Милојевић: Причаћемо, једно су жеље, друго реалност...!

Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, рекао је да ће у ускоро разговарати са управом око будућег статуса и да ће одлука о уговору бити донета "врло брзо".  Ја сам студиозан човек, морам да знам неке ствари. . . Нећу остати само да бих остао! Моја жеља и моје звездаштво нису спорни и не треба да се стављају ни на какав тест. . .

Фудбал 04.05.2018 | 16:45
Милојевић: Причаћемо, једно су жеље, друго реалност...!
Милојевић има уговор до краја сезоне и његов будући статус је једна од главних тема у и око Црвене звезде.

"Нисам разговарао, разговараћу наредним данима. Не желим да избегнем одговор. Није то по мом карактеру да то буде тема број један и не бих волео да то буде тако", рекао је Милојевић, али није прецизирао када ће одлуке бити.

"Разговараћемо о свему, одлуку ћемо донети врло брзо. Не могу ништа више да кажем о свему томе", јасан је је Милојевић.

Звезда је постала шампион Србије три кола пре краја првенства, нешто за шта заслуге у великој мери иду управо Милојевићу.

"Одрасли смо људи, разговараћемо и видети. Због моје Црвене звезде, нећу доводити у цајтнот. Јако сам студиозан и има пуно ствари које желим да знам. Ако у нешто верујем, верујем. Нећу остати да бих остао, ако неке ствари не могу да буду. Нисам тип који воли да прича велике ствари. Титула је била задатак, дао сам све од себе да дођемо до ње и драго ми је и срећан сам. Не водим се логиком да ако неко галами мисли да је више у праву. Пре свега сам професионалац, имам породицу. Разговараћемо и на крају крајева донети најбољу могућу одлуку што се тиче Црвене звезде. Једно су жеље и шта волимо, друго можда нека реалност", казао је Милојевић.

Прослава титуле ће сачекати до последње рунде, с обзиром на то да ће 'црвено-бели' у суботу од 20:00 пред празним трибинама свог стадиона играти против Спартака.

"Циљ нам је био да то што пре урадимо. То нам даје комфор да у наредним утакмицама пробамо играче који апсолутно заслужују да играју. Без обзира на све, ми смо Црвена звезда и даћемо све од себе да добијемо све утакмице до краја, без обзира у ком саставу будемо били", рекао је Милојевић.

Милојевић је навео да је Спартак 'хит' првенства и да је ово једна од најбољих сезона суботичког клуба у историји.

Он је додао да му није драго што ће се утакмица играти пред празним трибинама, али да не сумња да ће бити пуно у претпоследњем колу у Новом Саду, а посебно "на фешти" против Вождовца у последњем.

Црвена звезда је титулу оверила у Крушевцу прошле недеље, па јој у последња три кола преостаје само да посао приведе крају. Логично, у таквој ситуација, мало кога занима оно што следи на терену (меч са Спартаком, сутра од 20.00) - све очи упрте су у управу и тренера, јер како је најављено, очекује се коначна одлука: да ли Владан Милојевић остаје на клупи Црвене звезде. 

"Свестан сам да је то тема која сада привлачи пажњу. Али још нисмо причали о томе... Видите, ја сам јако студиозан човек. Има пуно ствари које желим да знам унапред. Ако у нешто верујем да могу да урадим - остаћу. Нећу да останем тек да бих остао. Моја жеља и моје звездаштво нису спорни и не треба да се стављају ни на какав тест. Једног дана ћу свакако отићи... Не волим популизам. Зацртали смо неке циљеве, титула је била задатак... Велике речи нећете чути од мене. Онај ко галами не значи да је увек у праву. На крају крајева, професионалац сам, а имам и породицу... Сешћемо и разговарати. Донећемо најбољу одлуку у интересу Црвене звезде", започео је Милојевић одговор на питање које, јасно је, овога пута није могао да избегне, иако је покушао.

"Једно је жеља, друго реалност. Сада можда овде свашта набацао... То је да ми не бисте речи извлачили из контекста. Понављам још једном - сешћи за људима из управе и разговарару. Сигурно да нећу моју Звезду да доводим у цајтнот". 

Шкакљиво је било питање и о томе како у Радничком из Ниша наводно страхују да ће Црвена звезда да одигра опуштеније против Спартака и тако омогући Суботичанима да дођу до вредних бодова у борби за Европу...

"Да ли ми сметају такве приче? Не, ја не читам новине. Свако има право да каже оно што мисли. Ја нећу никоме да се правдам. Тако је то код нас - или сте неког пустили или је неко вас пустио. Као да нема поштене победе, не цени се кад неко направи добар резултат... Имам велики фонд играча, а један од задатак ми је и промоција младих фудбалера, тако да... Ко ће то да процени да је овај мој играч бољи од оног или нешто слично. Сви који су у ростеру могу да играју. Ми ћемо дати максимум, то је наша обавеза и тако ће сигурно бити сутра". 

Празне трибине не би требало да представљају велики пробелм овога пута...

"Публика нас је наградила у Крушевцу, као и много пута током сезоне. Казна је казна, испоштоваћемо то. Имамо још два меча, биће фешта против вождовца 19. маја. Знамо да су Делије уз нас и кад их нема на стадиону", закључио је Милојевић. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар