Митровић опет! Јокан опет! Ово се не виђа често...

Настављају да пљуште признања за српски тандем из Фулама! Јокан и Митар опет у конкуренцији за менаџера и играча месеца! Менаџер Фулама Славиша Јокановић и нападач Александар Митровић још једном су заједно номиновани за играча и тренера месеца у Чемпионшипу.

Фудбал 03.05.2018 | 20:45
Митровић опет! Јокан опет! Ово се не виђа често...
Екипа са Крејвен Котиџа је непоражена већ 23 утакмице, половину такмичарске сезоне и још увек имају шансе за директан пласман у Премијер лигу.

Сада је Фуламу за директан пласман у виши ранг потребно да победи Бирмингем и нада се да Кардиф испусти поене против Рединга.

Део заслуге за такво стање има и Александар Митровић који је редовно почео да тресе мреже у другој енглеској лиги и за то био награђен признањем за најбољег играча марта.

Јокановић је тада у конкуренцији менаџера остао иза Нила Ворнока. Фулам је у априлу од 18 освојио 16 бодова и само је реми са Брентфордом спречио да буде 6/6.

Српски тренер још увек није освајао ову награду, а овог пута му је конкуренција Најџел Клоу из Бартон Албиона, Тони Пјулис из Мидзброа и Нуно Еспирито Санто из Вулвса.

Иначе, Јокановић је на листи номинованих за сваки месец од почетка године, а Фулам од почетка има и једног играча међу кандидатима.

У последња два месеца то је Митровић.

Он је у марту дао пет голова на шест утакмица и сада покушава да одбрани то признање са пет голова прошлог месеца. Једини тим коме није дао гол у априлу је Рединг.

Српском нападачу су овог пута конкуренти Дани Ајала, Луис Грабан и Хери Вилсон, а добитници признања ће бити познати у петак.

Извор: Б92/моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар