Samo se nasmijao: Najbolje da sam kriv i za Salaha!

Ko je kriv za lošu procenu u slučaju Mohameda Salaha? Žoze Murinjo se već ogradio, sada i Antonio Konte. . .

Fudbal 05.05.2018 | 08:15
Samo se nasmijao: Najbolje da sam kriv i za Salaha!
Mohamed Salah igra sezonu životu u Liverpulu, a ovog vikenda imaće šansu da se revanšira i svom bivšem klubu Čelsiju koji nije pokazao dovoljno strpljenja za njega.

Fenomenalni Egipćanin stigao je u Čelsi u zimu 2014. godine kada je menadžer kluba bio Žoze Murinjo, međutim Portugalac, kod koga Salah nije često dobijao šansu, se već ogradio rekavši da ga on JESTE doveo, ali da ga nije prodao.

Zbog toga su se reflektori usmerili u Antonija Kontea, Murinjovog naslednika na "Bridžu", koji je stigao leta 2016. godine baš kada je Salah napustio "Bridž" i otišao u Romu.

Ipak, i on kaže da nije imao uticaj na transfer.

"Ne, nikakav uticaj nisam imao o tome. Nikad nismo ni pričali o Salahu jer je situacija bila jasna, niko me ništa nije pitao za njega", kazao je Antonio Konte, pa se nasmejao:

"Nemojte da sam i za to odgovoran, i ovako imam svega preko glave!"

I ova rečenica Italijana potvrđuje da je mnogo "vetrova" u Čelsiju i da se menadžer ne pita za mnogo toga, a sličan sarkastičan odgovor Konte je imao i kada su se "plavci" letos rešili Nemanje Matića pošto su dobili bogatu ponudu iz Junajteda.

Salah je posle godinu dana provedenih u Londonu pozajmljen Fjorentini u zimu 2015. godine, a nakon odlične sezone stigao je i do Rome koja ga je pozajmila sa opcijom otkupa, pa tako Konte nije mogao u poslednji čas da reaguje i poništi ovaj već dogovoreni sporazum.

Impersionirao je u "vučici", a još više u Liverpulu ove sezone sa 43 gola...

"Mislim da je ova sezona za Salha fantastičana. Pričamo o veoma dobrom igraču, znao sam ga još kad je igrao u Italiji, ali bilo je teško predvideti da će baš ovako igrati. Pričamo o igraču s specifičnim karakteristikama, znali smo da je tehničar i da je brz, a ove sezone je strašan i u završnici. Koristi svaku šansu koja mu se ukaže", poručio je Italijan.

Ipak, nadaće se da neće baš svaku koristiti ove nedelje na "Stamford bridžu" kada Čelsi dočekuje Liverpul (18.30).

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar