Milojević: Pričaćemo, jedno su želje, drugo realnost...!

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, rekao je da će u uskoro razgovarati sa upravom oko budućeg statusa i da će odluka o ugovoru biti doneta "vrlo brzo".  Ja sam studiozan čovek, moram da znam neke stvari. . . Neću ostati samo da bih ostao! Moja želja i moje zvezdaštvo nisu sporni i ne treba da se stavljaju ni na kakav test. . .

Fudbal 04.05.2018 | 16:45
Milojević: Pričaćemo, jedno su želje, drugo realnost...!
Milojević ima ugovor do kraja sezone i njegov budući status je jedna od glavnih tema u i oko Crvene zvezde.

"Nisam razgovarao, razgovaraću narednim danima. Ne želim da izbegnem odgovor. Nije to po mom karakteru da to bude tema broj jedan i ne bih voleo da to bude tako", rekao je Milojević, ali nije precizirao kada će odluke biti.

"Razgovaraćemo o svemu, odluku ćemo doneti vrlo brzo. Ne mogu ništa više da kažem o svemu tome", jasan je je Milojević.

Zvezda je postala šampion Srbije tri kola pre kraja prvenstva, nešto za šta zasluge u velikoj meri idu upravo Milojeviću.

"Odrasli smo ljudi, razgovaraćemo i videti. Zbog moje Crvene zvezde, neću dovoditi u cajtnot. Jako sam studiozan i ima puno stvari koje želim da znam. Ako u nešto verujem, verujem. Neću ostati da bih ostao, ako neke stvari ne mogu da budu. Nisam tip koji voli da priča velike stvari. Titula je bila zadatak, dao sam sve od sebe da dođemo do nje i drago mi je i srećan sam. Ne vodim se logikom da ako neko galami misli da je više u pravu. Pre svega sam profesionalac, imam porodicu. Razgovaraćemo i na kraju krajeva doneti najbolju moguću odluku što se tiče Crvene zvezde. Jedno su želje i šta volimo, drugo možda neka realnost", kazao je Milojević.

Proslava titule će sačekati do poslednje runde, s obzirom na to da će 'crveno-beli' u subotu od 20:00 pred praznim tribinama svog stadiona igrati protiv Spartaka.

"Cilj nam je bio da to što pre uradimo. To nam daje komfor da u narednim utakmicama probamo igrače koji apsolutno zaslužuju da igraju. Bez obzira na sve, mi smo Crvena zvezda i daćemo sve od sebe da dobijemo sve utakmice do kraja, bez obzira u kom sastavu budemo bili", rekao je Milojević.

Milojević je naveo da je Spartak 'hit' prvenstva i da je ovo jedna od najboljih sezona subotičkog kluba u istoriji.

On je dodao da mu nije drago što će se utakmica igrati pred praznim tribinama, ali da ne sumnja da će biti puno u pretposlednjem kolu u Novom Sadu, a posebno "na fešti" protiv Voždovca u poslednjem.

Crvena zvezda je titulu overila u Kruševcu prošle nedelje, pa joj u poslednja tri kola preostaje samo da posao privede kraju. Logično, u takvoj situacija, malo koga zanima ono što sledi na terenu (meč sa Spartakom, sutra od 20.00) - sve oči uprte su u upravu i trenera, jer kako je najavljeno, očekuje se konačna odluka: da li Vladan Milojević ostaje na klupi Crvene zvezde. 

"Svestan sam da je to tema koja sada privlači pažnju. Ali još nismo pričali o tome... Vidite, ja sam jako studiozan čovek. Ima puno stvari koje želim da znam unapred. Ako u nešto verujem da mogu da uradim - ostaću. Neću da ostanem tek da bih ostao. Moja želja i moje zvezdaštvo nisu sporni i ne treba da se stavljaju ni na kakav test. Jednog dana ću svakako otići... Ne volim populizam. Zacrtali smo neke ciljeve, titula je bila zadatak... Velike reči nećete čuti od mene. Onaj ko galami ne znači da je uvek u pravu. Na kraju krajeva, profesionalac sam, a imam i porodicu... Sešćemo i razgovarati. Donećemo najbolju odluku u interesu Crvene zvezde", započeo je Milojević odgovor na pitanje koje, jasno je, ovoga puta nije mogao da izbegne, iako je pokušao.

"Jedno je želja, drugo realnost. Sada možda ovde svašta nabacao... To je da mi ne biste reči izvlačili iz konteksta. Ponavljam još jednom - sešći za ljudima iz uprave i razgovararu. Sigurno da neću moju Zvezdu da dovodim u cajtnot". 

Škakljivo je bilo pitanje i o tome kako u Radničkom iz Niša navodno strahuju da će Crvena zvezda da odigra opuštenije protiv Spartaka i tako omogući Subotičanima da dođu do vrednih bodova u borbi za Evropu...

"Da li mi smetaju takve priče? Ne, ja ne čitam novine. Svako ima pravo da kaže ono što misli. Ja neću nikome da se pravdam. Tako je to kod nas - ili ste nekog pustili ili je neko vas pustio. Kao da nema poštene pobede, ne ceni se kad neko napravi dobar rezultat... Imam veliki fond igrača, a jedan od zadatak mi je i promocija mladih fudbalera, tako da... Ko će to da proceni da je ovaj moj igrač bolji od onog ili nešto slično. Svi koji su u rosteru mogu da igraju. Mi ćemo dati maksimum, to je naša obaveza i tako će sigurno biti sutra". 

Prazne tribine ne bi trebalo da predstavljaju veliki probelm ovoga puta...

"Publika nas je nagradila u Kruševcu, kao i mnogo puta tokom sezone. Kazna je kazna, ispoštovaćemo to. Imamo još dva meča, biće fešta protiv voždovca 19. maja. Znamo da su Delije uz nas i kad ih nema na stadionu", zaključio je Milojević. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar