Има наде за Настасића на Мундијалу!

Сјајне вести из Немачке! Кристијан Хајдл послао лепу поруку у Србију.

Фудбал 04.05.2018 | 18:00
Има наде за Настасића на Мундијалу!
Сјајне вести за српски фудбал стижу из Немачке! Стање Матије Настасића се поправља и Ваљевац би могао да оствари сан о игрању за репрезентацију Србије на Мундијалу.

Стамени штопер је повредио лигаменте колена 7. априла на мечу против Хамбурга и морао је да оде на операцију. Прогнозе тада нису биле оптимистичне јер је дошло до делимичног пуцања лигамената и веће шансе су биле да ће пропустити Мундијал у Русији него да ће се наћи на коначном списку МладенаКрстајића.

Ипак, из Немачке стижу добре вести да опоравак тече боље него што се очекивало и да би Настасић могао да буде спреман за највећу смотру светског фудбала наредног лета. Четири недеље после повреде,Настасићево стање је далеко боље него што се очекивало.

„Постоје разлози због којих се надамо да ће Настасић заиграти на светском првенству у Русији“, рекао је Шалкеов спортски директор Кристјан Хајдел.

Шалке је у сталном контакту са људима из ФСС и договорено је да бригу оНастасићевом опоравку воде клупски лекари.  

„Понашање српске стране је фантастично“, похвалио је Хајдл приступ људи из репрезентације Србије.

Селектор Србије Младен Крстајић је бивши фудбалер Шалкеа, па вероватно и то доприноси добром односу клуба из Гелзенкирхена са ФСС и редовној комуникацији око Настасићевог стања. До повреде, Настасић је био један од најстандарднијих и најбољих фудбалера Шалкеа у сезони.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар