Само се насмијао: Најбоље да сам крив и за Салаха!

Ко је крив за лошу процену у случају Мохамеда Салаха? Жозе Мурињо се већ оградио, сада и Антонио Конте. . .

Фудбал 05.05.2018 | 08:15
Само се насмијао: Најбоље да сам крив и за Салаха!
Мохамед Салах игра сезону животу у Ливерпулу, а овог викенда имаће шансу да се реваншира и свом бившем клубу Челсију који није показао довољно стрпљења за њега.

Феноменални Египћанин стигао је у Челси у зиму 2014. године када је менаџер клуба био Жозе Мурињо, међутим Португалац, код кога Салах није често добијао шансу, се већ оградио рекавши да га он ЈЕСТЕ довео, али да га није продао.

Због тога су се рефлектори усмерили у Антонија Контеа, Мурињовог наследника на "Бриџу", који је стигао лета 2016. године баш када је Салах напустио "Бриџ" и отишао у Рому.

Ипак, и он каже да није имао утицај на трансфер.

"Не, никакав утицај нисам имао о томе. Никад нисмо ни причали о Салаху јер је ситуација била јасна, нико ме ништа није питао за њега", казао је Антонио Конте, па се насмејао:

"Немојте да сам и за то одговоран, и овако имам свега преко главе!"

И ова реченица Италијана потврђује да је много "ветрова" у Челсију и да се менаџер не пита за много тога, а сличан саркастичан одговор Конте је имао и када су се "плавци" летос решили Немање Матића пошто су добили богату понуду из Јунајтеда.

Салах је после годину дана проведених у Лондону позајмљен Фјорентини у зиму 2015. године, а након одличне сезоне стигао је и до Роме која га је позајмила са опцијом откупа, па тако Конте није могао у последњи час да реагује и поништи овај већ договорени споразум.

Имперсионирао је у "вучици", а још више у Ливерпулу ове сезоне са 43 гола...

"Мислим да је ова сезона за Салха фантастичана. Причамо о веома добром играчу, знао сам га још кад је играо у Италији, али било је тешко предвидети да ће баш овако играти. Причамо о играчу с специфичним карактеристикама, знали смо да је техничар и да је брз, а ове сезоне је страшан и у завршници. Користи сваку шансу која му се укаже", поручио је Италијан.

Ипак, надаће се да неће баш сваку користити ове недеље на "Стамфорд бриџу" када Челси дочекује Ливерпул (18.30).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар