Легенде Енфилда увјерене: Реал је слаб!

Ливерпул може да га победи! Оптимизам у Мерсисајду после пласмана у финале Лиге шампиона.

Фудбал 03.05.2018 | 19:15
Легенде Енфилда увјерене: Реал је слаб!
После 11 година Ливерпул је опет у финалу Лиге шампиона.

Наравно да је око Енфилда настала еуфорија и да се не обраћа много пажња што је наспрам њих велики тим као што је Реал Мадрид који у Кијеву брани двоструку узастопну европску титулу. Легенде Црвених Дани Марфи и Крејг Белами су уверени да ће Ливерпул победити у том финалу 26. маја зато што је Реал рањив.

Без обзира што Ливерпулов тим нема превеликог искуства у оваквим финалима, некадашњи омалени везиста је оптимиста.

"Мислим да имамо велику шансу. Не видим како Реал може да одигра утакмицу, а да не дозволи Ливерпулу да створи велики број прилика. Можда ће они дати гол, али Ливерпул ће имати доста прилика за погодак на тој утакмици. Да је Ливерпул могао да бира између Бајерна и Реала, мислим да би изабрао Мадриђане. И мислим да им је суђено да освоје овај трофеј. Има нешто у овом тиму Ливерпула у начину на који игра. И даље ми је у глави утакмица са Тотенхемом када нису могли да издрже висок пресинг Певаца. Дакле, имају слабости", каже Марфи.

С његовим мишљењем слаже се и Велшанин, који види слабости у Реаловој игри.

"Гледао сам Реал против Јувентуса и тактички је био рањив на тим утакмицама. Начин на који Реал игра савршено одговара Ливерпулу. Мадриђани не јуре оне који најбрже трче и можеш лако да им побегнеш. Искуство ће бити важно у финалу, али овај тим Реала није добар као онај у претходне две године. Ливерпул има лепу прилику, имаће и самопоуздање, једино што ме брине је Реалово искуство. Али, свиђа ми се Ливерпул, заиста. Да се кладим, ставио бих све паре на њих", поручио је Крејг Белами.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес   

Коментари / 0

Оставите коментар