Ima nade za Nastasića na Mundijalu!

Sjajne vesti iz Nemačke! Kristijan Hajdl poslao lepu poruku u Srbiju.

Fudbal 04.05.2018 | 18:00
Ima nade za Nastasića na Mundijalu!
Sjajne vesti za srpski fudbal stižu iz Nemačke! Stanje Matije Nastasića se popravlja i Valjevac bi mogao da ostvari san o igranju za reprezentaciju Srbije na Mundijalu.

Stameni štoper je povredio ligamente kolena 7. aprila na meču protiv Hamburga i morao je da ode na operaciju. Prognoze tada nisu bile optimistične jer je došlo do delimičnog pucanja ligamenata i veće šanse su bile da će propustiti Mundijal u Rusiji nego da će se naći na konačnom spisku MladenaKrstajića.

Ipak, iz Nemačke stižu dobre vesti da oporavak teče bolje nego što se očekivalo i da bi Nastasić mogao da bude spreman za najveću smotru svetskog fudbala narednog leta. Četiri nedelje posle povrede,Nastasićevo stanje je daleko bolje nego što se očekivalo.

„Postoje razlozi zbog kojih se nadamo da će Nastasić zaigrati na svetskom prvenstvu u Rusiji“, rekao je Šalkeov sportski direktor Kristjan Hajdel.

Šalke je u stalnom kontaktu sa ljudima iz FSS i dogovoreno je da brigu oNastasićevom oporavku vode klupski lekari.  

„Ponašanje srpske strane je fantastično“, pohvalio je Hajdl pristup ljudi iz reprezentacije Srbije.

Selektor Srbije Mladen Krstajić je bivši fudbaler Šalkea, pa verovatno i to doprinosi dobrom odnosu kluba iz Gelzenkirhena sa FSS i redovnoj komunikaciji oko Nastasićevog stanja. Do povrede, Nastasić je bio jedan od najstandardnijih i najboljih fudbalera Šalkea u sezoni.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar