Mitrović opet! Jokan opet! Ovo se ne viđa često...

Nastavljaju da pljušte priznanja za srpski tandem iz Fulama! Jokan i Mitar opet u konkurenciji za menadžera i igrača meseca! Menadžer Fulama Slaviša Jokanović i napadač Aleksandar Mitrović još jednom su zajedno nominovani za igrača i trenera meseca u Čempionšipu.

Fudbal 03.05.2018 | 20:45
Mitrović opet! Jokan opet! Ovo se ne viđa često...
Ekipa sa Krejven Kotidža je neporažena već 23 utakmice, polovinu takmičarske sezone i još uvek imaju šanse za direktan plasman u Premijer ligu.

Sada je Fulamu za direktan plasman u viši rang potrebno da pobedi Birmingem i nada se da Kardif ispusti poene protiv Redinga.

Deo zasluge za takvo stanje ima i Aleksandar Mitrović koji je redovno počeo da trese mreže u drugoj engleskoj ligi i za to bio nagrađen priznanjem za najboljeg igrača marta.

Jokanović je tada u konkurenciji menadžera ostao iza Nila Vornoka. Fulam je u aprilu od 18 osvojio 16 bodova i samo je remi sa Brentfordom sprečio da bude 6/6.

Srpski trener još uvek nije osvajao ovu nagradu, a ovog puta mu je konkurencija Najdžel Klou iz Barton Albiona, Toni Pjulis iz Midzbroa i Nuno Espirito Santo iz Vulvsa.

Inače, Jokanović je na listi nominovanih za svaki mesec od početka godine, a Fulam od početka ima i jednog igrača među kandidatima.

U poslednja dva meseca to je Mitrović.

On je u martu dao pet golova na šest utakmica i sada pokušava da odbrani to priznanje sa pet golova prošlog meseca. Jedini tim kome nije dao gol u aprilu je Reding.

Srpskom napadaču su ovog puta konkurenti Dani Ajala, Luis Graban i Heri Vilson, a dobitnici priznanja će biti poznati u petak.

Izvor: B92/mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar