog poteza koji povlači Davor Dragičević vezano za čitav ovaj događaj oko smrti njegovog sina. SDS u svakom smislu mu daje podršku i pružiće mu sve svoje resurse na raspolaganje ako policija krene na narod", kazao je Mektić za BN TV, reagujući na današnje saopštenje MUP RS da će podnijeti krivičnu prijavu protiv Davora Dragičevića.

"SDS će pozvati članstvo da zaštiti narod od ove brutalne vlasti koja želi silom da uguši ovaj pokret i da na taj način spriječi da se rasvijetli ovaj događaj", kazao je Mektić, koji je i ministar bezbjednosti BiH.

Mektić kaže da ovo što MUP RS prijeti krivičnim prijavama protiv naroda koji se okuplja u okviru grupe Pravda za Davida u Banjaluci, je očigledan znak da su vlasti RS izgubile svaku vrstu strpljenja i da su duboko počele da politizuju čitav ovaj događaj oko smrti Davida Dragičevića.

"U okupljanje naroda  oni vide političku prijetnju u čitavom skupu iako je to samo u pitanju rješavanje problema smrti jednog banjalučkog mladića za  kojeg se pretpostavlja da je i sam vrh MUP-a RS uvučen u čitav taj događaj ili je značajno dao doprinos da se ne rasvijetli ovaj slučaj", kazao je Mektić.

On je mišljenja da treba skinuti sve maske i ne obazirati se na te kvalifikacije, prije svega SNSD-a i političkog vrha RS, predsjednika Republike Srpske i predsjednika Vlade RS, da se ne smiju tome davati političke konotacije.

 "Na kraju, ovakva politika i ovakvo stanje i odnos politike prema ovakvoj vrsti događaja u RS je i doprinijelo da dođe do ovoga na ovakav način, da se slučaj ne rasvijetli, da se ovo tako zakomplikuje, tako da je počeo narod da reaguje", rekao je Mektić.

On smatra da iza, Davidovog oca, Davora Dragičevića, i iza ovog naroda i pokreta  "Pravda za Davida" treba i politički stati i u svakom drugom smislu dati podršku da istraju, jer očigledno da bez ovakvog pritiska i bez pritiska naroda na MUP RS ovaj se događaj neće ni rasvijetliti.

"Navodno postoje informacije da MUP RS se sprema da krene na narod koji se okuplja u Banjaluci, ja mogu odmah da kažem da će sigurno SDS, ukoliko policija krene na narod, pozvati svoje članstvo da stane uz narod i da branimo narod u Banjaluci od policije", kazao je Mektić.

Prema njegovim riječima, SDS stoji iza svakog poteza koji povlači Davor Dragičević vezano za čitav ovaj događaj oko smrti njegovog sina i u svakom smislu mu daju podršku i staviće sve svoje resurse na raspolaganje.

"Još jednom ponavljam da će ako policija krene na narod SDS pozvati članstvo da zaštiti narod od ove brutalne vlasti koja želi silom da uguši ovaj pokret i da na taj način spriječi da se rasvijetli ovaj događaj", kazao je Mektić.

Prema njegovim riječima, politika  se duboko umiješala u ovaj događaj tako što je spriječeno da se uradi jedna kvalitetna istraga i zbog toga što se, kako je naveo, Milorad Dodik drastično umiješao u u ovaj slučaj.

"Milorad Dodik se stavio na čelo istrage i on je mislio da će umiriti Davidovog oca i grupu "Pravda za Davida", te da će na taj način relavitizirati ovaj događaj, spustiti tenzije i da će se preko toga preći. Njima je sada najveći problem što se narod počeo okupljati", kazao je Mektić.

On je poručio da sa tog slučaja treba skinuti sve maske, stati uz narod, uz grupu "Pravda za Davida" kako bi se razriješio slučaj ubistva mladog Banjalučanina Davida Dragičevića.

BN TV

Komentari / 168

Ostavite komentar
Name

Bravo

06.05.2018 16:58

Bravo Srbine!

ODGOVORITE
Name

X

06.05.2018 17:01

Vrijeme je za skidanje rukavica, stara izreka: sa gospodom gospodski, sa....A zna se ko slavi Djurdjevdan pod satorom.

ODGOVORITE
Name

Pravda

06.05.2018 17:19

Bravo za Mektica, to je primjer ljudskog poteza!

Name

Sinj

06.05.2018 17:19

Na naš račun naravno

Name

Hmmm

06.05.2018 17:34

Ovo je klasicna politizavija od Mektica ovo nije dobro.

Name

neko

06.05.2018 17:35

Nesto slicne rece i Slobodan pa vidi sta se desi sa Srbijom.

Name

y

06.05.2018 17:42

Bravo Mektiću! Uz tebe je sav pošteni narod! Bio si i ostao ljudina!!! Ova oloč je uzela maha i hoće da nas rasele, pobiju i ponize. Rade kao ustaše za vrijeme svoje vladavine. Neće moći više narod pošten i normalan narod je progledao. Neće poštena policija na svoj narod. Dosta diktature ove vlasti!!!

Name

1

06.05.2018 17:53

PODRSKA DAVORU I NARODU GOLORUKOM.PODRSKA PRAVDI I POSTENJU,MEKTICU ZASTITI ISTINU I PRAVDU

Name

RE X

06.05.2018 18:03

Pojavljivanjem i porukom mektica ovo je kraj davorove igre sa banjalucanima-sad se ukopao i neka ide u sarajevo tamo je kao i mektic siguran.

Name

Re za hmmm

06.05.2018 18:08

A sta je policija nego politika. Ako policija ne radi kako treba i ako policija laze, zataskava, saucestvuje u zlocinu, sta drugo nego mijenjati politicu ciji je policija eksponent. Nisu disli na funkcije zato sto su pametni, vec zato sto ih je politika postavila.

Name

LLL

06.05.2018 18:18

Pošteni banjalučani su uz Davora. Neće oni njega napustiti. Opozicijo pomozi nam da riješimo ovo i da ne stojimo svaki dan na Trgu. Mnogo ste tolerisali ovoj bandi i niste dovoljno uradili jer da jeste ne bi se ovo dešavalo. Banda se osilila. Pravda i istina pobjeđuje!

Name

Igor

06.05.2018 18:25

Samo nemojte vi. Zapamtili smo i vasu vladavinu i kad je SDS i njegova DB pljackala po banjaluci, tukla izbjeglice da se nevracaju kuci da ti nenabrajam Mekticu. Nemojte sam nekao da me pogresno shvati i kaze da sam bot. Isti zlikovci su danas u SNSD-u kao i tada u SDS-u.

Name

re Igor

06.05.2018 18:43

Nije tako brate Igore. U opstinama gdje vlada sds je kao u Becu, Minhenu i Londonu. Nasa omladina ne ide u inostranstvo nego u opstine gdje vlada sds, cak u zadnje vrijeme dolazi i radna snaga iz EU.

Name

Re Igor

06.05.2018 18:55

Svaku nasu vlast obiljezile su slicne afere. Mozda je vrijeme da shvatimo da sa nama nije sve u redu. Vlast biramo iz svojih redova, tako sa svi smo g... Zalosno ali istinito.

Name

ništa

06.05.2018 18:55

Možda vama je sada jasnije zbog čega je Mektić govorio ono u vezi onih nabildanih beogradskih šminkera koji su bili na proslavi dana republike.Kome su oni paradairali,danu republike,ma ne oni su pozvani da plaše i zastrašuju narod,da nas prepadnu a ako treba i biju.Policija bi naravno opet na naredbu ministra samo nijemo gledala,a vrh policije ih štitio.

Name

Re Igor

06.05.2018 19:19

U pravu ste i vjerujem da ste iskreni i niste bot.Ali treba da znate, da sve to sto je u vrijeme SDS radila bivsa DB, dosta slicno danas rade strukture bliske SNSD,DNS,SP i US. Korumpirani kadrovi su pobjegli iz SDS, a u SDS su danas uglavnom ljudi koji SDS cjene iz ubjedjenja,koji od SDS ne ocekuju licnu korist, vec ocekuju da SDS krene na jedan normalan nacin sredjivati lose stanje u svim segmentima drustva.Danasnji SDS,oslobodjen od papaka, vodjen Vukotom Govedaricom,covjekom bez afera,cestitim i postenim,ima realan kapacitet da stvari pokrene u pozitivnom pravcu,sa sto je manje moguce kriminala,uzimanja para i slicno....Zato treba podrzati danasnji SDS. Danasnjem SDS nedostaje originalna ideja za razvoj privrede,ali te ideje uopste nema ni pozicija.Danasnji SDS je sigurno najpostenija i najcestitija partija,partija koja zaista zeli dobro ovom narodu,jer je tako legitimise njen predsjednik Vukota,kao covjek koji nije spreman na mesetarenje i kockanje u svom politickom zivotu.To su skontali kadrovi kao Tadic,Bojic,Banjac,Stevandic pa su otisli za parama i za vlascu.Podrska Vukoti i SDS!

Name

Krajina

06.05.2018 19:23

Šta kažeš Mekticu, da ćeš pozvati članstvo SDS-a da zaštitiš narod iz grupe Pravde za Davida? Baš me nasmija! Pa nas u grupi je oko 190 000. Za dan ćemo premašiti i članstvo SNSD-a. Pametnom dosta! Hvala ti, al čuvajte vi sebe!

Name

Annnaaa

06.05.2018 19:42

Zivio Mektic!

Name

Ministar re Pravda

06.05.2018 19:54

Govoris li iskreno ili kao clan sds-a? Sramota je ovo sto je uradio Mektic. Ovom izjavom samo nanosi stetu Davoru Dragicevicu i brobi za istinu. Ako mu je zaista stalo do istine i podraske Davoru, zasto institucije koje su u njegovoj nadleznosti nisu nista preduzele? Mektic je sada dokazao da je ljiga kojoj je ravan samo Lukac. Cetiri godine govori o hapsenju a nista nije uradio i sad na ovom tragicnom dogadjaju pokusava ugrabiti koji poen. Povraca mi se se od obojice.

Name

Crni!

06.05.2018 23:10

Svi imamo pravo na pravdu a Mektić navlači vodu na svoj mlin i trabunja po običaju, seljački, plitkoumno i rastrojeno! Iz pijeteta prema porodici pokojnog Davida, mektić nebi trebao da zakuvava seljačke fore i hvata poene za svoj nerad i nesposobnost.

Name

Ministre ,

07.05.2018 02:10

Ti sada samo potrazi gdje su pokradeni novci ,imas ti puno drugog nedovrsenoga posla "pusti ti sada to.

Name

Re: Hmmm

07.05.2018 06:53

"Ovo nije dobro", a za koga @Hmmm? Prepoznao si se???

Name

Re: Krajina

07.05.2018 06:58

@Krajina. Siguran sam da se ti zoves Tegeltija dok tako zboris, a svoje svrstavanje se u 190.000 je bacanje prasine u oci clanovima FB "Pravda za Davida". Prepoznat si crveni cmeru.

Name

Re:Ministar re Pravda

07.05.2018 07:11

Nemoj ti da se predstavljas kao advokat unesrecenog roditelja, bez njegovog dopustenja. Zna Davor sebi naci advokata i nasao je grupu koji mu ne traze novac (jer pripadaju FB "Pravda za Davida". Budi ti advokat vlasti, jer ona je pocinila zlocin (direktno ili indirektno). Ti nisi taj koji ozes pomoci i sam sebi!!!

Name

Ministar

07.05.2018 08:38

Za Re:Ministar re Pravda. Opet govori sds?

Name

Re re Krajina

07.05.2018 09:51

E nesrećni čovječe, iza imena "Krajina " je samohrana majka,nezaposlena,a ti se stidi svojih kvalifikacija. DodjI na Trg da vidiš ko sam. Dosta je meni i sds i snsd. Gadite mi se svi. A ova grupa Pravda za Davida je jedino mjesto kojem pripadam.

Name

xnxx

07.05.2018 10:46

Tačno bravo za Mektića, juče posle okupljanja kaže Davoru: '' Dobro je ovo vidiši da su morali dati saopštenje. Dodji sutra kod mene, znaš gdje da se dogovorim za dalje'', toliko o tome da nema politike u ovom okupljanju. Ja sam do sinoć bio vaku veče na Trgu ali od sinoć kada sam vidio PDP omladinu ne idem više???? NEMA POLITIKE

Name

Лија

09.05.2018 11:29

Браво Милошев..... Мектићу, ''нико не сме да вас бије, јер је са вама најјачи министар....

Name

Sa strane

06.05.2018 17:02

A, evo ga i pitomac Lenglija! Poziva li to ministar građane na nelojalnost institucijama RS? Od koga je veliki ministar za lafinu i prazna obećanja dobio mandat za to? Od građana RS nije, jer je u njoj pukao na izborima. A tek će da pukne!

ODGOVORITE
Name

Re PRAVDA

06.05.2018 17:45

MEKTIC prijeti a kome e ratovao sam za srpsku i protiv takvih kao mektic i borenovic koji pozivaju opet -trazili ste i imacete

Name

Sale

06.05.2018 17:46

Bravo mekticu lafe nisam tvoj fan ali samo napred ministre 100 godina napred teraj lopove

Name

Maf

06.05.2018 17:55

Procitaj jos jednom, pa se potrudi da shvatis sta je Mektic rekao. Ovaj put je bio jasan, iako mu to nije vrlina. A ti, bratac, kad procitas (nadam se da ci ti tvoj IQ omoguciti da shvatis) vidjeces da poziva pristalice SDS da brane da policija bije gradjane. Sta ti je nejasno ovdje? Po tebi policija smije da bije gradjane jer stoje na trgu i traze pravdu? Po kom to zakonu? Ni po kom naravno. Institucije postoje zbog naroda ( a ne pojedinaca) , a ne da biju narod. Ako biju narod onda i treba da budu srusene. Btw, pitomac Lenglija je Ceranic, savjetnik Dodika i dekan Fakulteta za bezbjednost. Mektic je pajser koji se eto cudom zatekao kao ministar bezbjednosti i nema nikakve veze ni sa CIA ni sa cim (sto je najgore ni sa cim). No cini mi se druze da ti ja ovo dzaba pisem. Ne dao ti Bog da ti se desi ovo sto se desilo Davoru. Vidio bih tvoje razmisljanje tada. Da ti npr komsija ubije dijete, raskomadao bi ga sjekirom pretpostavljam (obzirom na tvoj IQ) a ako bi ga neko ubio iz "institucija" ti bi rekao " ne smiju se rusiti institucije?

Name

Moravac Giga

06.05.2018 18:32

Botovi su tu Nervozni i jadni uplaseni Nema sad tenkova i IFORA PIC.... Vam Mate... Dosta mraka i Koreje S.

Name

SFOR

06.05.2018 18:58

Kad ste ujahali na vlast tenkovima SFORA valjala vam je ulica, zato vas hvata panika sada. Gospodo vasi strahovi su poravdani hahahaha

Name

Za Maf 06.05.2018 19:55

06.05.2018 21:15

Predrag Ceranic je zajedno sa Radovanom Grajicem po nalogu CIA isao da rusi repetitor na Kozari u cilju prestanka emitovanja radio stanice "Sveti Jovan" sa Pala, ciji program je uredjivala Donja Karadzic. Prilikom rusenja tog repetitora poginuo je jedan neduzni radnik obezbjedjenja (repetitora) i nikada niko za to nije odgovarao, pa ni Ceranic ni R.Grajic. To "dekan" fakulteta bezbjednosti nikada nije pominjao u svojim "kolumnama" koje pise na patriotskim sajtovima!

Name

In

06.05.2018 23:11

Za re x. Kad Mile ide porodici da smiri oca onda to nije politika ali kad se oglasi neko iz opozicije to je politika . Pa vlast je dovela do bunta naroda . Koliko su nas unistili koliko neresenih slucajeva bunt bi trebao biti i veci .

Name

Istok

07.05.2018 06:04

Mi borci RS smo pusku drzali i borili se za narod i Republiku. Boricemo se ponovo Mekticu, za narod i za pravdu. Za pravedan poredak i dostojanstvo medju gradjanima RS . Ovi su sve pokvarili , i vreme je da idu. Sam zovni Mekticu , ima potencijala u nama starima , a vjeruj i omladina je obrazovana na pravi nacin a ne ko ove SNSD fukare. Da napomenem . Poslije borbe ocekujem izjednacavanje SNSD-a sa Mafijom i njeno zabranjivanje. Sve clanove SNSD pozvadi na krivicnu odgovornost za svu ovu patnju koju su proizveli svojom nesavjesnoscu , lopovlukom , snishodljivoscu i neaktivnoscu na promovisanju pozitivnih ideja umesto segregacije koju provodi SNSD.

Name

Banja luka

06.05.2018 17:02

Hajd politikantu jedan ne izvaljuj gluposti...

ODGOVORITE
Name

Re banja Luka

06.05.2018 17:31

Svi Režimi u svijetu su pali a pašće i ovaj.Kriminal i korupcija izjeda društvo a ti se ismijavaš.

Name

Popokatapetl

06.05.2018 18:04

Aj ne baljezgaj papak!

Name

Tapija

06.05.2018 18:43

"Ne seri"

Name

Dr Pera

06.05.2018 19:16

Lik je morbidan koristi nesrecu da se reklamira

Name

Mrkonjic Grad

07.05.2018 10:12

Skoro 200 000 članova broji grupa Pravda za Davida. Najveći broj ljudi se bori protiv nepravde i ovog nakaradnog sistema. Većina ih je protiv vlasti! Ali to nikako ne znači da su za opoziciju. Čisto da se zna. Nama treba nova snaga, što nikako nisu ni trenutna vlast ni opozicija. Sve je to u 10 dkg. Već smo ih vidjeli. A i njihove imovinske kartone!

Name

Tuga

06.05.2018 17:04

Nije opozicija ni približno aktivna koliko bi morala biti.

ODGOVORITE
Name

Budimo realni

06.05.2018 17:35

Ovo su gradanski protesti. Nisu mjesto gdje ce Borenovic i Mektic pokusati dobiti glasove. Nazalost nista nije sveto.

Name

Julio

06.05.2018 18:47

Za budimo realni. U cemu je problem, ovo se tice svih gradjana, pa i politicara i svaki od njih treba da se izjasni i opredjeli. U svakom slucaju je plemenitije stati na stanu pravde i istine nego na stranu lazi i zlocina. 'Nek se vidi ko je vera, a ko nevera!"

Name

Čuj političari

06.05.2018 20:33

I Mektic i družina bi se isto ponašali da su oni u ovom trenutku na vlasti umjesto crvenih. Podrska za Davora, fuj za sve političare pozicije i opozicije.

Name

Re Budimo realni

06.05.2018 21:50

Mislim da su Borenovic i Mektic veliki ljudi i istinske patriote i da ima glasovi u ovom slucaju nisu bitni radi nekave licne koriste vec da bi pomogli u stvaranju normalne drzave ukojoj ce gradjani biti ravnopravni i sigurni. Vama iz SNSD-a su isprani mozgovi,a dobrano ste i dehumanizovani tako da niste ni svjesni da glasovi,moc i novac nosu sve u zivotu.postoje neke vece vrijednosti poput ljudskog zivota,prijatelja,dobrobiti svog naroda,postenja...

Name

Re:Čuj političari

07.05.2018 07:17

"I Mektic i druzina bi se isto ponasali..." Gospodine, ne mjerite po sebi. Ne "kaznjavajte" one koji bi se mozda isto ponasali, vec kaznjavajte one koji se nedolicno ponasaju-makar tko da su oni. Tako ce vasa "mjera" biti prava. Ovako, cutite i ne lupetajte!!!

Name

Meni

08.05.2018 13:19

Mekticu koristis nesrecu momka da bi se promoviso na tv

Name

Re

09.05.2018 04:08

Cuj poziva clansrvo SDS sta ako dodje clanstvo snsd.

Name

Zai Jian

06.05.2018 17:06

Tako je Mektiću. Tu je mjesto i Govedarici. Govedarica je jedina ličnost koja ima političku moć da pokrene masovnu borbu za političke promjene, jer ovo je politika, nego sta drugo?

ODGOVORITE
Name

Boxon

06.05.2018 17:28

hahahahaha. Daj još malo, baš si me nasmijao.

Name

sds

06.05.2018 17:42

Naprijed Sds..podrzavati ovaj skup..to ce nam donijeti glasove!

Name

@Boxton

06.05.2018 18:31

Ma opuštencija!

Name

Re sds

06.05.2018 18:49

Svi ste vi go... kad podrzavali ova smeca koja nisu sposobni na posten nacin dobit izbore vec na tragediji onog momka.pitanje za vas sds botove.sta je vredniji zivotu ovog momka od onog jedanaestogidisnjeg djecaka kojeg ubi clan sds i neodleza ni Dan u zatvoru.sto se tad Niko od vas neoglasi i neprotestira.stvarno Ste jadnici kad gledate kako je ko i od koga nastrado,a ne da svako dijete ima roditelje Koji ostaju zavijeno u crno.

Name

Zai Jian

06.05.2018 19:20

Crveni , nemoj se nervirati. Opusti se!

Name

Re: Boxon

07.05.2018 07:20

Zivis u oblacima... a trebao bi da znades da svaki oblak poslije kise-nestane. Valjda, toliko znades!??

Name

brančilo

08.05.2018 20:38

Mislim da se kaže ZNAŠ ,a ne (znadeš)

Name

Darwill

06.05.2018 17:06

"On je poručio da sa tog slučaja treba skinuti sve maske". Mislim da su nakon ovog saopštenja i skinute.

ODGOVORITE
Name

Ajde bradonja

06.05.2018 17:46

Dođi da nas rastjeraš!

Name

Darwill

06.05.2018 18:19

A jest ti i komentar i poruka u vražiju mater. Baš si frajer, nema šta. Prvo, nisi uopšte pročitao tekst i poruke u njemu koje su maltene poziv na građanski rat. A drugi nisi pročitao ni moj komentar ili ga ne razumiješ. Da si skontao i jedno i drugo nebi tako ni pisao.

Name

hare

06.05.2018 21:16

Upravu si Darwill, Mektic ima nekih informacija ali ne moze nista, morale bi se umjesati drzavne policijske agecije.Tad bi Dodik digo toliku buku da pitaj Boga gdje bi to odvelo.Jedini nacin je ovo okupljanja i na takav nacin traziti istinu.

Name

Zai Jian

06.05.2018 21:54

Samo ti dođi care i ne boj se rata.

Name

In

06.05.2018 23:17

Za sds. Nisi ti nikakav sds ti si snsd-ov sendvicar mislis na ovakav nacin oceniti sds , bruko ljudska tvoja sekta izvlaci korist za sebe na nesrecama i tragediji naroda. Za tvoju informaciju drugito tako nerade

Name

Bk

06.05.2018 17:12

Konačno!

ODGOVORITE
Name

i ja kazem

06.05.2018 17:26

Konacno svi vide ko organizuje i podstrekava ljude na trgu! Ma sram vas bilo!

Name

Goran

06.05.2018 18:11

Za i ja kazem. Niko ne podstrekava narod, narod je podstreknula policija i vladajuca politika da izadje na ulicu. A ovi opozicioni politicari staju u zastitu naroda i u gard policiji. U cemu je problem?

Name

re

06.05.2018 18:17

Za ovog "i ja kažem" Tvoj komentar ako sam dobro razumio je da je sramota podržavati oca koji je na krajnje sumnjiv način izgubio sina. Koliko obraza s' tvoje strane, alal ti vera. Da li imaš potomke to ja neznam, ako ih imaš stidet će te se sigurno. Koji to sve i šta vide je samo stvar viđenja pojedinca. Ja ono što vidim je da je skup iz dana u dan sve veći, ili ćeš reći da to BN danas na Đurđev-dan pravi montažu. Nadam se da imaš toliko soli u glavi da za sličnom glupošću nećeš potegnuti. U svakom slučaju što "puna istina" o ovome ne izađe na vidjelo što pre time će tenzije da jačaju, a to ni meni ni tebi, po najmanje Davoru nije potrebno. Pravda za Davida, a SDS-u hvala na iskrenom upozorenju onima koji odlučuju o našim sudbinama kuda ovo može da odvede.

Name

lwrst

07.05.2018 15:30

Dole kriminalna vlada!

Name

Pravda

06.05.2018 17:21

Tako je SDS-ovci. Uz narod. Živela demokratija.

ODGOVORITE
Name

re pravda

07.05.2018 04:38

Tako je,sta botovi,Miletova poseta porodici,sahrana,ispred tuzilastva nije politika i predizborna igra snsd.Nije to posao predsednika

Name

Buba

06.05.2018 17:27

Vrijeme je da se prestane raditi za kriminalce Jbt pa kupili su policiju i cijeli vrh, pa zato se vlast i boji nesto reci jer onda će njihova djeca završiti u potoku !

ODGOVORITE
Name

vjernik

06.05.2018 17:34

Bravo Mekticu! Zastiti narod,ko zu Davora nije na trgu srcem i dusom,covjek nije.

ODGOVORITE
Name

RE VJERNIK

06.05.2018 18:25

Pa mektic nije mogao zastititi vucica u srebrnici vec ga spasio mup srpske a vucic to ne zaboravlja.

Name

rere vjernik

06.05.2018 20:42

Imas li dijete,ako Boga znas,za dusu te ne pitam,ZNAM.

Name

RS

06.05.2018 17:43

Dosta si ti SDS unistio, a sada ga uvlacis u pravljenje nemira. Banjalucani koji su uz Davora, kada vide da se ti javljas okrenuce se uz rezim.

ODGOVORITE
Name

SDS BL

06.05.2018 18:38

Clan sam SDSa. Kada su bile poplave u RS, SDS je pozvao clanstvo da donira novac za poplavljene i odazvao sam se. Necemo dozvoliti ni sada da ljudi koji traze pravdu da budu na bilo koji nacin ugrozeni! To je ispravno i tako cemo postupiti, pa iako zbog toga izgubili izbore!

Name

Risto

06.05.2018 18:52

Hoce, hoce, evo gledam sa prozora Banjalucani u kolonoama trce i lete režimu.

Name

Turboskara

06.05.2018 17:44

Svaka čast Mektiču.

ODGOVORITE
Name

VRBAS

06.05.2018 17:46

Pravda za Davida ✊. Dole rezim

ODGOVORITE
Name

Helena

06.05.2018 17:59

Nažalost olinjalog mileta i njegovih bjesnih pasa, iza Pokreta PRAVDA ZA DAVIDA stoje žene, žene Majke koje štite svoju djecu, a to je neoboriv bedem. .......Bolje da nje.čačkao gdje mu mjesto nije, a jos bolje da se sad sva opozicija i partijska i nepartijska svom silom i logistikom, uključi i pomete autokratu i nesnosni autokratski rezim.

ODGOVORITE
Name

Re

06.05.2018 18:32

Večeras se vidjelo ko stoji iza pokreta. Mektić koji izjavom poziva na građanski rat. Borenović. Gotovo je sa "nezavisnim protestima". Neko se tu debelo igra sa vatrom, a jadnog oca su samo izmanipulisali.

Name

RE RE

06.05.2018 19:10

Ajd poltronu ako opozicija pobjedi okrenućeš ploču. Nisu nama samo ovi lopovi na vlasti uskratili mogućnost da živimo bolje, nego prije svega vi POLTRONČINE KOJE U ŽIVOTU NIŠTA DRUGO NISTE NAUČILI RADITI NEGO ULIZIVATI SE.TO JE JEDINA VAŠA VJEŠTINA!VI STE SAMO ZA ŽALIT JER NEMATE SVOJE JA, GUBITE SVOJE MIŠLJENJE I IDENTITET DA BI IMALI NEKU SIGURNOST U ŽIVOTU.

Name

re re

06.05.2018 19:43

Mektic poziva na odbranu pravde i istine, a vi koji to ne zelite prijetite gradjanskim sukobima. Narod je sila, narod je moc, ubice ceka vas pravda.

Name

Petar

06.05.2018 18:05

Bravo Mekticu nas kako izgleda jedini pošteni policajac!

ODGOVORITE
Name

borac

06.05.2018 18:07

Bravo Mekticu.

ODGOVORITE
Name

Moli

06.05.2018 18:12

Mislim da bi gosn. MEKTIĆ kao "vrhunski" stručnjak trebao da pomogne MUP - u RS da riješi ovaj slučaj a ne da poziva narod da sruši MUP REPUBLIKE SRPSKE sam zato što on nije na njegovom čelu.

ODGOVORITE
Name

Zora

06.05.2018 18:55

Da pomogne Mupu? U cemu? Da nastave i dalje lagati? Da nastave i dalje plasirati tezu" potukao se, pojeo burek, opljackao kucu, skocio u potok i ubio se"? Nije Mektic hostapler da pomaze u sakrivanju zlocina.

Name

Moli

06.05.2018 19:59

Naravno da "pomogne" ne može bitno je da pomaže Bakiru . Dabro je da on ne pomaže jer je jadno što iskorišćavaju smrt tog dečaka i njegove porodice treba da ga je SRAMOTA!!!!!!

Name

Ja

06.05.2018 21:54

Ma mektic nezna sta lupa vise, covjek je prolupo od mrznje prema Dodiku, a to Dodiku pomaze Gde normalan co jek moze pozivati da sw narod izmedju sebe tuce Zlo mi je od Mektica

Name

Za Mektica

07.05.2018 05:44

Gospodine Mekticu, samo naprijed - rusi lopove!

Name

Moli

06.05.2018 18:13

Nadam se samo da nismo zaboravili vladavinu SDS!!!!!

ODGOVORITE
Name

Mislim da

06.05.2018 19:54

SA OVOM VLADAVINOM SE NE MOZE NI JEDNA POREDITI...

Name

Za Moli

07.05.2018 05:56

Moli, nismo zaboravili 90-te godine, kad smo sa SDS-om na celu vojevali, i stvarali Republiku Srpsku. Nismo zaboravili ni da su danasnji 'vladari' tada zivjeli daleko od RS, i bogatili se na našoj nesreci, a danas pokušavaju da nas ubijede da su oni zasluzni za nastanak Republike Srpske,i da bi ista sa njihovim odlaskom mogla nestati!

Name

xyx

06.05.2018 18:13

Mekticu isti si kao i vlast samo skupljate poene, stoko koristite mrtvo dijete u izbornu kampanju! Kojeg kriminalca si ti hapsio samo laprdas!

ODGOVORITE
Name

Za Mektica

07.05.2018 05:58

Bravo gospodine Mekticu, samo naprijed!

Name

Goran

06.05.2018 18:30

Pada vlada, vlada pada. Bice veselo u oktobru.

ODGOVORITE
Name

Mladen

06.05.2018 18:34

Svaka čast Mektiću, Govedarici, Borenoviću i Čaviću. To su jedini političari koji su bez politikanstva dali podršku Davidovom ocu i grupi ljudi koji ga prate.

ODGOVORITE
Name

E moj prijatelju

06.05.2018 18:51

Ej naivni čovječe,Mladene......

Name

re mladen

06.05.2018 19:38

Ala brate šta reče i živ osta

Name

Slobodan Milošević

06.05.2018 18:35

Nesme niko da vas bije !!

ODGOVORITE
Name

Darko Miha

06.05.2018 18:39

Još samo treba da režim organizuje kontramitng zaposlenih u javnim preduzećima baš na Trgu Krajine i to u 18 časova

ODGOVORITE
Name

Zika.

06.05.2018 18:40

Ja i mnogi borili smo se za nasu Republiku pet godina pod Srbskom Zastavom sa cetiti s, necemo dozvoliti crvenoj bagri da se izivljava nad napacenim natodom. Pokrali su sve sta su stigli sad bi i da tuku narod radi ostajanja na vlasti. E taj film necemo gledati. Pravda i Istina ce da trijumfuje.

ODGOVORITE
Name

re

06.05.2018 19:39

A kako to da si ti ratovao 5 godina a rat trajao 3 i po godine

Name

damir

06.05.2018 23:58

Pa godinu i po se pripremao

Name

Re Zika

07.05.2018 13:33

Pripremao se, valjalo je hodat i uzimat oruzje od muslimana da se ne mogu braniti.

Name

Матија

07.05.2018 16:14

Мислите да неби изашли на контра митинг из зграде владе би сви кои раде у влади и при влади јер завоси од радног мјеста која су купљена у влади која коштају од чистачице10.000до администрације од20.000 хиљада км да би то сачували образ би продали за гуз.то је бар познато.

Name

Mektic je bog

06.05.2018 18:42

Kupio me danas do groba

ODGOVORITE
Name

Ukog

06.05.2018 18:44

Maktic je na ratistu bio a ne na trgu. To je sasvim normalno. SVE JE TO NORMALNO

ODGOVORITE
Name

Mara

06.05.2018 18:45

Svaka čast Dragane! Ovo više nije pitanje politike, ovo je pitanje golog opstanka. Institucije RS ruše oni koji su ih kriminizovali,a Davor te iste institucije štiti

ODGOVORITE
Name

Pravda!

06.05.2018 18:52

Danas je pao rezim Mile Dodika!

ODGOVORITE
Name

Goran Kosovac

06.05.2018 18:57

Svima je jasno da je režim potpuno izgubio kompas pa da li su normalni da nakon svega još i prijete Davoru Dragičeviću i još misle da će im to proći

ODGOVORITE
Name

Q

06.05.2018 19:25

Pravda za Davida ! Ali ti Mekticu si mi dojadio! Uradi nesto konkretno mani pricu.

ODGOVORITE
Name

UHAPSITI

06.05.2018 19:32

ODMAH meketica. Pozivanje na nered i sprecavanje rad regularnih institucija REPUBLIKE SRPSKE. Nece niko dozvoliti da saka fukara rusi REPUBLIKUN SRPSKU.

ODGOVORITE
Name

Boki

06.05.2018 19:36

Tooo Mekta uvijek uz narod i za istinu i pravdu.

ODGOVORITE
Name

Racionalista

06.05.2018 19:37

Uz svo dužno uvažavanje, ovo je tako opasan javni istup i bukvalno poziv na rušenje institucija - čuj "članovi SDS-a će braniti narod od policije"...ovo postaje najgori mogući rijaliti i nek' nam je svima Bog na pomoći sa političarima ovako oskudnih mentalnih mogućnosti...

ODGOVORITE
Name

Серб

06.05.2018 21:48

Твој коментар говори о теби ирационални а ви који гласаште за ову багру црвену гори сте од њих Мектићу уз народ.

Name

xyz

06.05.2018 22:33

Za koga da glasam ako nemam ni jednu stranačku kartu ?

Name

Kanada Re, Racionalista

07.05.2018 04:06

Uz iskreno postovanje tvog misljenja samo bih postavio pitanje: zar u RS postoje institucije ?

Name

Re Kanada

07.05.2018 07:43

Kanada ne lupaj. Normalno da postoje institucije ali njih ne čine pojedinci. Šta nam pametuješ svako malo. Ti kao da si popio svu pamet of svijet.

Name

JANKO

06.05.2018 19:40

Vukota ogradi se od Mektica. Covjek je strani placenik

ODGOVORITE
Name

tata

06.05.2018 20:13

Tata ti je plaćenik smradu.

Name

Kiki

06.05.2018 19:53

Mekticu ,a prepiske da se ukloni tuziteljica da se potplati svjedok koji si jazavac

ODGOVORITE
Name

re Kiki

06.05.2018 20:41

Kakve crne prepiske crni kukavče? Je li one sa RTRS?

Name

BOBA

06.05.2018 19:58

NAJŽALOSNIJE U SVEMU JE DA UBIJEN MLADIĆ OD 21.GOD.NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN KAO U HOROR FILMU, TAKA DA JE SVE JASNO KAO DAN.SVE PRIČE SU SUVIŠNE SAMO JE JEDNA BITNA KO JE UBICA DAVIDA DRAGIČEVIĆA..SVI KOJI MISLE DRUGAČIJE NEMAJU EMOCIJA I NISU LJUDI .PRAVDA ZA DAVIDA.

ODGOVORITE
Name

xyz

06.05.2018 22:38

"Sve je jasno ko dan", samo još ne znamo da li je dečko ubijen ili je nesretni slučaj u pitanju .Žao mi i njega i porodice ,šta drugo da kažem. Mislim drugačije ,čovjek sam i imam emocije ! Šta ćemo sada ?

Name

Zoko

06.05.2018 20:05

Svaka čast gospodine Mekticu.Svi pošteni ljudi u B.luci su uz tebe.

ODGOVORITE
Name

kosta

07.05.2018 05:54

Ja nisam .

Name

Wodolija za Kosta

07.05.2018 10:39

Pa i ne odnosi se na tebe....gore piše svi posteni....

Name

BOBA

06.05.2018 20:15

IZVINJAVAM SE ZBOG PISANIH GREŠAKA. PRORADILE SU MI EMOCIJE.PRAVDA ZA DAVIDA.

ODGOVORITE
Name

narod

06.05.2018 20:52

Bjezite krvnici,sa ovog casnog portala.Po vasim portalima se vide crvene mrlje od vasih krvavih ruku.Zivio Mektic!

ODGOVORITE
Name

AMG

06.05.2018 21:05

Gdje su sad oni smradovi sto pisase da nije politicki obojeno ovo.

ODGOVORITE
Name

Pravda

06.05.2018 21:27

Mektiću bravo. Pravi potez u situaciji kada je djelimično grupa za Davida umorna i iscrpljena od svakodnevne podrške, a u situaciji kada su iz policije počeli i da prijete hapšenjem pojedinaca iz grupe, pa i ocu pokojnog Davida, što je zaista neshvatljivo i nezamislivo. Zbog toga opozicija treba da stane na stranu pravde. Sad ja ikad u protivnom će ispasti da je opozicija kao i vlast i da nema između njih nikakve razlike. Zato bravo za g-dina Mektića. Ovaj slučaj, kao i svi predhodni nerasvijetljeni slučajevi ne smiju proći nekažnjeno. Mektiću naprijed!

ODGOVORITE
Name

n

06.05.2018 21:36

Od prvog dana zeleni su podržali opravdane proteste. Nismo htjeli dalje da se miješamo da ne bi neko rekao da na muci ovih roditelja i svih drugih roditelja ne sakupljamo bolesne političke poene. Apsolutno kao čovjek razumijem da opozicija podržava ovaj dostojanstven skup, razumijem i da to koriste za širenje narodnog nezadovoljstva.Ništa to nije, da je Mile na njihovom mjestu, davno bi to bilo radikalizovano, ovi su još kao male mace. To su činj3enice.

ODGOVORITE
Name

Xxx

06.05.2018 22:06

Stetocino ifiotska.

ODGOVORITE
Name

Njofra

06.05.2018 22:07

Sramim se sto sam sribin zbog vakog srbina.

ODGOVORITE
Name

Jeca

07.05.2018 05:23

Pa i nisi srbin,da jesi onda bi napisao da se stidis a ne sramis.Pravda za Davida.

Name

In

06.05.2018 23:07

Svi cemo se odazvati pozivu jer i clanstvo sds je narod . Pravda za Davida.

ODGOVORITE
Name

Kako

07.05.2018 08:12

Koje clanstvo, osipa te se kao macka kad se linja

Name

Bravo

07.05.2018 01:59

Ovaj čovjek zna biti ovakav i onakav, ali za ovo, SVAKA ČAST!

ODGOVORITE
Name

pravda stize

07.05.2018 03:07

Svaka ti cast Dragane Mekticu tisi covek i ljudina kojoj prestoji funkcija koju obavljas postovanje kadate nemogu ni vlast kupiti nitise bojis ni vlasti iakoti prjete tim neces dase predas zelimti srecu u zivotu i radu samo takav ostani i nemoj date vlast kupi za sitne judine srebrenjake

ODGOVORITE
Name

bibi

07.05.2018 04:21

Citajuci ove komentara vidim dasmo jako niskog obrazovanja.Da institucije rade svoj posao nebi bilo protesta a protesti nastaju nezadovoljstvom i neradom institucija.Djecak je ubijen i bacen u potok.Zasto se ne otkriju lica koja su se tukla sa djecakom,ispade dase sam polomio i odsetao 1.5km i okliznuo se u potok.Jasno je ko dan daje ubijen i bacen.Ali nerazumijem kakve ovo veze ima sa tim kose pojavi na trgu da protestuje za nerad institucija koje su debelo placene od ovoga naroda a ne da sakrivaju i zataskavaju kriminal koji se desava u RS.Kako je moguce , pitanje za Rajka Vasica i Milana Tukica da vs dvojica potpuno bezvezni likova dajete nake ruzne komentare a niti jedna kritiks na rad mupa tuzilastva i niti jednom dase oglasi Premijerka.Direktno pitanje za vas dbojicu koliko ste novca potrosili od ovoga naroda kada branite nesto stoje nezamislivo dase moze zabraniti.Jos jedno pitanje za ova dva umna covjeka kako je moguce da predsjednik u Zvorniku kaze dace ukinuti sud.Zasto otome nepisete i nekomentarisete znate da od toga nema nista,ali tako jednu bahatu izjavu da da predsjednik mjesne zajednice bilabi smjesna a ne RSa.Svi objavljuju nemijesati politiku kako dase rijesi ako nebude pritiska i bunta naroda za nerad.

ODGOVORITE
Name

Grga

07.05.2018 06:10

Mekticu, narod koji je zeljan slobode, za sebe i za svoju djecu, daje VAM punu podrsku. Za desavanje naroda kriva je vlast, koju je "izglasao" narod, pa toj vlasti, jer se odrodila od naroda, treba kazati DOVIDJENJA. Jer to nije narodna vlasat. Pravda za Davida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Марија

07.05.2018 06:43

Доста је било сијања страха треба да се бојим своје полиције,полиција треба да служи народу а не да је се народ бои.Треба сви нечасни људи да оду из полиције,да се ријеши сав организовани лриминал у полицији да овај народ слободно дише.Када се обратим полицајцу за нешто да ми помогне не да се бојим хоћу ли добити батине од њих и да виде да нисам конзумирала какву дрогу коју они растурају.Нека иду сви неподобни и из правосуђа они што се поткупљују а има их пуно знасе косу.Правда за све правда за Давида.

ODGOVORITE
Name

Stane

07.05.2018 08:06

Oprezno sa Policijom,sudstvom,pošto kod nas sude po scenariju..Kadija te tuži-sudi Govorim iz iskustva,kao žrtva,pomahnitalog režima Ende der Chat-Unterhaltung

Name

Матија

07.05.2018 16:25

Ма боли ме уво више шта може бити у овој рупи од живота,сваки дан занешто стријепим,у рату сам морала гледати и слушати свашта сада само слушам прелијевање из шупљег у празно.Живот сам потрошила и излозала у овој земљи дјецу школовала низашто да напусте државу да стријепим хоћели доћи кући живи,ништа нисам украла немам кућу немам стан упркос што и ја и супруг радимо у добрим фирмама. Немам ни бицикл крпим дан за даном дјецу научила поштењу.Шта ће самном бити није битно некад кажем нај боље је ономе ко је умро негледа ово зло очима својим правде нема а сви је чекамо.

Name

Марија

07.05.2018 07:28

Да ли је ово господо правда ти можеш да живиш ја не могу ни моје дјете,да ли неко има право на овом свијету некоме да одузме живот и да га осуди на смрт.Варате се нем само Бог је мјеродаван ви нисте Богови већ обични смртници коима ће бит суђено од људи и Бога. Господин Мектић има право да свима саспе остину у очи јер није ни у рату био кукавица био је частан човјек као и сада човјек из народа а народ је заборавио како треба изгледати часно слушајући хипнозу ове власти и мисле добро је имам за хљеб довољно је имам пиштољ од власти лако је окинути и убити отићи напити се и заборавити шта је било.Није господо смрт у рату је била нешто друго бранио си се од непријатеља друге вјере да те не убије а сада се бранимо од самих себе док други уживају гледајући како срби србе убијају и ликују што нас је сваки дан све мање.Борци кои сте дали руке ,ноге дјелове тјела породице погинулих отворите очи знате шта сте изгубили у рату а гледајте шта губимо у миру нашу дјецу јесте се за то борили размислите добро браните част ових родитеља што су изгубили дјецу у миру од руке криминала.

ODGOVORITE
Name

Jojo

07.05.2018 07:57

Odoh zaraditi 50km,kanite se protesta treba raditi a tamo je dosta onih koji nece da rade Od protesta i nemira se ne zivi Da sam isao na proteste nebi zaradjivao i gubio dane,ko god goce radit zaradit ce,ne koristite neciju smrt za svoje pojene

ODGOVORITE
Name

te

07.05.2018 08:48

A šta radiš takav pismen, baš me zanima..

Name

da

07.05.2018 08:48

Da nisi ministar?

Name

drina

07.05.2018 08:39

Mekticu netreba Davor da povlaci poteze nego Ti za sta primas platu

ODGOVORITE
Name

jovan

07.05.2018 10:15

Mektic za presednika.

ODGOVORITE
Name

S

08.05.2018 19:51

Ma demagogija za naivne narodne mase...

Name

Derventa

07.05.2018 12:05

Mislim da rezim nema hrabrosti da upotrijebi silu protiv naroda,crvena sekta vrlo dobro zna da bi taj cin bio njihov kraj prije oktobra! Ja mislim da ce rezim pojedinacno napadati i zastrasivati ljude kao sto prijete Davoru Dragicevicu da ce ga privesti ili u slucaju hapsenja Aleksandra Gluvica koji je pokusao da sprijeci delozaciju jedne porodice ili kaznama protiv clanova organizacije Restart Srpska... Sto se tice ubistva Davida Dragicevica mislim da ce rezim maksimalno odugovlaciti istragu u nadi da ce narod koji trazi pravdu otici sa trga! Vrh MUP-a je odan rezimu i njegova osnovna funkcija je zastita rezima od gladnog,siromasnog naroda,od radnika koji ne dobijaju platu,penzionera koji gladuju sa 200 km penzije,demobilisanih boraca i svih ostalih oplackanih i osiromasenih kategorija stanovnistva!

ODGOVORITE
Name

Derventa

07.05.2018 12:25

Borislav Radovanovic ponovo izdominirao!!!! Dragan L. od muke je zavrsio na aparatima! http://borislavradovanovic.blogspot.de/2018/05/pravda-za-davida-kome-prijeti-dragan.html

ODGOVORITE
Name

Rezimlija doboj

07.05.2018 13:12

Gosp Mekticu poslije ovo milosevicke izjave nektije bog u kogaja nevjerujem na pomoci Upozoriti Dodika dace SDS praniti pravdu i istinu je poslednja opomena ovom silniku cuvaj se brate da ne sletis s puta u maloj bzini ali na planiranom mjestu

ODGOVORITE
Name

Драги

07.05.2018 13:38

Волио бих да су избори сутра па да се све ово у оваквом формату заврши. Нека побједи ко буде имао више гласова. Само је једно сигурно да и једни и други промовишу подобне а не стручне и способне.

ODGOVORITE
Name

Derventa

07.05.2018 13:40

Gospodinu Mekticu,hvala Vam na podrsci! Sada se moramo svi okupiti oko Davora Dragicevica i grupe Pravda za Davida jer ljudi trpe svaki dan nesnosan pritisak i prijetnje svake vrste od strane crvenog rezima! Sto nas vise bude na trgu u 18 casova zbog toga ce rezimu da se dize kosa na glavi! Neka zna svaki gradanin koji izade na trg Krajine da je samim cinom svog izlaska vec izvrsio pritisak na rezim i na otudeni centar moci u vrhu MUP-a koji je zagospodario MUP-om i smatra ga svojim vlasnistvom! Crvena sekta je istrumentalizovala MUP i koristi ga kao svoju udarnu pesnicu(batinasi,zastitnici crvene sekte,zastitnici sektinog kriminala) Svaki oblik nenasilnog otpora(Pravda za Davida) takvom stanju sektu dovodi do ludila i tjera je na iracionalne poteze http://www.rtvbn.com/3906387/mup-rs-ce-tuziti-davidovog-oca- i jos http://www.rtvbn.com/3906135/funkcioner-snsda-nazvao-okupljanja-za-davida-sanatorijumom Rezim je u panicnom strahu od okupljanja gradana i kao svaki diktatorski rezim pokusace da odbrani svoj kriminal i svoje zlocine zastrasivanjem,prijetnjama,ucjenama i kao zadnjim cinom nasiljem nad demonstrantima! Zato je od presudne vaznosti da se svi u sto vecem broju okupimo oko grupe Pravda za davida i tako odbranimo nase institucije od zloupotreba crvene sekte!

ODGOVORITE
Name

Н

07.05.2018 16:51

Дајте нешто ново ово је већ застарило нове информације идите напред испред свих тренутно сте нај објективнији али дајте нове информације

ODGOVORITE
Name

Mila

07.05.2018 18:28

Mekticu pravi ti je potez. Na silu samo silom.Nema druge.

ODGOVORITE
Name

Glas razuma

07.05.2018 19:51

Ne znate ni ko je taj mladić bio, ni šta se desilo. Apsolutno ništa! A svi tražite pravdu. Ne može pravda da stigne onaj momenat kada neko želi, nego kada se istraga završi. Ako ne iznosiš činjenice, Mektiću, onda je to samo puko nagađanje. Fino si to umotao, ali nije lijepo politizirati nečiji smrt.

ODGOVORITE
Name

Г

07.05.2018 21:09

Глас разума тренутно нема ни један политичар јер да имају разума и морала до сада би сви нерјешени случајеви уз слогу међу њима били рјешени и сви би код народа били у плусу и једном сложили народ и државу нормалну имали.

Name

Н

07.05.2018 20:55

Доста људи увлачити политику у овај случај немојмо се политички препуцавати преко смрти јадног дјетета и његових родитеља.Хајмо једном да се сложимо и да кажемо свако убиство мора бити расвјетљено и истина да се зна.Валда у нама има још доста људскости да можемо и хоћемо раздвоити жито од кукоља.Дајте већ једном да се боримо против свих видова криминала и да очувамо нашу дјецу и да помогнемо да се нерасвјетљени случајеви расвјетле и нека одговара ко је крив.Дајмо уразумимо се бојим се да је ово препуцавање нас нормалних људи прешло границе помозимо родитељима за име Бога свим у њиховој борби уа правду свима били Срби,Хрвати,Муслимани да знају како су им дјеца убијена и настрадала,дајте да та дјеца нађу Божји мир бар када нису живаа нека буду анђели.Правда за Давида и сву дјецу било кое вјере и исповјести они то заслужују од Бога.А Бог нека суди нај строжије ономе ко је учинио таква недјела нека их казни то је нај већа казна за недјела .Правда за све

ODGOVORITE
Name

Н

07.05.2018 21:20

Људи данас сам први пут видјела Давидову главу односно слику са обдукције у 9 и30 минута јутрос цјели дан плачем треба сви да видите док невидите не може се бол описати ништа теже у животу нисам видјела за ово треба имати желудац и живце.Нађите и погледајте свеће бити јасно свима.

ODGOVORITE
Name

drasko

08.05.2018 09:52

Sa ovakvom opozicijom tesko protiv vlasti mekticem i slicnim.

ODGOVORITE
Name

SERGIJE

08.05.2018 17:01

Mektiću najbolje bi bilo da se maneš politike. Imas odgovornost javne licnosti i za pocetak uhapsiš pet šest kriminalaca i pokažeš da si efikasan i da se ne baviš obaranjem legalne vlasti preki mrtvig djetetaI da izjavim Ubice ovog mladića treba goniti na kraj svijeta i osuditi ih po Zakonu nek mu je laka zemlja a zlocince stigla kazna Amin

ODGOVORITE
Name

Zeit

08.05.2018 20:12

Mislim da je dobro što se Mektić oglasio i napravio je to u pravom trenutku. Što se tiče SDS a, moraće dopustiti da se riješe i ona ubistva koja su počinjena u njihovo vrijeme inače će prije otići sa vlasti nego što sjedu. Oni nemaju pravo komentarisati nijedno ubistvo dok ne dignu glas protiv onog što je bilo ranije. Ovaj skup nema političku boju, traži se pravda za Davida i za sve ostale, bez razlike kad se to desilo.

ODGOVORITE