Zadnji put Liverpul - Real... Igrao i Marković!

Prošli put se u dresu Liverpula Marković suprotstavio Realu! Kada su Real Madrid i Liverpul prošli put igrali međusobni meč, za "Redse" je na teren istrčao Lazar Marković, a na klupi je bio Brendan Rodžers.

Fudbal 06.05.2018 | 23:12
Zadnji put Liverpul - Real... Igrao i Marković!
Grupna faza Lige šampiona sa Realom, Bazelom i Ludogorecom "zapala" je Liverpulu koji je sezonu pre toga na tragičan način ostao bez prvog mesta i titule.

Stiven Džerard okliznuo, poklonio gol "Plavcima" i ugasio nade Liverpula da će postati prvak Engleske.

Posle dve i po decenije bez titule u Engleskoj Liverpulu je prioritet bila Premijer liga i duel sa Čelsijem, pa se na megdan Realu u Ligi šampiona otišlo u slabijem sastavu.

Sedam izmena je tada bilo u startnih 11, a među njima se našao i Marković.

Simon Minjole, Havijer Mankiljo, Kolo Ture, Martin Škrtel, Alberto Moreno, Lukas Leiva, Emre Džan, Džo Alen, Adam Lalana, Lazar Marković i Fabio Borini su se suprotstavili "Kraljevskom klubu".

Madriđani su tada pobedili 1:0, golom Benzeme u 27. minutu, a Liverpul je odigrao vrlo dobar meč i do kraja preko Lalane umalo i izjednačio.

Marković je posle toga bio na pozajmicama Fenerbahčeu, Sportingu i Halu, a finale u Kijevu dočekuje kao igrač Liverpula na pozajmici u Anderlehtu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar