Задњи пут Ливерпул - Реал... Играо и Марковић!

Прошли пут се у дресу Ливерпула Марковић супротставио Реалу! Када су Реал Мадрид и Ливерпул прошли пут играли међусобни меч, за "Редсе" је на терен истрчао Лазар Марковић, а на клупи је био Брендан Роџерс.

Фудбал 06.05.2018 | 23:12
Задњи пут Ливерпул - Реал... Играо и Марковић!
Групна фаза Лиге шампиона са Реалом, Базелом и Лудогорецом "запала" је Ливерпулу који је сезону пре тога на трагичан начин остао без првог места и титуле.

Стивен Џерард оклизнуо, поклонио гол "Плавцима" и угасио наде Ливерпула да ће постати првак Енглеске.

После две и по деценије без титуле у Енглеској Ливерпулу је приоритет била Премијер лига и дуел са Челсијем, па се на мегдан Реалу у Лиги шампиона отишло у слабијем саставу.

Седам измена је тада било у стартних 11, а међу њима се нашао и Марковић.

Симон Мињоле, Хавијер Манкиљо, Коло Туре, Мартин Шкртел, Алберто Морено, Лукас Леива, Емре Џан, Џо Ален, Адам Лалана, Лазар Марковић и Фабио Борини су се супротставили "Краљевском клубу".

Мадриђани су тада победили 1:0, голом Бенземе у 27. минуту, а Ливерпул је одиграо врло добар меч и до краја преко Лалане умало и изједначио.

Марковић је после тога био на позајмицама Фенербахчеу, Спортингу и Халу, а финале у Кијеву дочекује као играч Ливерпула на позајмици у Андерлехту.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар